Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jo kiedy byś nie napisał to tomeczek za 2min odpisuje 🤣

5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No to czego mnie od leni wyzywasz

Też mam obrobione wszystko. 

P0 ile

1.5?

2zł. Handlarze po 3zł tydzień temu mieli 

Chłop ma przyjechać po tonę z baksa to po 1.8 powiedziałem. 

Jeden handlarz ma przyjechać, ale po 2.5 mu krzyknąłem.

Nie będzie dziad zarabiał za nic 1zł

• Like 3
Opublikowano
Przed chwilą, pedro2 napisał:

To dobra cena

Na olx P0 1.2 w okolicy 

Opublikowano
24 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

No i, ja nie ryczę że potrzebne suszowe itp ... Potrafię się z gospodarstwa utrzymać, socjal nie potrzebny ... A ty leżysz na tapczanie i aby marzysz o socjalu, jak ci mało to weź się za robotę a nie łapa po państwowe ... 

Ja pier**le gościu ogarnij się, bo to już jest żenujące. Siedzisz tu od świtu do ciemnej nocy, a komuś będziesz się kazał brać za robotę. 

• Like 3
  • Haha 4
Opublikowano
11 godzin temu, Qwazi napisał:

Rochu weź no...facetem bądź 🤦...bierz byka za rogi😎...

Ciekawie by to wyglądało. Ona na dużym koniu a ja obok w  ciapku jak sancho pansa😂

• Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, pedro2 napisał:

Nie za tanio? Kuźwa po 2 zeta za łubin chcą.

Opublikowano
28 minut temu, Tomasz0611 napisał:

320km w jedną stronę, transport wszystko zje ...

Ja do Krzysztofa. 

Wy tam dawno hodowli się pozbyliście, to się topcie w tym ziarku. 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, HF86 napisał:

Wy tam dawno hodowli się pozbyliście, to się topcie w tym ziarku. 

Trzeba poczekać kilka miesięcy i będzie lepiej ... Nigdzie na świecie nie słychać o wysokich plonach, albo w normie albo poniżej, więc aby poczekać aż się zrobi ssanie na światowych rynkach.

A po drugie w największy rejon drobiarski w kraju niedaleko... Cedrob Rypin 660 i duzo bliżej, a i w drodze powrotnej kujawit przywiozą ;)

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko czyim kosztem zarabia Orlen, PGE, Enea, PGNiG ?? Bo chyba naszym ... Oni na plusie a my węgiel po 1500 ... Zresztą kreatywna księgowość i z bankruta zrobisz biznesmena wg tabelek ...

Lepiej nabijać d*pę Niemcom. Uwierz mi że gdyby właścicielem był szwab czy icek to płacił byś tak samo jak nie więcej. Taki lewacki patriotyzm.

Sory nie mogłem się powstrzymać. Koniec politykowania na dziś.

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Buszmen11 napisał:

Lepiej nabijać d*pę Niemcom. Uwierz mi że gdyby właścicielem był szwab czy icek to płacił byś tak samo jak nie więcej. Taki lewacki patriotyzm.

Zamiast tego sprzedajemy Lotos arabom ... Bo jakiś złodziej z Pcimia chciał mieć wszystko pod swoją lapą ... Jedni i drudzy tacy sami, tylko klienta mają innego ... 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
32 minuty temu, Buszmen11 napisał:

Nie za tanio? Kuźwa po 2 zeta za łubin chcą.

Łubinu to wcale nie ma. bez ochrony nie rodzi. U kolegi 200kg z 0.8ha było.

Myślę, że ok cena.

Tu trzeba dać raczej minimum 150kg solo na dobry poplon

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

No nie dziw

Najgorszy rząd P0 wojnie

Nie dość że nieniec rządzi to jeszcze lewaki w spółce. 

Chcieliście na pis nie głosować to było na P0lska jest jedna czy konfederacje

A nie na te zdziczałą koalicję co P0 trupach do władzy aby odsunąć pis

Ale i tak by to wprowadzili 😴 za jaroslawa pierwszego malego mniej by to bolało?

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Najgorszy rząd na szczęście został pogoniony 15 października ...

d*pa. Zmienili się tylko przy korycie 😴

Opublikowano
10 minut temu, pedro2 napisał:

Łubinu to wcale nie ma. bez ochrony nie rodzi. U kolegi 200kg z 0.8ha było.

Myślę, że ok cena.

Tu trzeba dać raczej minimum 150kg solo na dobry poplon

U mnie od 1,5zł za łubin gorzki, ogłoszeń wchuj. Swojego takiego z wyką i owsem po 1,2 bez czyszczenia opychałem.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko czyim kosztem zarabia Orlen, PGE, Enea, PGNiG ?? Bo chyba naszym ... Oni na plusie a my węgiel po 1500 ... Zresztą kreatywna księgowość i z bankruta zrobisz biznesmena wg tabelek ...

Jeszcze wczoraj za Tuskiem stałeś z ceną paliwa a dziś na Orlen nadajesz? Eh Tomek 

Opublikowano
3 minuty temu, Buszmen11 napisał:

U mnie od 1,5zł za łubin gorzki, ogłoszeń wchuj. Swojego takiego z wyką i owsem po 1,2 bez czyszczenia opychałem.

To i ja bez czyszczenia

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Jeszcze wczoraj za Tuskiem stałeś z ceną paliwa a dziś na Orlen nadajesz? Eh Tomek 

Przecież Tusk tylko o grubość zapałki lepszy od Kaczystanu ...

Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

Jednak mocno Tuskiem zaślepiony jesteś, kolejny raz to potwierdzasz swym wpisem .

Nie za Tuskiem, a po prostu nie mogłem już patrzeć jak ta banda z Nowogrodzkiej się rozpanoszyła ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v