Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slonce wychodzi..znak ze bedzie padac  ,probne opady juz byly..

13 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

@jacussprawę mam do Ciebie.

to dawaj gdzies do 17 bede dostepny z przerwami a jutro po poludniu..chyba ze do domu wroce rano..

13 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

W obecnym świecie istniejącym poza moim zamkniętym światem nie widzę nic interesującego, wręcz przeciwnie. 

skad mozesz ze cos jnie jest interesujace -jesli tego nie widziales ??

ja za lubie poznawac nowe rzeczy..

13 godzin temu, MonteChristo napisał:

Mogę mu koleżankę  jej wysłać akurat w Krakowie mieszka

jak jakas mozliwa to dawaj mnie 🤣 😂

11 godzin temu, stempos1980 napisał:

No wreszcie oddali prąd

u mnie to maja dziwna manie ze wylaczaja na sekunde-nawet dzsiaj o 7 rano, apotem wszysto miga i trzeba ustawiac..

w tv glosu nie bylo, zresetowalem wiec i obraz znikl-dopiero wylaczenie z pradu pomoglo.

5 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

🙋

Cza wstawać.

Grafik na dziś napięty, niczym plandeka na styrcie...

ja tez mialem plany szerokie ale facet jest poza zasiegiem..

3 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Kurna, tak se myślę, że ja to dziś świętować powinienem, a nie łowies siać...

zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniedzy..

sto lat ..ciezkiej pracy.🤣

2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Przyjść by może przyszła do mnie tylko czy by mi to ułatwiło w codziennym życiu to nie sądzę. Mniejsza o to - nie ma i nie będzie.

Zachmurzone ale ciepło nawet.

juz nawet popadalo chwile

49 minut temu, gregor1284 napisał:

Z jedną dziewczyną ostatnio rozmawiałem to mówiła że przez zlikwidowanie mirabelek zniszczyłem jej wspomnienia 🤭

ja od paru lat mam w planach sciecie mirabelki ale co roku tylko jakas galaz przytne.

20 minut temu, Agrest napisał:

Ja ojciec przewiózł nas konnym dyliżansem na nowe miejsce zamieszkania w 1986r to stała stodoła pod strzechą, ogórka z kamienia pod eternitem z lat 50tych, szopa pod dachówką i budynek gospodarczy pod eternitem z 1976r. Chałupa pod tym małym cienkim azbestem

odkad pamietam dachowka, cegla, pozniej na garazach i wiatach eternit..dachowka ceramiczna- plaszowska -czesc jeszcze z c-k monarchi czesc juz z II rp.

dachowka przezyje mnie na pewno ,a pewnie i moje dzieci..

pierwszy dokument z numerem z 1863 r.

Opublikowano
10 minut temu, Karol6130 napisał:

Nie wiem gdzie on to znalazł 

To się dowiedz, warto by było pogrzebać więcej. Mam dostęp do zdjęć z 1998, 2004, 2009, 2012 i później już prawie co roku.

Przed chwilą, jacus napisał:

Mów za siebie.

Przed chwilą, jacus napisał:

Co ty mogłeś poznać? W termosie w ręku i pociągu? Z swoją ułomnością fizyczną i ociężałością umysłową?

• Haha 2
Opublikowano

to raczej z prywatnego archiwum -satelit i dronow wtedy nie bylo.

mam zdjecie z pogrzebu pradziadka,, z 1941 r.. dziadka poznalem od razu -mial trcohe centymetrow wzrostu, z 190 ,wtedy to bylo bardzo  wyjatkowe..

duzo cennych zdjec dalem do szkoly na wystawe i zaginely. czlowiek byl mlody i inaczej myslal. zaginely zdjecia slubne dziadkow, ojca chrzestnego..

Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał:

slonce wychodzi..znak ze bedzie padac  ,probne opady juz byly..

to dawaj gdzies do 17 bede dostepny z przerwami a jutro po poludniu..chyba ze do domu wroce rano..

jak jakas mozliwa to dawaj mnie 🤣 😂

u mnie to maja dziwna manie ze wylaczaja na sekunde-nawet dzsiaj o 7 rano, apotem wszysto miga i trzeba ustawiac..

w tv glosu nie bylo, zresetowalem wiec i obraz znikl-dopiero wylaczenie z pradu pomoglo.

ja tez mialem plany szerokie ale facet jest poza zasiegiem..

zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniedzy..

sto lat ..ciezkiej pracy.🤣

ja od paru lat mam w planach sciecie mirabelki ale co roku tylko jakas galaz przytne.

odkad pamietam dachowka, cegla, pozniej na garazach i wiatach eternit..dachowka ceramiczna- plaszowska -czesc jeszcze z c-k monarchi czesc juz z II rp.

dachowka przezyje mnie na pewno ,a pewnie i moje dzieci..

pierwszy dokument z numerem z 1863 r.

U mnie była dość duża awaria w pobliżu a że zrobiła się noc to długo się zeszło.

A u ciebie to mruganie codziennie to nie jest wina elektryków  z PGE tylko elektryków którzy na czarno pobierają prad

Opublikowano
15 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie wiem co będzie ale czuję, że mogę się z wanienką praktycznie pożegnać. Albo ekologia albo rozsiewacz. Worka 50kg też już nie podrzucę, 30kg może dałbym radę, nie wiem. 

Co się stało Pjoter?

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

E tam. Im bardziej na to patrzę to tymbardziej mam chęć jakie księstwo kurpiowskie założyć 

Teraz widać u kogo płynie błękitna krew i ma herb w rodzie🤭

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Ale kaban💪...ale to nie moje gusta🤷...

Nie ma lipy...ktoś musi rządzić 💪

Znowu nic nie robisz

39 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Co ty mogłeś poznać? W termosie w ręku i pociągu? Z swoją ułomnością fizyczną i ociężałością umysłową?

Piotruś nieładnie naśmiewać się z osób niepełnosprawnych. Tym bardziej, że sam się turlasz kulasz stękasz i kwękasz a masz dopiero dwadzieścia kilka

Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Piotruś nieładnie naśmiewać się z osób niepełnosprawnych. Tym bardziej, że sam się turlasz kulasz stękasz i kwękasz a masz dopiero dwadzieścia kilka

Z Twojej głupoty też się naśmiewam i naśmiewał będę.

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Serdeczne dzięki Wszystkim za życzenia.

Bardzo to miłe.

Owies posiany.

Kilka siewników w okolicy sieje.

Coś się pochmurno zrobiło...

Też najlepszego, aaaa co pijecie?😂

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Z Twojej głupoty też się naśmiewam i naśmiewał będę.

Czemu z mojej? Ja nie mam kobiety

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v