Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
31 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Nie wiem, czy nie chce mnie wsadzić na minę. Ale z takiej niepracującej to korzyści nie widzę żadnych. @6465 ty masz taką chyba, jeszcze miastową

Patrz jaki materiał znalazłem. Bolec znajdzie i ciapka odpali. 

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Hipotetyczne pytanie 

Oglądałem i nie zauważyłem.

Moje wozidelko stare i ma zbiornik. Tylko wlew mocno skomplikowany.

...

No ciekaw jestem jak w kudze. Ot tyle ...

No Mk 2 fest lifting nie wiem 

To się z dystrybutora leje bo tam przepływ jak najmniejszy palec u ręki. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Leszy napisał:

Na tej działce w innym miejscu lucerna odrosła. Nie ma co więc czekać na deszcze. Inne pola zobaczymy w najbliższych dniach co robić.... 

IMG_20240518_192230_801.jpg

🤭

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Patrz jaki materiał znalazłem. Bolec znajdzie i ciapka odpali. 

To się z dystrybutora leje bo tam przepływ jak najmniejszy palec u ręki. 

Oj nie koniecznie

Opublikowano
3 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

Ładny

Au mnie nic wody z nieba. 

T2 nie zrobione, a T3 nie wiem czy jest sens robić ...

Syn był w gminie gdzie mam owies. Ponoć pełne rowy wody. 

Ciekawe jak brązowe place zareagują, pewno będzie się odmładzał.

W przyszłym tygodniu powinien zacząć wyrzucać wiechę w miejscach gdzie jeszcze coś wilgoci miał

Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

Mój ojciec dzisiaj tucsona kupił. Benzyniak z przebiegiem 40tys, poleasingowy. Na spontanie pojechal z bratem i pewny samochód z konca 2019 roku

ile?

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Może ktoś chętny sobie sprasować zabrać i dobrze zapłacić?

to ja z tych trzech rzeczy mogę zabrać. szukaj jeszcze kogoś kto dobrze zapłaci i sprasuje

To ja sprasuję, a Wy teraz oba znajdźta takiego, który mi za to prasowanie dobrze zapłaci😉...

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

ile?

Tego brat mi nie powiedział. Ale obstawiam że dużo. Jutro zadzwonię do ojca to będę wiedział. Sam się muszę zacząć rozglądać za czymś nowszym i większym niż passat 

Szybkie pytanie do okolicznych, kto jutro w ułężu będzie? @12Pafnucy a może by tak na te truskawki przyjechać?😀

Opublikowano
1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:

Wiesiu jaki miałeś sposób na dziewczyny?

Przystojny byłem a może i jestem nadal ni mi to oceniać,i umiałem z nimi rozmawiać może dlatego ze miałem siostry i przebywałem z kobietami i się nauczyłem.

Co dziwne teraz jak jestem żonaty  i mam trujkę dzieci co raz jakaś pisze ale nie oddzwaniam ni nie odpisuje.

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano
22 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Tego brat mi nie powiedział. Ale obstawiam że dużo. Jutro zadzwonię do ojca to będę wiedział. Sam się muszę zacząć rozglądać za czymś nowszym i większym niż passat 

Szybkie pytanie do okolicznych, kto jutro w ułężu będzie? @12Pafnucy a może by tak na te truskawki przyjechać?😀

Ja będę.

No truskawki....jeszcze rosną, ale nie widzę problemu ....w zajechaniu.

31 minut temu, Belaruss820 napisał:

Mój ojciec dzisiaj tucsona kupił. Benzyniak z przebiegiem 40tys, poleasingowy. Na spontanie pojechal z bratem i pewny samochód z konca 2019 roku

1.6?

Ładne auta .

Bardzo mi się podobają 

Opublikowano
17 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ja będę.

No truskawki....jeszcze rosną, ale nie widzę problemu ....w zajechaniu.

1.6?

Ładne auta .

Bardzo mi się podobają 

Chyba 1.6 ale jutro będę wiedział. To może z młodym zajadę na Ułęż,chociaż skład mi sie posypał bo znajomy jedzie do szwagra kosić i belowac żyto. Rano się odezwę jak mój młody będzie chciał jechać.

Opublikowano
3 godziny temu, pedro2 napisał:

Czeba na zaś nakupić smakołyków

3 wesela w sierpniu. 

P0szaleli.

Trzustka nie przyzwyczajona

Mus zacząć treningi 

Soli może mi braknąć albo kawy i co wtedy? Tak to zbytnio nic w sklepie nie kupujemy

2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał:

A na cholerę komu cały czas sklepy otwarte 🤔

Zabraknie mi czego i kłopot. Są to niech są otwarte 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v