Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ooo...to jeszcze dalej niż Lipki. Trza było meldować, bym te 25 km podjechał coby dłoń uścisnąć🤝

Rozumiem, że sprzęt zaprowadzałeś do nowego właściciela 🤔

Opublikowano
53 minuty temu, PAN88 napisał:

Arrow jeszcze wcześniejszy. Mam jedne i drugie to mam porównanie. Arrowa już kopie a irys gdzieś za 2 tygodnie. Fakt że nie spieszno mi w irysa wjechać bo jeszcze do końca miesiąca karencja jest 🤣

@Karol6130 ale ja też i hodowca tzn brat i ojciec. 16sztuk jeszcze w oborze stoi. W tamtym tygodniu po 450 za tonę pszenżyta płaciłem bo trochę kłosów w nim było. Byki w śrucie zjedzą. W tamtym roku owies sprzedawałem koniarzom a dla bydła jęczmień kupowałem lub qq ziarno. 

Siema  

A i wraz trzeba się urobić żeby myśleniem zarobić.

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Na pewno jego, jeszcze zdjęcie z kombajnu co wrzucał tutaj na AF ;)

Sprzedam jęczmień ozimy ze żniw 2024

Tel. 721 950 077 

Dzwonić i się pytać, może coś spuści z ceny ;)

Ni hvja nie będzie obnizek

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Na pewno jego, jeszcze zdjęcie z kombajnu co wrzucał tutaj na AF ;)

Sprzedam jęczmień ozimy ze żniw 2024

Tel. 721 950 077 

Dzwonić i się pytać, może coś spuści z ceny ;)

Ni hvja nie będzie obnizek

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

@Rolnik1973 Rysiek ile masz tego jęczmienia?

Ze 14 t i 2 ha nie koszonego

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Ze 14 t i 2 ha nie koszonego

Podeślij numer konta...zgodnie z tym coś w ogłoszeniu namalował, przeleję Ci te 950 PLN-ów i nawet się nie będę targował...za te 14 t🤷🤭...po niedzieli kumpla podeślę z odpowiednim pojazdem😎...

• Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, Karol6130 napisał:

Ludzie auta kupują a Radek tylko kosiarkę

Kosiarkę mam to samochód trzeba kupić. @12Pafnucy nawet lepiej jak druga generacja. Nawet nie wiedziałem jakiej generacji ten z aukcji. To żona mi podeslala,ja to bym wolał ciemniejszy i środek żeby był ciemniejszy. No najlepiej to po 2015 roku. Ojciec mi gula ruszył jak wsiadłem to jego tucsona,ale jego to full opcja(oprócz skóry) i fundusze trochę wysokie😀ale dopłaty przyszły więc jest co wydawać

6 godzin temu, marulekk napisał:

Toć to Trza za 4 tłuste bycki sprzedać aby mieć 

Mam tylko jałówkę na handel teraz,byli jeszcze rosną ale byłoby z 6

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No jak przez rok nie będzie lepszej ceny a nikt nie kupi to się sprzeda P0 ile bedzie

Narazie będzie P0 tyle

Elewarr płaci za jęczmień konsumpcję 600 a temu się 950 marzy 😂🤣😂

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No jak przez rok nie będzie lepszej ceny a nikt nie kupi to się sprzeda P0 ile bedzie

Narazie będzie P0 tyle

Rysiek...napisałeś w ogłoszeniu "sprzedam jeczmień ozimy ze żniw 2024 " cenę za to wystawiłeś 950 zł... bądź konsekwentny i dawej ten numer konta...nie targuję się tylko kupuję zgodnie z Twoim życzeniem...już te 2 ha pominę, bo jeszcze nie wykoszone, chociaż one też się w tym ogłoszeniu mieszczą...słowo to słowo 🤷...

• Like 2
Opublikowano
14 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Elewarr płaci za jęczmień konsumpcję 600 a temu się 950 marzy 😂🤣😂

Ta sprzedam za 550 a P0tem będzie P0 900 albo będzie Tusk opłacał 300 zł i będziecie się śmieli że darmo oddał

Karmić go nie trzeba niech leży

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No to Mk 2, 

W 16 lifting zrobiono.

W 19 zaczęli mk3

MK3 to już chyba za drogi wyjdzie, ale MK2 jak najbardziej,ale czy nie będzie tak że każda morda pasuje do forda. Siedziałem w MK1 to opinia użytkownika taka że samochód tylko na dłuższe trasy,że Zafira lepsza.

Opublikowano
38 minut temu, Qwazi napisał:

Rysiek...napisałeś w ogłoszeniu "sprzedam jeczmień ozimy ze żniw 2024 " cenę za to wystawiłeś 950 zł... bądź konsekwentny i dawej ten numer konta...nie targuję się tylko kupuję zgodnie z Twoim życzeniem...już te 2 ha pominę, bo jeszcze nie wykoszone, chociaż one też się w tym ogłoszeniu mieszczą...słowo to słowo 🤷...

Nie załapie prędko. Inni tyż

• Like 2
Opublikowano

Co kto lubi...

13 minut temu, Belaruss820 napisał:

MK3 to już chyba za drogi wyjdzie, ale MK2 jak najbardziej,ale czy nie będzie tak że każda morda pasuje do forda. Siedziałem w MK1 to opinia użytkownika taka że samochód tylko na dłuższe trasy,że Zafira lepsza.

Opublikowano

Nie potrzeba mi tego jęczmienia. Bardziej mu chciałem pokazać, że ktoś może go, przez jego własna głupotę, wydymać. Ale Ryszard, zdaje się, nie chwyta istoty rzeczy. A potem będzie mega pokrzywdzony. A winni wszyscy, tylko nie on🤦...

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Ooo...to jeszcze dalej niż Lipki. Trza było meldować, bym te 25 km podjechał coby dłoń uścisnąć🤝

Rozumiem, że sprzęt zaprowadzałeś do nowego właściciela 🤔

Się nie zgadalim wcześniej że to nie tak daleko od Ciebie. Dokładnie dziadka zaprowadziłem do nowego domu

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, Belaruss820 napisał:

MNie to tylko drażnisz w środku w tym samochodzie to wygląd kierownicy , mogliby inaczej ten design fordowski zrobić

Opublikowano
1 minutę temu, Buszmen11 napisał:

Się nie zgadalim wcześniej że to nie tak daleko od Ciebie. Dokładnie dziadka zaprowadziłem do nowego domu

Mam 25 km do Poddębic z kierunku Łęczyca. Do Chrop z Poddębic 5 km nie ma. Zdarza mi się też lecieć do Sieradza nieraz. Jak to mówią "co się odwlecze..."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v