Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, 6465 napisał(a):

Mieliśmy pauzować do jutra,  iść nogi zamoczyć. Ale spedytor cis znalazł na dziś. To ładują i do Polski na święta. 

Miasto Malaga.  Dobra juz nie będę zasmiecal tego zacnego tematu zdjeciami. 

20241216_092753.jpg

Obiecuje ze ostatnie. Zobaczcie kolor wody. 

20241216_094525.jpg

Gdzie to Bałkany 🤔

Opublikowano
29 minut temu, 6465 napisał(a):

Mieliśmy pauzować do jutra,  iść nogi zamoczyć. Ale spedytor cis znalazł na dziś. To ładują i do Polski na święta. 

20241216_092753.jpg

20241216_094525.jpg

Największy plus tej pracy ;) ładne widoki można podziwiać 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Gdzie to Bałkany 🤔

Hiszpania ;) 

Wsiadł by na motór i tam pojeździł, tam sezon trwa praktycznie cały rok, nie to co u nas :( 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
31 minut temu, 6465 napisał(a):

20241216_092753.jpg

20241216_094525.jpg

Takie podróże to nie me klimaty, jakieś piękne zakątki mnie nie kręcą 

Podziwiam ludzi na furgonetkach

• Thanks 1
Opublikowano
42 minuty temu, Desperado napisał(a):

Z zająca na żółwia nie musi być na obrotach, jak się zapala kontrolka to mikropompa najprawdopodobniej zaraz będzie do wymiany, bo ciśnienie spada poniżej 8 barów.

Wiem że już pompa się kończy przy takich objawach , jak przyjdzie rozpołowić to wypad z tym i montaż wałka zamiast żółwia

• Confused 1
Opublikowano

pizdzi ale nie pada i cieplo sie robi.

4 godziny temu, Rolnik1973 napisał(a):

🤝🙋‍♂️

🌧️wjater

😣⚒️⛏️🔨T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów 

***** *** i jego wyborcow ...

Godzinę temu, 6465 napisał(a):

Jakie tu są piękne widoki w tej Andaluzji a człowiek się Polskimi górami zachwycał 🤦

nie byles w alpach ??

a i tak polskie gory sa najpiekniejsze 

5 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Największy plus tej pracy ;) ładne widoki można podziwiać 

szczegonie na nocnych trasach. zreszta z autostrad to wuja widac.dopieor na bocznych mozna cos zobaczyc.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jacus napisał(a):

nie byles w alpach ??

Mi tam najbardziej podobały się Rumuńskie góry. Tylko drogi szkoda że mają takie jak w Polsce B-Z ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

A minusy  cały czas z tyłu głowy co robi sąsiad i listonosz 😉🤭

Jak się nie wierzy drugiej osobie w związku, to raczej słaby to związek...

No chyba że się bierze osobę, której ufac nie warto ...tylko po co z kimś takim się wiązać ..

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano
Godzinę temu, slawek74 napisał(a):

Za pisu by alert był 🤔😁🤭🤣

Bo kto to kupi 🤭 i pieniądzów nie nawalą 🤪 stań ma desce będziesz cout większy 😁

Masz prawie jak na wczasach 🤭

Tam cały traktor do wymiany razem z kierowcą 🤭🤣🤣🤣

Ty to się już nie odzywaj 

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

A minusy  cały czas z tyłu głowy co robi sąsiad i listonosz 😉🤭

Tym sposobem to ani ty ani żona do pracy nie możecie chodzić ,s po drugie to jak któreś będzie chciało to nie upilnujesz 

• Like 5
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, jacus napisał(a):

pizdzi ale nie pada i cieplo sie robi.

***** *** i jego wyborcow ...

nie byles w alpach ??

szczegonie na nocnych trasach. zreszta z autostrad to wuja widac.dopieor na bocznych mozna cos zobaczyc.

Małopolski Globtroter 

13 minut temu, 6465 napisał(a):

Półwysep iberyjski.

Jedź na cały wysep nie na pół 

13 minut temu, 6465 napisał(a):

Półwysep iberyjski.

Jedź na cały wysep nie na pół 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 8
Opublikowano
43 minuty temu, Baks00 napisał(a):

Takie podróże to nie me klimaty, jakieś piękne zakątki mnie nie kręcą 

Podziwiam ludzi na furgonetkach

Jak byś spróbował to może byś zmienił zdanie...🤔🤭

Opublikowano
26 minut temu, Łolek napisał(a):

Tym sposobem to ani ty ani żona do pracy nie możecie chodzić ,s po drugie to jak któreś będzie chciało to nie upilnujesz 

32 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jak się nie wierzy drugiej osobie w związku, to raczej słaby to związek...

No chyba że się bierze osobę, której ufac nie warto ...tylko po co z kimś takim się wiązać ..

Żartuje tylko, 

Ale życie zna różne przypadki

27 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Czy to nie dyskryminacja?🤷

A z jego strony to nie stalking ? 

Opublikowano

😣⚒️⛏️🔨T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów 

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak nic T chciał Cię odciąć od świata żebyś go nie 🔨xD 

Ja bez prądu też ⚒️⛏️🔨

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v