Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale bym się śmiał jakby Mencen się nie dostał do drugiej tury bo całą niedzielę wyborczą przepierdziałeś w tapczan xD 

W pierwszej P0łowie na jakubiaka

W drugiej przeciw P0trzaskającemu

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

4 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

O jeden głos jeszcze nikt nie wygrał

Ale bym się śmiał jakby Mencen się nie dostał do drugiej tury bo całą niedzielę wyborczą przepierdziałeś w tapczan xD 

to Rysiek na niemca będzie głosował bo ostatnio Mentzen się ostatnio w wywiadzie przyznał ze dziadek był niemcem

konteno napisał:

20 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

tylko która da na dachu wieżowca ? najpierw trzeba mieć kase by na jakiś drogi wieżowiec w Dubaju wycieczke i  wstęp wykupić

4 godziny temu, Bananek napisał(a):

Jeszcze jedna msza i wolna niedziela. Trzeba trochę poleżeć, kości wyprostować. 

trafisz w tą tubę jakimś grosiakiem? 

43 minuty temu, superfarmer02 napisał(a):

Ranczo na pulsie 

koziara na FB ogłosiła że w Laszkach mamrota zaczeła produkować 

musisz w Dubaju ? W Białymstoku nie masz wierzowcow ?

• Haha 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

44 minuty temu, superfarmer02 napisał(a):

Ranczo na pulsie 

A ja se 5 odcinków "Paradoksu" oglądnął

nadal Cię kryminały interesują? ja właśnie obejrzałem na N złodziej życia zagraniczny nawet niezly

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, wojtal24 napisał(a):

nadal Cię kryminały interesują? ja właśnie obejrzałem na N złodziej życia zagraniczny nawet niezly

To z człowieka nie wychodzi. Ten zawód krzywi psychikę, jak się tam za długo człowiek zasiedzi. A filmy to taki swego rodzaju trening. Coś jak gonitwa z Łorawiokiem. Tyle, że nie każdy film. Jeśli jakiś zacznę i widzę, że to bajka totalna (bo w każdym są przebarwienia), to nie oglądam dalej. A tych bajek jest mnóstwo

Opublikowano
1 minutę temu, Buszmen11 napisał(a):

@Qwazi to się nazywa zboczenie zawodowe. U każdego inne. 

Dzisiaj siedzę sobie z małżonką w kruchcie i patrzę jak jest założona nowa posadzka w kościele... Uj mnie strzela jak widzę te cięcia 😣

za to ksiądz więcej zarobił z pieniędzy, które zebrał

kiedyś kościół brał fachowców, którzy zrobili na setki lat, a dziś bierze takich, którzy pozwalają księdzu zarobić setki tysięcy, bo dawniej proboszcz był na parafii bardzo długo, często dośmierci, a dziś 5 lat i wio dalej

Opublikowano
2 minuty temu, Buszmen11 napisał(a):

Dzisiaj siedzę sobie z małżonką w kruchcie i patrzę jak jest założona nowa posadzka w kościele... Uj mnie strzela jak widzę te cięcia 😣

Dokładnie tak...

Opublikowano
18 minut temu, Qwazi napisał(a):

To z człowieka nie wychodzi. Ten zawód krzywi psychikę, jak się tam za długo człowiek zasiedzi. A filmy to taki swego rodzaju trening. Coś jak gonitwa z Łorawiokiem. Tyle, że nie każdy film. Jeśli jakiś zacznę i widzę, że to bajka totalna (bo w każdym są przebarwienia), to nie oglądam dalej. A tych bajek jest mnóstwo

Czytałem ostatnio bardzo fajną serię kryninałów z akcją na Islandii - ludzie odcięci od świata, kilku policjantów miejscowych, po przejściach, musiało sobie radzić z różnymi zagadkami

to taki mój klimat

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Buszmen11 napisał(a):

Ja tak mam jak idę do okulisty i popatrzę w ośrodku na płytki i kasetony na suficie.

Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał(a):

za to ksiądz więcej zarobił z pieniędzy, które zebrał

kiedyś kościół brał fachowców, którzy zrobili na setki lat, a dziś bierze takich, którzy pozwalają księdzu zarobić setki tysięcy, bo dawniej proboszcz był na parafii bardzo długo, często dośmierci, a dziś 5 lat i wio dalej

U mnie 10 jest 

Opublikowano
Teraz, Strongman napisał(a):

U mnie 10 jest 

to już 2x ponad normę, dziś to rzucają takiego na parafię, omami ludzi, wyciągnie kasę, jak ludzie przestają dawać, to rzucają następnego, nim się ludzie pokapują, na co wydaje datki, minie znowu z 5 lat

Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał(a):

Czytałem ostatnio bardzo fajną serię kryninałów z akcją na Islandii - ludzie odcięci od świata, kilku policjantów miejscowych, po przejściach, musiało sobie radzić z różnymi zagadkami

to taki mój klimat

Jasiu, ja to bardziej trochę pod kątem fachowym, więc polskie rzeczy. Jeśli zerknę coś zagranicznego, to tylko i wyłącznie w ramach rozrywki o tam przyjmuję fabułę taką, jaka ona jest nie zastanawiając się, na ile odległa od prawdy. Nasze już trochę bardziej oceniam i wiele szybko eliminuję z mojego menu

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

to już 2x ponad normę, dziś to rzucają takiego na parafię, omami ludzi, wyciągnie kasę, jak ludzie przestają dawać, to rzucają następnego, nim się ludzie pokapują, na co wydaje datki, minie znowu z 5 lat

U nas chyba będzie wymiana, bo coś sołtys na wiejskiej konwersacji na Messengerze pisze o jakiejś zbiórce na kostkę i elewację, batmanowi podobno się 1mln PLN marzy xD 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Jasiu, ja to bardziej trochę pod kątem fachowym, więc polskie rzeczy. Jeśli zerknę coś zagranicznego, to tylko i wyłącznie w ramach rozrywki o tam przyjmuję fabułę taką, jaka ona jest nie zastanawiając się, na ile odległa od prawdy. Nasze już trochę bardziej oceniam i wiele szybko eliminuję z mojego menu

Ja Mroza, poza kilkoma książkami, nie trawię, poszli na masówkę, fabuła nie trzyma się kupy, chociaż kilka pierwszych książek było całkiem całkiem. Mam swoich autorów polskich, których się trzymam.

A niedługo będziecie mnie mogli krytykować, sam mam zamiar wydac ksiażkę, będzie niezły kryminał, liczba zabitych w setkach tysięcy :D Osadzona w realiach historycznych

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Zapytasz księdza kto to tak spie...?😆

Wiesz co myślę się przejść do niego w nowy rok. Roboty nie skończyli jeszcze, a 150k jest wycenione. Jak bym tak klientowi zrobił, to by mi nie zapłacił i za spierdolony towar obciążył. Ostatnio z chłopakami rozmawialiśmy że za pół tej kwoty byśmy zrobili tą robotę, gwarancję dali na dwa lata i fv do tego z  pieczątkami jakie by se zażyczył...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v