Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Strongman napisał:

Ale ogrodnicy powinni się cieszyć ze puł przeniosą za tą samą cene lub większą a nie za bezcen sprzedawać.

Oby tak było, bo nosić co będę miał bo nie zmroziło a i cena może będzie ;)

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, galan99 napisał:

To coś strasznego za tuska.

Pali się hala , składy i teraz .

Ogromny pożar w Bytomiu. Spłonęło 10 autobusów

Do szokującego zdarzenia doszło w nocy z niedzieli na poniedziałek. Na terenie parkingu prywatnej firmy przewozowej w Bytomiu (woj. śląskie) spłonęło 10 autobusów.

Mrozi dziwny ten rok tuska .

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

Tygrysek obiecuje potrójne dopłaty dla aktywnych rolników 🤭

Ja cie kręcę, ale pieprzy, Pis jest bardziej wiarygodny nic ta cała zbieraninia obecna

Opublikowano
16 minut temu, DANDYS napisał:

A mógł, nie zmieniać Niku. 

Życie by se ułożył, a tak jest tylko nieustraszony 🤭

• Haha 2
Opublikowano
16 minut temu, DANDYS napisał:

Ciekawe jak to udowodnić. Rolnicy z wiejskiej i inni biznesmeni mają tysiące hektarów które dają w dzierżawe na gębe. Jak udowodnisz, że jesteś prawdziwym rolnikiem. Jak u mnie ktoś strzelił z ucha że nie uprawia ziemi tylko sąsiad to tłumaczenie było proste- sąsiad uprawia w ramach przysługi i ja jemu płace a zboże jest moje. To jest nie do udowodnienia.

Opublikowano
20 minut temu, DANDYS napisał:

Znaczy? Co mamy uprawiać na naszej ziemi? Sex, kwiaty,marihuanę 🤔🤭

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał:

Ciekawe jak to udowodnić. Rolnicy z wiejskiej i inni biznesmeni mają tysiące hektarów które dają w dzierżawe na gębe. Jak udowodnisz, że jesteś prawdziwym rolnikiem. Jak u mnie ktoś strzelił z ucha że nie uprawia ziemi tylko sąsiad to tłumaczenie było proste- sąsiad uprawia w ramach przysługi i ja jemu płace a zboże jest moje. To jest nie do udowodnienia.

Wszystko idzie zweryfikować u udowodnić, trzeba tylko chcieć. 

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, Leszy napisał:

Zawsze się znajdzie niemyśląca, ale kwestia chcenia. Oni nawet nie próbują "przekonywać".

Nie bardzo jestem w temacie nigdy nie szukałam faceta. Teraz te tindery itp każdy znajdzie swoją drugą polowke

Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Faktury z 3 ostatnich lat i można szybko zweryfikować. 

Były dopłaty do zboża, nawozów, Faktury za środki ochrony roślin, sprzedaż bydła, czy mleka. 

Jak ktoś twierdzi że uprawia i kury zjadły, a on kurę, tzn że to żaden rolnik. 

To że mam auto, to nie znaczy że mam firmę transportową. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

wybory idą....

Ostatnie, które jeszcze cokolwiek zmienić mogą...

Opublikowano

I znów polecą głosować na bandę czworga. 

A cała banda zachęcona tym że dalej to działa, będzie Jeszcze więcej kraść. 

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, malaczarna napisał:

Nie bardzo jestem w temacie nigdy nie szukałam faceta. Teraz te tindery itp każdy znajdzie swoją drugą polowke

Na tinderze na sex można znaleźć partnera, a nie na całe życie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v