Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Nie no Stefanek miało być nie Serafinek 🤦

Zazdro

A co nie pasuje u Krupińskiego? 

Toć wiadomo, że słup i nie przejdzie on tylko z góry.

Chciałem zagłosować na pogromcę świeczek i zagłosowałem 

To taki kiep co się z każdym dogaduje, prześledź jak z komisarzem konsultowali się co do ziel9nego ładu. Ja niestety dużo wiem i dla mnie to on tyle wart co Kołodziejczak czy inny janusz kowalski

• Like 2
Opublikowano
29 minut temu, marulekk napisał:

Trochę przy wąski bo się ciągnikiem nie zmieści człowiek

Rysiek tak patrzę na wschód widzę piękne chmury może chcesz powiedzieć że u ciebie pada???

Zapowiadali tak hucznie że do 20 l ma dzisiaj spaść a spadło pół litra, to wszystko przez to pedalstwo

Lekko mży

Niecały litr od rana

Opublikowano

W kwestii politykopodobnej to...pół dnia zmarnowane...

...w kwestii pogody...siano potrząchane, deszczu nie stwierdza się...

...tera czas pociągnąć...za cycki😉 (już se wyobrażam te domysły 😱)...

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

deszczu nie stwierdza się...

Będzie....się nie boooojjj...

13 minut temu, Qwazi napisał:

...z ciekawości...

A czemu?

Opublikowano
19 minut temu, Qwazi napisał:

...w kwestii pogody...siano potrząchane, deszczu nie stwierdza się...

...tera czas pociągnąć...za cycki😉 (już se wyobrażam te domysły 😱)...

Oj tak, pociągnął by za cycki 🤭

Opublikowano
27 minut temu, gregor1284 napisał:

To taki kiep co się z każdym dogaduje, prześledź jak z komisarzem konsultowali się co do ziel9nego ładu. Ja niestety dużo wiem i dla mnie to on tyle wart co Kołodziejczak czy inny janusz kowalski

Mocno się przeliczyłeś w wyborach?

Może by jaką komisję stworzyć 🤔

Opublikowano
19 minut temu, 12Pafnucy napisał:

..z ciekawości...

A czemu?

Opiszę to obrazowo: 

Owo światłe grono działa tak samo, jak rolnik, który pojechał na pole orać, ale zapiął do ciągnika brony. Gdyby zapiął pług to by szybko zaorał i po temacie. A że ma brony to próbuje, ale orka z tego nie wychodzi. Na dodatek jest taki butny, że twierdzi, iż robi dobrze. Aż trzeba było innego gospodarza, który jest dla tamtego autorytetem, żeby mu wbić do łba, że bronami się nie zaorze. Krótko mówiąc, coś co powinno trwać godzinę, trwało trzy, bo ten jeszcze się autorytetu dopytywał 🤦...

6 minut temu, MonteChristo napisał:

Dawej...że cztery Ci udostępnienię😉...

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Owo światłe grono działa tak samo, jak rolnik, który pojechał na pole orać, ale zapiął do ciągnika brony. Gdyby zapiął pług to by szybko zaorał i po temacie. A że ma brony to próbuje, ale orka z tego nie wychodzi. Na dodatek jest taki butny, że twierdzi, iż robi dobrze. Aż trzeba było innego gospodarza, który jest dla tamtego autorytetem, żeby mu wbić do łba, że bronami się nie zaorze. Krótko mówiąc, coś co powinno trwać godzinę, trwało trzy, bo ten jeszcze się autorytetu dopytywał 🤦...

Nie uwierzysz, ale rozumiem....

I się onegdaj ucieszyłem...że wyszło jak wyszło...

• Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Lekko mży

Niecały litr od rana

Lekko pada, to już 28l od rana i obok idzie taka krowa, że jeśli nie ominie to kolejne 15 da

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Nie uwierzysz, ale rozumiem....

I się onegdaj ucieszyłem...że wyszło jak wyszło...

Nie miałem nawet cienia wątpliwości, co do Twojego rozumienia...

...najpierw miałem ubaw, potem troszeczkę przerażenia, a teraz to już się wkur...em...

Opublikowano
6465 napisał:

1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

w Golenski na orlenie chyba najtaniej w okolicy

I za zdunami jak na Kutno. Ten sam właściciel. Tam kolejki się ustawiają.

przed Bąkowem kojarzę

• Like 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

19 minut temu, 12Pafnucy napisał:

..z ciekawości...

A czemu?

Opiszę to obrazowo: 

6 minut temu, MonteChristo napisał:

Dawej...że cztery Ci udostępnienię😉...

tak to jest w samorządach

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Oby tego jak najmniej...

Nie da się za bardzo...dla mnie to nie jest wielki problem...gorzej dla przeciwnika...

...a ja jestem menda...Marek potwierdzi @Łolek ...ciągle mi to powtarza🤷...

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Nie da się za bardzo...dla mnie to nie jest wielki problem...gorzej dla przeciwnika

No dobre podejście.

Wiem że Ty masz dobre techniki i podejście do dialogu...

Jednak nie każdy tak potrafi...

No i ile można????

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v