Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jacus napisał:

22 minuty temu, Baks00 napisał: Romantyczna kolacja przy zupkach chińskich 🤔 taaa. kurna nawet nie wiem czy zagranica maja vifona ??

z reklamówki wyciągniesz 🤔🤭

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Jak mówicie że się nie nadaje to tak jest 🤷co będe zmieniał

Rozrzutnik to będe zimą kupował, tak tylko orientuje się co dobre a co lepsze, tej zimy i wiosny już zakupów zrobiłem ciągnik, kosiarka i w przyszłym tygodniu jade do notariusza podpisać umowę przedwstępną na zakup ziemi , teraz inwestycje w budynki

Tylko nie wiem dlaczego @soltys48 mnie tak sprawdza 🤔

Nadajesz się do tego, do czego sam, we własnej psychice się przekonasz...to co mówią inni nie ma najmniejszego znaczenia...jak sobie w głowie wszystko poukładasz to ludzkie gadanie będzie po Tobie spływać...jednak najgorsze jest to, gdy nie poukładasz, a zaczniesz się tym gadaniem kierować...piszę Ci pewne rzeczy, ale nie po to żeby Cię przekonać, że tak jest lub będzie, tylko po to, żeby wywołać w Twoim umyśle trochę buntu...

Te zdjęcia i ta cena, które Ci wysłał Przemek to jest temat na natychmiastowy zakup. Bez żadnego zastanowienia, ale do tego trzeba być decyzyjnym i wiedzieć na czym się stoi🤷...

A Twoje inwestycje i zakupy są takie, że ja za rozrzutnik i kosiarkę razem dałem sporo mniej niż Ty za samą kosiarkę. A ilość zajęcia dla tych maszyn chyba mam trochę większą...

1 godzinę temu, jacus napisał:

bylem wczoraj na przegladzie- 129 000 jak w morde strzelil az diagnosta sprawdzal. 2006 . niekrecony..

Jednak chyba jazda autobusem ma jakiś sens...2016 i 150 000 z haczykiem...i ja nim mało jeżdżę...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
42 minuty temu, jacus napisał:

taaa. kurna nawet nie wiem czy zagranica maja vifona ??

kroliczku ja nie kupuje niczego co kosztuje wiecej niz w krakowie czy zakopanem-czyli moge sobie pozwolic na wszystko w europie..

gdzie byles w zyciu ?? polec jakies miejscowki moze sie wybiorę 

Nie wiem pod jakim względem masz chęć podróżować 

Jak kulinarnym to zagramanica nam do pięt nie dorasta

Jak podróżować  w celach rekreacyjnych to co się komu podoba.Nie jestem typem podróżnika mnie to nie kręci,co nie oznacza że swego czasu trochę się tulalem 

Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Z tego co i teraz.

Będę pożyczał od żony 😆 

Dobre!!!!!    xD  Tylko żeby być wiarygodnym pożyczkobiorcą u żony, dobrze jest od czasu do czasu trochę jej oddać.   xD

Opublikowano
27 minut temu, Qwazi napisał:

Nadajesz się do tego, do czego sam, we własnej psychice się przekonasz...to co mówią inni nie ma najmniejszego znaczenia...jak sobie w głowie wszystko poukładasz to ludzkie gadanie będzie po Tobie spływać...jednak najgorsze jest to, gdy nie poukładasz, a zaczniesz się tym gadaniem kierować...piszę Ci pewne rzeczy, ale nie po to żeby Cię przekonać, że tak jest lub będzie, tylko po to, żeby wywołać w Twoim umyśle trochę buntu...

Te zdjęcia i ta cena, które Ci wysłał Przemek to jest temat na natychmiastowy zakup. Bez żadnego zastanowienia, ale do tego trzeba być decyzyjnym i wiedzieć na czym się stoi🤷...

A Twoje inwestycje i zakupy są takie, że ja za rozrzutnik i kosiarkę razem dałem sporo mniej niż Ty za samą kosiarkę. A ilość zajęcia dla tych maszyn chyba mam trochę większą...

Powiem szczerze ten temat Patrona u mnie by się sprawdził 🤦

Super temat

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Desperado napisał:

Dobre!!!!!    xD  Tylko żeby być wiarygodnym pożyczkobiorcą u żony, dobrze jest od czasu do czasu trochę jej oddać.   xD

Wolę odrobić...😆

6 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Napisz coś więcej.

Rok? 

Silnik? 

Przebieg?

Toż wiesz gdzie obejrzeć.

Opublikowano (edytowane)

zawsze powtarzam-ja sie tyle ciagnikami najezdze ze autem mi sie nie chce..

Baju baj, baju baj, proszę pana.  

Edytowane przez Desperado
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

z tysiaca mtg utrzymywalem -dom,zone i trojke dzieci bez problemu.

Baju baj,  Pasuje do ciebie placek jak ulał ten film, nawet chyba twoje tereny i klimaty.    xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Jednak chyba jazda autobusem ma jakiś sens...2016 i 150 000 z haczykiem...i ja nim mało jeżdżę...

Aj bo z tymi rozrzutnikami tak jest

Się człowiek namysli a oferta nie obowiązuje 

I trzeba wozić starym

58 minut temu, Baks00 napisał:

Jak kulinarnym to zagramanica nam do pięt nie dorasta

Bo zabierze jajek i kartofli ze sobą 

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Pierwszy problem to jakoś zrobić żeby mieszkać osobno , bo kobieta musi mieć własną kuchnię, łazienkę i spokój 

Ja już mam dosyć kupowania gratów , na grzebałem się w tym i przez to miałem nie zrobione na czas itd , teraz inwestuje w "lepszy" droższy sprzęt. Rozrzutnik to myślę jakiś cynkomet lub warfama 6-8 t 

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Jak Cię sprawdza? Był to zdjęcie wysłałem 

Tak to zrozumiałem 🤷 mogę się chyba pomylić...

Dobry tani rozrzutnik,ale ja kupuje tylko coś to mi się spodoba

Kosiarkę to Ci mówiłem od razu że ziemia się trafiła i nie wiem ile krzyknie 🤷 a że wyszło taniej to starczyło na dyskową 

Opublikowano
5 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Pierwszy problem to jakoś zrobić żeby mieszkać osobno , bo kobieta musi mieć własną kuchnię, łazienkę i spokój 

Sprzedajesz to co masz, kupujesz mieszkanie, idziesz do pracy....

Nie ma za co..🤷‍♂️

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Karol6130 napisał:

Jakie pierdoły 

Że ktoś płaci za coś co jest nie wydajne ale mu dokładają połowę i dla tego to kupuje

W telewizji nigdy nie podali że ceny netto

Ale dobrze też że nie podali że i 23% skarbowy może zwrócić 

Dla mnie bezsens

Ale ja tam później nie strajkuje żeby mnie dali 

Apropo strajków 

Co dali krowiarzą?

Bo coś mi się zdaje że wsadzili kij w szprychy ale pomimo to rower jeszcze jedzie

Ciekawe do kiedy tak będzie 

Ale co mieli Ci dać skoro nie protestowałeś?

2 godziny temu, Karol6130 napisał:

Ciekawe co teraz powiedzą gwiazdy które to promowały, które to się szczepiły bez (kolejki)

Jak która z nich nogi wyciągnie 

Jak nic zły pis

Ta Kryśka to jak kitnie to wtedy naprawdę narobi 

Tylko że nie na nich tylko na siebie

Promowali ale czy przyjęli? Tede np.

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Zwłaszcza jak będzie jaja wysiadywać.

Opublikowano
11 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Zbyszek a drugi wariant dla osób które lubią to co robią 🤔

Budowa 🤷

Nie nawidze tego co robię ale podoba mi się moje życie 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

https://vm.tiktok.com/ZGextsXRv/

Kiedy on myśli dbać o interesy rolników jak tyle pracuje 

No i co z firmami budowlanymi 

Bez wprowadzenia wymogów eurokołchozu wezmą i upadną 

Oj konfa 

Wy tam myślita czy była impreza u Sławka 

Mnie z rok czasu już ten pajac ciśnienie podnosi. O hipokryzji niech się lepiej nie wypowiada chyba że chce na forum publicznym o tym ze mną porozmawiać to bardzo chętnie. Już się nie chwali jak to z Wojciechowskim."pracowali" przy tworzeniu zielonego ładu? Do izb rolniczych go nie wybrali a jemu się parlament europejski marzy 

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Ja już mam dosyć kupowania gratów , na grzebałem się w tym i przez to miałem nie zrobione na czas itd , teraz inwestuje w "lepszy" droższy sprzęt. Rozrzutnik to myślę jakiś cynkomet lub warfama 6-8 t 

Tak to zrozumiałem 🤷 mogę się chyba pomylić...

Dobry tani rozrzutnik,ale ja kupuje tylko coś to mi się spodoba

Kosiarkę to Ci mówiłem od razu że ziemia się trafiła i nie wiem ile krzyknie 🤷 a że wyszło taniej to starczyło na dyskową 

Cynkomet lepszy? A niech Cie drzwi ścisną

19 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Sprzedajesz to co masz, kupujesz mieszkanie, idziesz do pracy....

Nie ma za co..🤷‍♂️

Ewentualnie może mi oddać a i robota jakaś się dla niego znajdzie. 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v