Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Ma kasy to co będzie kombajn zdzierał 

Tak czy siak się kiedyś zedrze prędzej czy później nic nie jest wieczne

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Któren tu miał wiśnie?

Jam ci miał

Jam ci 🙋 

P0jechały na Sochaczew 😉

6 minut temu, MonteChristo napisał:

Tak czy siak się kiedyś zedrze prędzej czy później nic nie jest wieczne

O ile mniej po ludziach będzie latał o tyle dłużej posłuży. Chyba logiczne 🤔 

Edytowane przez pedro2
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, pedro2 napisał:

Jam ci miał

Jam ci 🙋

O ile mniej po ludziach będzie latał o tyle dłużej posłuży. Chyba logiczne 🤔 

To zarobi na kolejny,

Opublikowano

Kiedy? Sezon krótki i trzeba się ze swoim mocno sprężać.  Praca po kilka, kilkanaście godzin dziennie z dojazdami

Po za tym co gospodarstwo to kombajn.

Kurna burza neta wcina. Zawiesza się i nie wiem czy poszło. Pewno będzie kilka postów

Opublikowano
Przed chwilą, Nieustraszony1044 napisał:

Pieniądze to nie wszystko 

Może jakbyś miał inne nastawienie to byś miał dom postawiony i byś ze swoją kobitą w nim już siedział i piątkę dzieci niańczył po futrowaniu

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Pada fajny deszczyk 

Dobrze że pada, oby spokojnie całą noc

Jutro rozsieje nawóz po trawach

No niech pada ,a po trawach nie bawem nie będzie śladu -pszenzyto już wybrane czekam aby na dane z kombajnu

1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Chłopie co ja królik jestem 🤦 bez przesady 

Te te☝️

• Like 1
Opublikowano

Mógłbym jeździć po zarobkach tylko to zakłady decydują kiedy kupują. To nie zboże że na magazyn rzucisz i sprzedasz kiedy chcesz..po za tym od świtu zbiór, potem odwóz, a nocą oprysk tego co się zebrało. 

Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Chłopie co ja królik jestem 🤦 bez przesady 

Jak nie my to brudasy z afryki będą się u nas rozmnażać

Przed chwilą, Agrest napisał:

Mógłbym jeździć po zarobkach tylko to zakłady decydują kiedy kupują. To nie zboże że na magazyn rzucisz i sprzedasz kiedy chcesz..po za tym od świtu zbiór, potem odwóz, a nocą oprysk tego co się zebrało. 

Ile trwa skup?

Opublikowano
Przed chwilą, MonteChristo napisał:

Ile już spłodziłeś?

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Ile już spłodziłeś?

Po ślubie będę płodził

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Ile trwa skup?

Tyle ile zakład potrzebuje. Czasem niezebrany owoc zostaje. 

W tym roku biorą wszystko bo nie ma. A w inne lata jak wchodzi wiśnie to porzeczka stop. 

Opublikowano

My tu gadu gadu, a tymczasem 21 mm z zapowiadanych 13 spadło. Piękny spokojny deszcz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v