Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

Młody dzisiaj w Szepietowie był na wystawie kazałem mu śledzić czy @radekz200 bydło wystawił i się zawiodłem 

jeszcze młodego oprowadzać nie nauczył a cieluny zamiast na wystawe to na olx sie szykuje 

Opublikowano

Brawa dla Danii. 

Nie poddali się dyktatowi UEFA i ekooszołomów. Polecieli samolotem miast tłuc się autobusami i pociągiem.

Jak wiemy te  potrafią płatać figle, zwłaszcza jak plemiona germańskie grają🤭

Kopać deutschland!!!

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Agrest napisał:

Picie to przyszłość. Jeszcze będą dopłacać za to🤦‍♂️

https://finanse.wp.pl/rolnicy-oburzeni-wysokoscia-renty-alkoholowej-wysoce-demoralizujace-7043664234453824a

Poprosili mnie lata temu młodzi bym ich zawiózł jednym autem do ślubu a drugie wypożyczył by rodzina dojechała. Tak po cichu.

A i tak szlaban zaraz za posesją lokalsi zrobili. Zwalniam , a ci każą z buta i po rowie. No to ominąłem szlaban, potem balony popękały no i pękło małżeństwo po roku🤭 No i młoda mnie na kolację zaprosiła , ale w tańcu zbyt czule mi szeptała, więc ewakuowałem się po chwili🤷‍♂️

Ja ostatnio spotkałem niedoszłą teściową, wyściskała mnie jak syna co z wojny wrócił 🙆 mąż z tyłu mówi żebyś ty choć raz zięcia tak powitała 🤣 a ona " stary, a ty widział żeby zięć mi kiedyś chociaż złamanego kwiatka dał?" 

Ja zajeżdżał, jak dla panny kwiatek to i dla mamuśki i staremu coś w płynie. 

Parę lat minęło, a mamuśka dalej lepsza drzazga jak córeczka 🤭 

Się umiało kobity zmiękczać

Edytowane przez pedro2
  • Haha 3
Opublikowano

To Ty lizus🤭

Dwa razy kwiaty kupiłem przyszĺej teściowej.

Na pierwszych zaręczynach, a później na drugich zaręczynach.

I wtedy się pamięta takie momenty, a nie lecieć z kwiatami co tydzień czy dwa, by rosół zjeść🤭

Opublikowano

No bez przesady, wtedy jeszcze gospodarki nie miałem. Na ojca garnuszku. To bym nie nastarczył 😁 

Ale widzisz, miło kobita wspomina i wstydu nie ma. Nie trzeba na widok w ścianki gdzie się chować żeby opirdol nie zarobić. 🤭

2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Co to za świat, że ludzie oglądają jak trumnę do dziury wpuszczają albo co interesują się czyje wesele...

Yyy. Normalny.

Nie zdziwaczały jak Twój.

Gdzie u Ciebie szczytem życia w jakiejś swojej wioskowej wspólnocie jest w młodym wieku chlanie berbeluchy z dziadkami.

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Plociuchy już tak mają, muszą mieć o czym gadać xD

Chyba sfermentowanych truskawek pojadłeś bo coś ci bije 🤨

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, slawek74 napisał:

radzio mini kubotę pewnie oglądał 🤭 stoisko było rozstawione

Dlaczego mini 

A ty byłeś bo Arek co jest na lubelskie nie przyjechał 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

Cicha ciepła noc tylko kombajny słychać jak młucą jęczmień.

23 minuty temu, Agrest napisał:

To Ty lizus🤭

Dwa razy kwiaty kupiłem przyszĺej teściowej.

Na pierwszych zaręczynach, a później na drugich zaręczynach.

I wtedy się pamięta takie momenty, a nie lecieć z kwiatami co tydzień czy dwa, by rosół zjeść🤭

Ty w tym roku to kasiory nabierzesz.

Opublikowano
28 minut temu, pedro2 napisał:

Ja ostatnio spotkałem niedoszłą teściową, wyściskała mnie jak syna co z wojny wrócił 🙆 mąż z tyłu mówi żebyś ty choć raz zięcia tak powitała 🤣 a ona " stary, a ty widział żeby zięć mi kiedyś chociaż złamanego kwiatka dał?" 

Ja zajeżdżał, jak dla panny kwiatek to i dla mamuśki i staremu coś w płynie. 

Parę lat minęło, a mamuśka dalej lepsza drzazga jak córeczka 🤭 

Się umiało kobity zmiękczać

Za kawalerki to my tak babką cukrowalismy, czasem coś się odjebalo zajeżdżamy matka mówi że córki nie ma ,a babcia we co ty dopiero ją w pokoju mijałam Monika Monika chłopaki przyjechali!!!😂

• Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
Łolek napisał:

49 minut temu, slawek74 napisał:

radzio mini kubotę pewnie oglądał 🤭 stoisko było rozstawione

Dlaczego mini 

A ty byłeś bo Arek co jest na lubelskie nie przyjechał 

a gdzie 130km jechać 🙆‍♂️🤦 znajomy tam mini kubotę wystawia ...za tydzień w lubelskim Sitno koło Zamościa ale nie mam zamiaru prawie 200km jechać 😁 byłem a agro szoł w Ułężu tu tylko z 60 ...

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, pedro2 napisał:

Yyy. Normalny.

Nie zdziwaczały jak Twój.

Gdzie u Ciebie szczytem życia w jakiejś swojej wioskowej wspólnocie jest w młodym wieku chlanie berbeluchy z dziadkami.

Ta, normalny, a niech się żenią, niech się mnożą jak chcą co to kogo g... obchodzi?

Zresztą z dwojga złego lepiej chlać niż się za babami uganiać...

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
8 minut temu, Strongman napisał:

Cicha ciepła noc tylko kombajny słychać jak młucą jęczmień.

Ty w tym roku to kasiory nabierzesz.

Wiesiek weź mnie nie wkurwiaj. 0,7 do 1,5t/ha., no biznes życia

Kasa to była w 2022 przy plonie 8t

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Oj Pioter...nie wiesz co te ...baby mają...

Byś wiedział, to byś nie pisał tak..

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Wiesiek weź mnie nie wkurwiaj. 0,7 do 1,5t/ha., no biznes życia

Kasa to była w 2022 przy plonie 8t

Ja mówię o czarnej porzecze chłopaki teraz młuca pużne odmiany plon 12t z ha a cena 8,5 netto za kg.

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

taki jeden ożenił się w wieku okolo 45lat to mówił że nie wiedział że ,,to takie dobre,, 😁 bo by wcześniej baby szukał 🤣

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

Ja mówię o czarnej porzecze chłopaki teraz młuca pużne odmiany plon 12t z ha a cena 8,5 netto za kg.

A ja k**wa o czym? Marihuanie?

Cud że i tyle po takich mrozach zostałio 

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Nic nie mają. A przynajmniej nic interesującego... Dla mnie to zło wcielone. 

boś tego miodu nie popróbował 🤭🤗😁

Opublikowano

Nic nie mają. A przynajmniej nic interesującego... Dla mnie to zło wcielone. 

...oj mają, mają...

Wiesz. Że Ty uważasz kobiety za ...jakaś dziwna rasę ludzia...no nie znaczy że masz rację....

Znasz Matkę, Seniorkę...

Czy to zło?

Nie przesadzasz trochę?

Przed chwilą, Agrest napisał:

A ja k**wa o czym? Marihuanie?

Cud że i tyle po takich mrozach zostałio 

Oddychaj...oddychaj...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v