Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Chyba najkrócej 🤔 

Przesilenie wiosenne to czas na przełomie marca i kwietnia, kiedy u niektórych pojawia się pogorszenie nastroju, rozdrażnienie i osłabienie. To w dużej mierze wina zmian hormonalnych, jakie zachodzą wraz z wydłużaniem się dnia i wzrostem temperatury za oknem.

to ja mam całoroczne 

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał:

Jak tam u was powiadają bo u nas na Podlasiu jak niema się  8tyś na czysto na miesiąc z gospodarki to trzeba rzucić.

I masz tyle zysku z gospodarstwa samego?

Opublikowano
6 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Chyba najkrócej 🤔 

Przesilenie wiosenne to czas na przełomie marca i kwietnia, kiedy u niektórych pojawia się pogorszenie nastroju, rozdrażnienie i osłabienie. To w dużej mierze wina zmian hormonalnych, jakie zachodzą wraz z wydłużaniem się dnia i wzrostem temperatury za oknem.

Toć może masz okres godowy 🤭

Opublikowano
6 minut temu, Strongman napisał:

Jak tam u was powiadają bo u nas na Podlasiu jak niema się  8tyś na czysto na miesiąc z gospodarki to trzeba rzucić.

U nas i 1000 zł można mieć i nikt nie każe rzucać, ale tu nie Podlasie 

Opublikowano
Przed chwilą, Nieustraszony1044 napisał:

Chyba nie może być taki głupi 🤔

Jak nie jak większość tylko podstawówkę skoczyło z ledwo biedą przepychali zrobiło prawo jazdy i uprawnienia na ładunek.

Opublikowano
6 minut temu, Strongman napisał:

Nie wiem za bardzo co tam ludzie gadają, ale to chyba zależy z jakiej działalności. Jak z jakiej mało wymagającej, to lepsze niż etat chyba, ale jakby to miało być z dojenia to lepiej rzucić. 

Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

Glupi kierowca tira tyle u nas zarabia , no mam a jak by inaczej.

No... Trochę przedobrzyles z tym głupi...

To ciężki zawód.

Ciekaw jestem jak na czysto tyle tysięcy z samego gospodarstwa wyciągasz. Zysku, nie dochodu.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Jak nie jak większość tylko podstawówkę skoczyło z ledwo biedą przepychali zrobiło prawo jazdy i uprawnienia na ładunek.

To takie głupie nie są , bo potrafią tyle zarobić po podstawówce 

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Co zaszła trzeci raz 🤔

Nie. Siedziała w aucie pół godz. I czekała aż z imprezy wyjdę. A jak wsiadłem do auta to jej tak powiedziałem🤷

13 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

U nas i 1000 zł można mieć i nikt nie każe rzucać, ale tu nie Podlasie 

Bo my biedne łódzkie. To i na 0 się matkę ziemię przewraca, żeby odleżyn nie miała.

Opublikowano

No i po suchej burzy. Wiatr zabrał jeszcze więcej wilgoci.

Opublikowano
25 minut temu, Strongman napisał:

Jakbym tak miał dybać po 12 godzin, Świątek, piątek i niedziela i jeszcze wszyscy wkoło do pomocy, toto tak by wypadało zrobić. 

Ale jak zejdzie ze 150 godzin na miesiąc, to I za 5 można chodzić. 

Opublikowano
39 minut temu, Strongman napisał:

Ja na czysto 4 nie mam, i jakoś żyje 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v