Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
40 minut temu, Mateusz1q napisał:

No ale to czemu go tak podpuszczasz? Masz świadomość że wpędzasz go w kłopoty 

Trochę bym się nie zgodził. Chłop chyba dorosły i mózgu kawałek ma. Jeśli się takimi podpuchami kieruje to sam sobie winien. Trzeba mierzyć siły ja zamiary

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Trochę bym się nie zgodził. Chłop chyba dorosły i mózgu kawałek ma. Jeśli się takimi podpuchami kieruje to sam sobie winien. Trzeba mierzyć siły ja zamiary

Siły to ma jak tur, po prawie trzech dobach położył się spać 

Opublikowano
14 minut temu, szymon09875 napisał:

Jaki ze mnie fachowiec 🤷 

A poza tym, na Orlenie też pracują jak w każdy dzień 🤷 u mnie to nie co inaczej wygląda 

Szymek zostawmy Orleny itp  , jaka tam wiedza i doświadczenie jest potrzebne 🤷

Szef znajdzie szybko operatora z wiedzą i doświadczeniem? Ja rozumiem że pewnie za***iście Ci płacą za niedziele i święta 😉 to jest zachętą

8 minut temu, drobny napisał:

Panowie potrzebuję ten przewód ze zdjecia silnik perkins 6

i.jpg

Taki przewód bez problemu Ci zakują gumowy  

• Like 1
Opublikowano

I po procesji. Ludzi jakby mniej choć i tak pewno grubo powyżej tysiąca, a może i ponad dwa.

Dziś trochę chłodniej

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

O nieee! Teraz toś obraził mojego kolegę Szymona! Czemu myślisz że zaprzedał się mamonie?!

To też mój kolega jest

Dlaczego od razu się zaprzedał 🤔 normalnie chce zarobić , może rodzine będzie zakładał albo wesele wyprawiał 🤷

3 minuty temu, Agrest napisał:

I po procesji. Ludzi jakby mniej choć i tak pewno grubo powyżej tysiąca, a może i ponad dwa.

Dziś trochę chłodniej

Wcześnie ,u nas o 12 zawsze procesja 

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

O nieee! Teraz toś obraził mojego kolegę Szymona! Czemu myślisz że zaprzedał się mamonie?!

O właśnie, nikt nie pomyśli że to mnie relaksuje 🤭🤭🤭 

4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Dlaczego od razu się zaprzedał 🤔 normalnie chce zarobić  🤷

O to to, tym bardziej że ledwo 500 ha mam wiosna, to jakoś trzeba do tej najniższej krajowej dociągnąć 🙄

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

To też mój kolega jest

Dlaczego od razu się zaprzedał 🤔 normalnie chce zarobić , może rodzine będzie zakładał albo wesele wyprawiał 🤷

Wcześnie ,u nas o 12 zawsze procesja 

U mnie o 9 bo chłodniej i ludzie bardziej wolą na rano niż w środku dnia .

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
1 godzinę temu, Leszy napisał:

Drogowcy wszystko wycieli. :ph34r:

A'propos. Dziś u nas obwodnicę robią. Nie ma przestojów. Ponoć litwińcy 

No i po mszach i procesji. Nawet spoko było 

Opublikowano
48 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Szymek zostawmy Orleny itp  , jaka tam wiedza i doświadczenie jest potrzebne 🤷

Szef znajdzie szybko operatora z wiedzą i doświadczeniem? Ja rozumiem że pewnie za***iście Ci płacą za niedziele i święta 😉 to jest zachętą 

Też bym sobie pojeździł takimi sprzętami jak Szymon. A jeszcze jak za to płacą to sama przyjemność.

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
5 minut temu, Popier96 napisał:

Też bym sobie pojeździł takimi sprzętami jak Szymon. A jeszcze jak za to płacą to sama przyjemność.

Przyjemność jak idzie wszystko jak powinno. Auto serwisowe na polu i wrazie awarii samemu trzeba ogarniać. 

Wiosna jest o tyle fajna że nie ma żadnych skoczków, jeździmy we dwóch na zmiany już 6 rok, także każdy wie co robi i co robić żeby wszystko szło. 

A jesienią przyjdą tacy co tylko na te dwa miesiące są no i on patrzy aby do końca zmiany dojechać, drzwiami trzasnąć i do domu 🤷

Opublikowano
19 minut temu, Bananek napisał:

A'propos. Dziś u nas obwodnicę robią. Nie ma przestojów. Ponoć litwińcy 

No i po mszach i procesji. Nawet spoko było 

To teraz👇...

5 godzin temu, Bananek napisał:

po południu rozbieranie

Tylko, żeby Cię cała parafia nie poglądywywała...proboszcz mógłby się zgorszyć widząc na Facebooku nagiego... organistę 😉🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Kraj katolicki , a lewactwo chce nam krzyże zdejmować 🤷

A niech zdejmują. Czarnuchy swoimi działaniami tylko szkodzą Kościołowi, poczekaj z 10 lat to i padną na amen bo sponsoring wymrze.

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Przyjemność jak idzie wszystko jak powinno. Auto serwisowe na polu i wrazie awarii samemu trzeba ogarniać. 

Wiosna jest o tyle fajna że nie ma żadnych skoczków, jeździmy we dwóch na zmiany już 6 rok, także każdy wie co robi i co robić żeby wszystko szło. 

A jesienią przyjdą tacy co tylko na te dwa miesiące są no i on patrzy aby do końca zmiany dojechać, drzwiami trzasnąć i do domu 🤷

A no, cza to lubić i tyle. A to, że się na tym znasz to efekt właśnie tych 6 lat, bo jak wychodzą awarię to pewnie powtarzające się pierdoły w tych samych miejscach .

Opublikowano
Łolek napisał:

3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Oprzątek to wiadomo

Bo myślałem że chodzi o tych co dziś koszą , pryskają itd 🤷

W Boże ciało to chyba jedynie siano do zbioru może być usprawiedliwieniem, reszta może poczekać 

u mnie gdzie nie spojrze jak jechałem z kościoła to wszyscy co mają to w truskawkach siedzą

Opublikowano
Przed chwilą, wojtal24 napisał:

u mnie gdzie nie spojrze jak jechałem z kościoła to wszyscy co mają to w truskawkach siedzą

Grzech zaniedbania większy chyba niż nie pójście na procesje 😴

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

2 minuty temu, Łolek napisał:

W Boże ciało to chyba jedynie siano do zbioru może być usprawiedliwieniem, reszta może poczekać 

Zgadzam się , ale są dziś oporowcy co pryskają 🤷

nie żartuj że dziś ktoś pryska

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v