Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, malaczarna napisał:

40 lat i rezonanse wszelakie USG tomografię boreliozy białka kolageny teraz biopsja szpiku. Dalej króliczka się goni za ciężka kasę 

Bolerioze i ja musze zrobić, gadałem z gościem co ma podobne dolegliwości jak ja. A niby w podstawowym wyszło mi że nie mam tego. Ale ponoć jest jakieś dokładniejsze badanie tylko prywatnie trzeba. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Już kiedyś tu była dyskusja o monitoringu ... Mało skuteczny wynalazek, pomocny jedynie na złodziejaszków-amatorów ...

Znajomemu ostatnio nowego żuka chcieli ukraść ale pies obudził. Żuk z kluczykami w stacyjce pod domem stał 

41 minut temu, Agrest napisał:

Ja to mam mieszane odczucia po tym artykule I tak po ludzku martwię się o tych naukowców, bo jeśli to jest nie po myśli ówczesnego lobby...

Chyba że druga opcja I już szykowanie gruntu pod przyszły biznes. 

Ludzie to idioci a pod przykrywkę ratowania planety można wszystko podpiąć

Opublikowano
3 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Bolerioze i ja musze zrobić, gadałem z gościem co ma podobne dolegliwości jak ja. A niby w podstawowym wyszło mi że nie mam tego. Ale ponoć jest jakieś dokładniejsze badanie tylko prywatnie trzeba. 

Tak są dwa badania jedno w Polsce a drugie za granicą sporo kasy ale też wynik na skraju wychodzi że ma a w drugim że nie ma

• Thanks 1
Opublikowano
18 minut temu, jacus napisał:

moze warto zmienic las gdzie go gonisz ?? na taki wiekszy i bardziej w centrum polski ??

🤣

W stolicy takie przygody. Każdy ręce rozkłada. Jeden już kasy nie chciał za wizytę. Wszystkie badania ok a ręką i noga zdretwiala.

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

26 minut temu, Uziu92 napisał:

Kobieta taniec z gwiazdami ogląda a ja sobie hale projektuje 👍

O drugiej myślisz?🙆‍♂️

tak. po niedzieli zaczynam tworzyć.

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A ja myślał że ty 01-U masz albo 02-P xD 

od noszenai rogow tak ci sie zrobilo ??

16 minut temu, malaczarna napisał:

W stolicy takie przygody. Każdy ręce rozkłada. Jeden już kasy nie chciał za wizytę. Wszystkie badania ok a ręką i noga zdretwiala.

mi czesto drtetwieja ale zawsze-jak do tej pory przechodzi..

to rzeczywiscie moze byc borelioza.

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, jacus napisał:

Nic nie wiem o żadnych rogach, ale jak ty niepełnosprawny to pewnie piękne poroże nosisz xD Ciągle o tym porożu gadasz to musi Ci stara niezłe rogi przyprawiać, kochanka ma innego a ty praczka, sprzątaczka i gotowaczka, nic dziwnego że prawdziwego faceta poszukała xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
38 minut temu, gregor1284 napisał:

Ciekawe czy za emisję zaplaca....

Pewnie i upaincom wystawiać będą rachunki za te bomby i płonące budynki i czołgi. 

Chyba że obciążą tego, kto im to dał 🤔

Opublikowano
21 minut temu, Bananek napisał:

ciekawe nazwisko tego Piotra co "piznął" zdjęcie.

z moja firma wspolpacuje gosc ktory nazywa sie psikuta bez s na koncu🤣

13 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Nic nie wiem o żadnych rogach, ale jak ty niepełnosprawny to pewnie piękne poroże nosisz xD Ciągle o tym porożu gadasz to musi Ci stara niezłe rogi przyprawiać, kochanka ma innego a ty praczka, sprzątaczka i gotowaczka, nic dziwnego że prawdziwego faceta poszukała xD 

jeszcze motor ..motoru brakuje dla pelnego obrazu rogacza .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A ja w tym roku inwestuje w łąki i jakość paszy na nawozach a nie w zboże.

Ale stara chce znowu kupić mieszkanie abym wyremontował w sumie tanio.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
49 minut temu, jacus napisał:

mi czesto drtetwieja ale zawsze-jak do tej pory przechodzi..

to rzeczywiscie moze byc borelioza.

To nie jest borelioza. Wg badań nic reumatycznego. Teraz ma być w maju biopsja szpiku. Podobno SM też nie 

Opublikowano

sm to nie jest fajna choroba..

a choroby psychosomatyczne wykluczone ?? czesto choroba ma zupelnie inne podloze niz sie mysli  i w badaniach organizmu nic nie wychodzi..

Opublikowano
jacus napisał:

z moja firma wspolpacuje gosc ktory nazywa sie psikuta bez s na koncu🤣

znam dziewczynę, która ma nazwisko Ścibska pomyśl jak się ona czuje podając swoje nazwisko, a w odpowiedzi słyszy: skąd?

Opublikowano

Cześć wszystkim 

-2 bez wiatru i opadów 

2 minuty temu, Buszmen11 napisał:

Kolejny dzień to samo. Siwy na dachu a ryży na wiejskiej...

Prędzej ustąpi siwy niż ryży 

Opublikowano

Ryży to pewno jeszcze w Gdańsku śpi w wyrze.  Potem na lotnisko i leci panisko. On śladu węglowego nie robi. Globtroter zayebany

1 minutę temu, Łolek napisał:

Cześć wszystkim 

-2 bez wiatru i opadów 

Prędzej ustąpi siwy niż ryży 

Ten ryży jeszcze więcej szkód narobi jak ten siwy

Rysieeek!  Zrobić Ci dzień?

Masz dowcip o tusku🤣🤣🤣

https://www.facebook.com/share/v/STxxGjqoTCKH6kR7/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v