Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zasadniczo nie wybrzydzam przy jedzeniu. Zły obiad nie był

13 minut temu, Bananek napisał:

te te.

co się popierdzieliło?

2 minuty temu, Łolek napisał:

A cóż tam się dzieje 

A jakoś lewa ręka drętwiała, trochę w nogę szło jak w kościele byłem. Głowa ciężka to pojechałem na pogotowie na ekg.

Dali skierowanie to spanikowałem się położyłem. Pewno od kręgosłupa ale dla spokojności... spadkobierców🤷‍♂️

Opublikowano
42 minuty temu, Bananek napisał:

no i po graniu dziś. teraz zasłużony obiadek. a przyszły tydzień spędzę prawie cały w kościele. jutro pogrzeb, wtorek Wojciech, środa Jerzego z środa Marka....

Ile mszy w niedzielę? 

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

A jakoś lewa ręka drętwiała, trochę w nogę szło jak w kościele byłem. Głowa ciężka to pojechałem na pogotowie na ekg.

Dali skierowanie to spanikowałem się położyłem. Pewno od kręgosłupa ale dla spokojności... spadkobierców🤷‍♂️

Od lenistwa się tak nie robi🤷...zdrowiej Sławku 

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

Szczepionyś?

Bo to raz... Ale na covida nie

Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

na szczęście tylko dwie. ja nie etatowy

Synuś w niedzielę jedzie na 7 to wraca po 13 i potem na 18 znowu. W zeszłym tygodniu cały czas trzy razy dziennie jeździł do roboty...

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Od lenistwa się tak nie robi🤷...zdrowiej Sławku 

A nie wiadomo.

Teraz praktycznie się nie robi. Nie to co kiedyś. Dziś to jedynie głowa mysi rozplanować , a traktor z podpiętą maszyną wykonać plan.

Opublikowano
Qwazi napisał:

Przed chwilą, Bananek napisał:

na szczęście tylko dwie. ja nie etatowy

Synuś w niedzielę jedzie na 7 to wraca po 13 i potem na 18 znowu. W zeszłym tygodniu cały czas trzy razy dziennie jeździł do roboty...

znam takich co w tygodniu mają jeden dzień wolny. reszta od 7-19 za kontuarem.

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

A nie wiadomo.

Teraz praktycznie się nie robi. Nie to co kiedyś. Dziś to jedynie głowa mysi rozplanować , a traktor z podpiętą maszyną wykonać plan.

Godziny w ciągniku też swoje robią na kręgosłup. To gorsze niż zawodowa jazda samochodem...a to tylko kontynuacja owego "kiedyś"...

3 minuty temu, Bananek napisał:

znam takich co w tygodniu mają jeden dzień wolny. reszta od 7-19 za kontuarem.

W katedrze tak mają, ale tam ich trzech to się dzielą 

Opublikowano
15 minut temu, Agrest napisał:

Jeszcze pola do kupna szukaj.

Przestało padać, po obiadku... 

Opublikowano

O dzięki Pioter za radę.

Dogadywałem 2 tyg temu kilka ha, ale zbyt rozbieżne stanowiska. 

Widzisz, akurat dzięki polu żyję , to mnie trzyma, to miłuję. 

Nie wiem jak tych kilka dni bez ich widoku wytrzymam

Opublikowano

trzeba by jakoś poprawić uciąg landińca. choc tak naprawdę to jeszcze nie testowałem go tak poważnie

Agrest napisał:

nie ma tam gdzie koło szpitala działki do kupienia? 🙊

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

O dzięki Pioter za radę.

Dogadywałem 2 tyg temu kilka ha, ale zbyt rozbieżne stanowiska. 

Widzisz, akurat dzięki polu żyję , to mnie trzyma, to miłuję. 

Mi bardziej byłby miły ugór ale mój niż ktoś robiący coś na tym co było albo dalej jest moje. A nad zmianą pracy coraz częściej myślę, angielskiego uczył się nie będę a coraz więcej tego chcą.

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

No to lux.

Chyba też bym lubił takie poszukiwania.

Ja też lubialem,ale pamiętam jak dziś jak zmieniłem sondę i wypakowałem 1.5m dół saperką by sobie przypomnac że nie zmieniłem butów i ona łapie metal z czubów 🤦

• Haha 2
Opublikowano
Bananek napisał:

trzeba by jakoś poprawić uciąg landińca. choc tak naprawdę to jeszcze nie testowałem go tak poważnie

Agrest napisał:

nie ma tam gdzie koło szpitala działki do kupienia? 🙊

a łopony dobre? obciąćniki są?

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Mi bardziej byłby miły ugór ale mój niż ktoś robiący coś na tym co było albo dalej jest moje. A nad zmianą pracy coraz częściej myślę, angielskiego uczył się nie będę a coraz więcej tego chcą.

A czym się teraz zajmujesz @Chłoporobotnik

Opublikowano
9 minut temu, Bananek napisał:

Ten uniwersalny mój brat założył do JD. Pracuje, ale nie jest to jakaś dobra konstrukcja. Twierdzi, że drugi raz by nie kupił. Zresztą ceny też o czymś mówią 

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Ja też lubialem,ale pamiętam jak dziś jak zmieniłem sondę i wypakowałem 1.5m dół saperką by sobie przypomnac że nie zmieniłem butów i ona łapie metal z czubów 🤦

Oj tam....ale jaka ekscytacja była....to się też liczy..😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v