Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

I dlatego teraz siedzisz w domu, bo twoje poroże się nie mieści xD Za dopłatą dla mnie nikt mnie do tego twojego autobusiku nie wsadzi ...

To ja jeżdżę gdzie chcę, ty jedziesz gdzie zawiezie cię śmierdzący kanapkami autobus xD 

zniwa sa niedorajdo..ja cie wsadzi ?? chyb aszybe by musial wyciagnac albo w bagaznik . tylu masz szwagrow ze poroze okazalae

jezdzisz taa, 😂

9 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Moi Synowie nie do gówna stworzeni...😆 

Z całej mocy będę ich zniechęcał do rolnictwa.

wlasnie takie wyrzucanie ich jeszcze bardziej zniecheci 🤣

4 lata widel do reki nie bralem.

9 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

No nie wiem.

Ale aż boję się zapytać skąd ty to wiesz...

Ale jaja....się w przydrożnych stacjach pluska bogol..😆

widzisz czasami nawet ty sie czegos dowiesz.. pdjedz na jakis mop i zobaczysz. poz niwach masz czas  . zamiast samotnie siedziec to zwiedz polske 

Na nocleg z łazienką nie stać to się musi pluskać po stacjach xD 

mnie to nawet na bycie rogaczem nie stac i jedna babe mam 

To krakowski centuś, oni gdzie się tylko da oszczędzają, tylko czasem to jest śmieszne xD Żal na paliwo do samochodu to jedzie autobusem, żal na porządny nocleg to się kąpie po stacjach paliw itd xD 

jeszcze motor sobie kupie -ale na razie konar nie przestal plonac i nie mam takiej potrzeby jak niektorzy 😂

8 godzin temu, Desperado napisał:

No nie wiem, wy w piwnicach wychowani i na domy mówicie nadal piwnice. xD  

podkarpacie 

8 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

...domy...

Pewno też coś z przydziału dostał ..😆

wiekszosc miast to mieszkania w blokach z przydzialu-iluwaszych co uciekli z nedzy tak mieszka ??

8 godzin temu, Desperado napisał:

jacus to lejwoda.

8 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

...jakich mało.

Się pogubił już w tym bajaniu.

A najlepsze że chyba sam już uwierzył w te swoje bajki....😆

chcialem sie zalozyc i co wymiekles ,chlopczyku, jeden z drugim bohaterowie w necie ..

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, jacus napisał:

zniwa sa niedorajdo..ja cie wsadzi ?? chyb aszybe by musial wyciagnac albo w bagaznik . tylu masz szwagrow ze poroze okazalae

Co ty ciągle z tym porożem, tak Ci twoje przeszkadza że myślisz że każdy inny też je ma ??? Że ty jesteś rogacz to nie znaczy że każdy xD w sumie się nie dziwię twojej kobicie, jak taki ciec jedyne co jej proponuje to wycieczka śmierdzącym autobusem, na obiad zyduje i bierze kanapki, na lokum z łazienką zyduje i kąpie się po MOP-ach, nie dziwota że znalazła sobie prawdziwego faceta a nie ciecio-praczko-gotowaczko-sprzataczke xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
radekz200 napisał:

jak skomentujeta wczorajsze otwarcie igrzysk? no internet wrze 

trzeba być idiotą, żeby oglądać coś takiego. po prostu opowiedz nam co widziałeś.

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, 12Pafnucy napisał:

....no właśnie...

Pafnucy jeszcze się nie zaczęło, a już szanse medalowe naszych okrojone. Kajakarka Borowska na dopingu, Kobielski też, ale on nie miał szans. Jeszcze Hurkacz się połamał w kolanie

Opublikowano
19 minut temu, radekz200 napisał:

jak skomentujeta wczorajsze otwarcie igrzysk? no internet wrze 

A po co to oglądać ??? Nigdy nie oglądałem otwarcia igrzysk, jedynie występy naszych reprezentantów .

50 minut temu, Rolnik1973 napisał:

🤝 🙋‍♂️

20°☀️

Wniosek o szacowanie strat suszowych złożony ?

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Zbyt dużo czasu macie chyba że chce wam się to oglądać 

Czytam opinie w Internecie i większość chwali ceremonię otwarcia, tylko katoliban ma jakiś problem z jednym elementem ... I tyle mojego zainteresowania tym przedstawieniem ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Strongman napisał:

Zmiany są dobre, nie raz się przekonałem czegoś nie uprawiałem i  zacząłem i jakoś to dobrze szło i się opłacało ale ogólnie są dobre.

duźo slomy zbierasz? swoja czy jeszcze dokupujesz 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v