Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sukcesem jest że braknie w Brukseli największego wroga Polski, szkodnika i kreta który winien mieć zakaz wjazdu do kraju. Mianowicie niejakiej Ròży von thun.

Pani Hanny Gangreny Waltz też chyba braknie.

Opublikowano

Teraz obserwujmy czy partie nie będą naciskać na niektórych wybranych , by zrezygnowali na poczet przegranych...

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

No wąsik i kaminski,nosz urwa 🤦

Co się dziwisz, jak poszedł platfus z więzienia, poszli po immunitet

Opublikowano
23 minuty temu, HF86 napisał:

Może nie święto, ale jest co świętować. 

Najslynniejszy brodaty strażak z lepszym immunitetem 😁i blondynka z brunetką co i wizualnie także miło będą reprezentować pl w tym grajdole gremlinow lewackich.

Dla mnie się toto podoba się 😁 

Które to brunetka i blondynka 🤔

Opublikowano
10 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko jednocześnie słabszy PiS-u, PiS stracił na rzecz Konfy, a Lewica i TD oddały KO ... Czyli w sumie nic się u nas nie zmieniło.

W sumie nic i chyba się nie zmieni. Co najwyżej na gorsze. Pierwszym etapem będzie drastyczny wzrost cen od lipca.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Pierwszym etapem będzie drastyczny wzrost cen od lipca.

Raczej ceny się po prostu urealnią, ile można dopłacać ... Te pieniądze na dopłaty do prądu czy gazu nie rosną na drzewie, trzeba było wziąć kredyt albo komuś zabrać w podatkach, tylko głupi naród wierzy że państwo coś daje, ten mądry wie że trzeba wziąć na to kredyt albo komuś zabrać ... Im mniej dopłat i socjalu tym lepiej, tylko ofermy życiowe i nieroby są za socjalem.

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
11 minut temu, MonteChristo napisał:

Co się dziwisz, jak poszedł platfus z więzienia, poszli po immunitet

Wzieli przykład. Jedni są warci drugich. Kto ma dobrą pamięć to pamięta. Przecież PIS czy PO jedna chwała. Kiedyś na komisje Gronkiewicz Walz się nie stawiała, komisja wyznaczała jej kary a ona miała to w d*pie, Giertych aby uniknąć aresztowania spierdolił do Włoch, ci teraz robią to samo. Jak rządziły pisiory to wszelkie sprawy były tłumaczone przez peowców sprawą polityczną, nagonką, itp, teraz jest identycznie, tyle że PO ma wszystkie swoje media.

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Raczej ceny się po prostu urealnią, ile można dopłacać ... Te pieniądze na dopłaty do prądu czy gazu nie rosną na drzewie, trzeba było wziąć kredyt albo komuś zabrać w podatkach, tylko głupi naród wierzy że państwo coś daje, ten mądry wie że trzeba wziąć na to kredyt albo komuś zabrać ... Im mniej dopłat i socjalu tym lepiej, tylko ofermy życiowe i nieroby są za socjalem.

Jak w cenie prądu 50% to opłata ekologiczna to jest urealnienie cen? Pojebane to jest. Przy wywozie śmieci tak samo - w firmie płacimy za kontener około 3 tys a 2,5 tys do urzędu marszałkowskiego opłaty recyklingowej. Co tu mówić o urealnieniu? Zaraz jakiś debil z powie że nie było inwestowane w wiatraki i i ne gówna.

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

https://www.rp.pl/polityka/art40589941-wiceminister-obrony-ostrzega-to-moze-doprowadzic-do-wojny-polski-z-bialorusia

No nie chcemy wojny z Olkiem 

Czyli z tego co powiedział to wynika że jeśli tamci dostaną broń to się strzelać nie będziemy 

Bo to wywoła wojnę 

Wiwat uśmiechnięta polska 

Chyba że źle rozumiem 

Zmieniły sie rządy, Putin wyczuł że Donald to cienki bolek więc poszedł po całości. Proste jak drut.

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Raczej ceny się op prostu urealnią, ile można dopłacać ... Te pieniądze na dopłaty do prądu czy gazu nie rosną na drzewie, trzeba było wziąć kredyt albo komuś zabrać w podatkach, tylko głupi naród wierzy że państwo coś daje, ten mądry wie że trzeba wziąć na to kredyt albo komuś zabrać ... Im mniej dopłat i socjalu tym lepiej, tylko ofermy życiowe i nieroby są za socjalem.

Pozamykać wszystkie zakłady które będą potrzebować pomocy   od państwa . Niemcy dopłacają miliardy Euro .

Rolnikom tak samo - żadnej  pomocy klęskowej , czy grad , susza , przymrozki , sami niech se ubezpieczają , żadnych dopłat .

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał:

Jak w cenie prądu 50% to opłata ekologiczna to jest urealnienie cen? Pojebane to jest. Przy wywozie śmieci tak samo - w firmie płacimy za kontener około 3 tys a 2,5 tys do urzędu marszałkowskiego opłaty recyklingowej. Co tu mówić o urealnieniu? Zaraz jakiś debil z powie że nie było inwestowane w wiatraki i i ne gówna.

Wiesz, ja zainwestowałem w fotowoltaikę i na razie mam gdzieś ceny prądu, płacę 180zł na pół roku i mam święty spokój ... 

Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Wiesz, ja zainwestowałem w fotowoltaikę i na razie mam gdzieś ceny prądu, płacę 180zł na pół roku i mam święty spokój ... 

bo ci się dalej społeczeństwo składa na to żebyś mógł mieć darmowy magazyn prądu i odbierać sobie zima za darmo. myślisz że czemu to zmienili? bo jest to cholernie niesprawiedliwe 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał:

Zmieniły sie rządy, Putin wyczuł że Donald to cienki bolek więc poszedł po całości. Proste jak drut.

Wesoło to będzie jak drugi donek do władzy wróci 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v