Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te systemy to idioci tworzą

Tak jak paliwo na molu

Masz zniżkę 15 gr

Zatankuj min litr by otrzymać 20 gr

Zatankuj min litr by otrzymać następnie 25 gr

Zatankuj min litr by przejść na 30 gr

No to wzioł kanister i tankował 3x P0 litrze a P0tem kupił 100 P0 35 gr taniej

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No ale taki opryskiwacz i rozsiewacz vatowiec może garażowa ć u znajomego 

Nie? 

Rysiek pomyśl.

Nawet z najlepszego kolegi zrobisz sobie wroga. Ty zapłacisz za towar który w świetle prawa nigdy Twój nie będzie,  chyba że go drugi raz kupisz od kolegi. Wydoisz się z pieniędzy i sprzętu miał nie będziesz.

Opublikowano

Mam ale tuskowi nie dam

Nie masz, jakbyś miał to byś nie dziadowal ...

Przed chwilą, Agrest napisał:

Rysiek pomyśl.

Nawet z najlepszego kolegi zrobisz sobie wroga. Ty zapłacisz za towar który w świetle prawa nigdy Twój nie będzie,  chyba że go drugi raz kupisz od kolegi. Wydoisz się z pieniędzy i sprzętu miał nie będziesz.

Kolega VAT powie że to jego opryskiwacz i nie będzie ani kasy ani opryskiwacza ... A papiery na opryskiwacz ma on a nie Ryszard ...

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Się robi się 

20240729_105013.jpg

Czemu masz przód tam gdzie powinien być zadek, a zadek, gdzie przód 🤔...

O czego gniesz te burty w autosance🤔😱

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

Czemu masz przód tam gdzie powinien być zadek, a zadek, gdzie przód 🤔...

O czego gniesz te burty w autosance🤔😱

Za dużo pytań na które nie znaju odpowiedzi 

Lucerna idzie w górę 

20240729_110038.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Nie dziaduje tylko ta niemiecką onuca co niszczy kraj nie zasługuje by być sponsorem niemca

Dziadujesz i tyle, zresztą to nie dla niego, a dla nas wszystkich na drogi, leczenie, itp itd więc okradasz nas tu wszystkich nie płacąc VAT, trzeba donieść do plokułatuły na dziada z Rossoszy ...

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

No to chyba lepiej ten gl4 80w90

jak nie masz na tym traktorze tura i zimą dużo nie robi tym bardziej z jakimis hydraulicznie uzależnionymi maszynami to ujdzie 

Opublikowano
40 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Dziadujesz i tyle, zresztą to nie dla niego, a dla nas wszystkich na drogi, leczenie, itp itd więc okradasz nas tu wszystkich nie płacąc VAT, trzeba donieść do plokułatuły na dziada z Rossoszy ...

Niech reparacje od Niemca weźmie a nie się zrzekł na zawsze. 

Opublikowano (edytowane)

Przecież te reparacje to bajeczka dla takich jak ty, sam PiS nie wierzył że dostanie co kolwiek ...

Zresztą co mają wspólnego reparacje z mafia VATowska z Rossoszy xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
49 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Nie dziaduje tylko ta niemiecką onuca co niszczy kraj nie zasługuje by być sponsorem niemca

Nie, nie kombinuj nic, masz zamiar kupić to kup sam na siebie i będzie legalnie Twój, bo Ty i tak nic z tego miał nie będziesz.

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

KPO jest zamiast reparacji , jakby sie doprosili reparacji i je wywalczyli oraz miałoby sie je wypłacić to wszystkie fundusze z UE na 20 lat wstecz byłyby cofnięte bo unijna kasa to tak na prawne niemiecka nadwyżka budżetowa nieprzejedzona na imigrantów 

Opublikowano
40 minut temu, Karol6130 napisał:

Eco trawa 

Szczaw się zapuścił

Trzeba mu podsypać w papu

Albo poszukać mirabelek 

Ale bym wtedy tapczan Zośce załamał, to lepiej i taniej kupić wapna

20240729_110828.jpg

dalej kosisz tą wąską kosiarka? 😂

Opublikowano
50 minut temu, Karol6130 napisał:

Za dużo pytań na które nie znaju odpowiedzi 

Lucerna idzie w górę 

20240729_110038.jpg

Moja w workach 😔teraz nie wiem czy orać i siać - suchoty zapowiadają

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Co Ty za bzdury pleciesz 

Trzeba osiągnąc odpowiedni przychód z gospodarstwa ... U Ryśka nie osiągalne jak on wszystko przed Tuskiem ukrywa ... Zresztą Rysiek w tym roku za mało zbóża zebrał żeby na wymagany przychód starczyło, nawet po jego wymyślonych cenach xd i na punkty musi mieć albo ONW albo integrowana produkcję, inaczej nie zdobędziesz tych minimalnych 3pkt.

Już nie tak prosto dostać tą kasę, trzeba było działać jak były pierwsze nabory na tą restrukturyzację, wtedy zasiał by kukurydzę zamiast owsa i pewnie by starczyło na wymagany wzrost SO ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
18 minut temu, Rolnik1973 napisał:

To pisowska minister fotyga się zrzekła. Jest na to kwit. Potem udawała debila, że ktoś jej podsunął.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Ostatnio pewien pan chciał mi sprzedać słomę 

50 zł z pokosu i muszę sipmą robić bo za inną prasę to drożej 

Dawałem 40 

Ten że za tą cenę to on dołoży do tego interesu

To ja na to że ja też dołożę i dlatego likwiduje krowy

Się rozłączył, wiem że sprzedał po 30 bo kolega to belował i mówił że tamten zły na siebie że się oszukał 

Rysiek składaj na 4.0

Kupisz z isobusem sprzęty do kameruna

Panie ludzie dopytują czy jeszcze mamy krowy, takem wygospodarzyli 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v