Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Stodoła napisał:

Jaki impregnat do kostki polecacie czy to tylko strata kasy.  Trochę wyblakło i trzeba by ożywić kolor.

O ile na ,,świeżą'' kostkę to by coś znalazł-ale to na chwilę ...to na wyblaknietą to szkoda roboty i pieniędzy 

Opublikowano
57 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale to już nawet nie trzeba tresować. Oni się tak dopasują żeby było że tak chcieli 

Aj waj aj waj mondrzejsza o tym nie wspomnieć mondrzejsza 

Opublikowano
5 minut temu, Stodoła napisał:

To mnie zmartwiłeś. 

W zasadzie to nie kostka a słupki ogrodzeniowe z silikaty

Nie wiem, może pomalować ale te środki do wyciągania koloru nie zdają rezultatu

Opublikowano
18 minut temu, PAN88 napisał:

Aj waj aj waj mondrzejsza o tym nie wspomnieć mondrzejsza 

A pies ich ruchał. Ludzie to debile.

No i pohandlowal dziś trochę, kontaktów biznesowych nawiązał trochę. Jakoś to będzie 😁

Opublikowano
21 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Poświęcenie pól odbyte ,trzeba się gdzieś ruszyć.

u nas jutro ,z kropidła to będzie chyba jedyna woda jaką pola zobaczą w tej połowie miesiąca 

Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

No i pohandlowal dziś trochę, kontaktów biznesowych nawiązał trochę. Jakoś to będzie 😁

Toć niedziela niehandlowa,co sprzedawał?

Przed chwilą, konteno napisał:

u nas jutro ,z kropidła to będzie chyba jedyna woda jaką pola zobaczą w tej połowie miesiąca 

U mnie przed chwilą był deszcz,no z dobre 10 kropli spadło.

Opublikowano
konteno napisał:

3 minuty temu, Buszmen11 napisał:

Tak pytam z ciekawości. Czyli ok 4-5k pewnie będzie chciał

coś koło tego ale o własnych kołach przyjechał 

a gdzie on stoi? w jakiej miejscowości?

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Kiedyś może i taka była 

Kiedyś tak. Teraz to ch.. wie co. Taka jak ich przywódca- ani lekarz, ani rolnik. Taki tam tygrysek.

Tygrysek dietetyk kiedyś czytalem😆😆

Opublikowano (edytowane)

chce ktoś rozwiązanie problemów z

za wysokim napięciem i  wyłączającym sie falownikiem od fotowoltaiki?

2 minuty temu, wojtal24 napisał:

a gdzie on stoi? w jakiej miejscowości?

Białystok 

Edytowane przez konteno
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, radekz200 napisał:

paliłem, jest dobry 👍

to pewnie netto 😛 mi taka wycenili na 39 brutto 

Też to widziałem,jakoś mało samasza, dużo mchale,krone. Dla Cb to warrior był chyba tylko z tej wystawy

Edytowane przez Belaruss820
Opublikowano
52 minuty temu, gregor1284 napisał:

Pierwsza część wypowiedzi to prawda. A co do drugiej części kto w niedzielę jarmarczy temu na chleb nie starczy 

Opublikowano
2 godziny temu, Karol6130 napisał:

Ale ciężki wyjazd z tego show

Znaczy że popił,czy że takie korki? Ja 2 godziny temu wyjechałem to elegancko,mały ruch. Właśnie do domu przyjechałem bo z dziećmi to ciężka podróż 

Opublikowano
46 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Toć niedziela niehandlowa,co sprzedawał?

U mnie przed chwilą był deszcz,no z dobre 10 kropli spadło.

Nie odmawia się kiedy pieniądz woła. A takie tam.

4 minuty temu, PAN88 napisał:

Pierwsza część wypowiedzi to prawda. A co do drugiej części kto w niedzielę jarmarczy temu na chleb nie starczy 

Już ja nie będę niedziel patrzyl. Części rowerowe błogosławią to niech tam zdala ode mnie to jest wszystko. Chociaż z jednym proboszczem muszę warunki współpracy dogadać w tym tygodniu ale obaj lubimy pieniądze to łatwo nie będzie 

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie odmawia się kiedy pieniądz woła. A takie tam.

Już ja nie będę niedziel patrzyl. Części rowerowe błogosławią to niech tam zdala ode mnie to jest wszystko. Chociaż z jednym proboszczem muszę warunki współpracy dogadać w tym tygodniu ale obaj lubimy pieniądze to łatwo nie będzie 

W sumie racja .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v