Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

...ale trzeba mieć mózg a nie sieczkę w głowie ...

Teraz są w większości dwunożniaki. Człowiek rozumny powoli zanika🤣

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No trochę się bawię...

Kurna wieczoru długie, lodówka bez kłódki i wułala...🤭

Ja tyż trochę, ale mało. Tu zgarniaczem, tam turem...z beli też się nie natarga, bo się rozwijarką rozkręci...brak warunków normalnie🙆😉

Opublikowano

No...jakby nie można było tak tradycyjnie...na furmankę, z furmanki, potrząchać, pospacerować z jednoskibowcem za ursusem z napędem owsianymi🤷...

To wszystko lenie wymyśliły 😉🤭

• Haha 2
Opublikowano
4 godziny temu, Desperado napisał(a):

Trzaskowski obiecuje masło po 3 zł jak zostanie prezydentem, ale rządzą już teraz i nie jest tanie, to co Duda ceny podnosi? to jest banda, ludzi za głupich mają i tyle. Ale głupich znaleźli i pewnie znajdą nadal, bo ludzie mózgi mają w d*pie.

Stary, a nadal nie kumasz, że wybory, to fikcja, globaliści już dawno wybrali na prezydenta ucznia Sorosa. Polska to nie stany, że prezydent ma coś do powiedzenia, u nas to tylko funkcja reprezentacyjna.

Pamięta, że to co mówimy o innych, mówi wiele o nas samych.🫢

• Like 2
  • Thanks 3
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, jacor73 napisał(a):

Stary, a nadal nie kumasz, że wybory, to fikcja, globaliści już dawno wybrali na prezydenta ucznia Sorosa.

Ok, tylko że ja mam jakieś zasady i nie mam zamiaru żeby pajace, lenie śmierdzący robili się politykami z bożej łaski i brali kasę za ich śmierdzące poglądy, nie mające nic wspólnego z moimi.

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, Qwazi napisał(a):

Tyle to ja bez porady wiem. Powiem więcej, prawdopodobnie sprzedam je bez ogłaszania. Ale to jeszcze chwila

Teraz   na pewno za dobrego hf to 13tys netto już można wołać 🤭🙆‍♂️

Opublikowano
26 minut temu, slawek74 napisał(a):

Teraz   na pewno za dobrego hf to 13tys netto już można wołać 🤭🙆‍♂️

A idź Ty mnie z tymi HF-ami...dzisiaj się dowiedziałem, że jeden mleczarz stado zaczął wyprzedawać. Jałówki po matkach o wydajności 11 tys ceni po 8🤷...

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Elo mordy! Co tu się wyprawia? Chwile mnie nie było 

A nic wielkiego. Piotrek nadal ma wszystko tam gdzie Urban, nam się ze Zbyszkiem przytyło i nie che nam się, w ramach odchudzania u @marulekka fiskarsamu operować. Marek wczoraj na rowerze jezdzić zamierzał, czy jeździł nie wiadomo, bo się tylko przyznał do zakupu giętarki i zamiarów na przeginanie. Tomek marudzi, że jest za duży, w sensie że 190 cm mierzy, chyba mu przeszkadza, że ma kolana powyżej baku jak na motor wsiędzie. Drugi Tomek tirem pod palmę wjechał i istnieje podejrzenie, że mu jakiś kokos spadł na głowę. Jacuś psioczy, że jest za gruby a Bogdan go w tym utwierdza. No i Sławek HF-y po 13 tys netto posprzedawal, tylko nie wiadomo, kto kupił...tak w skrócie to tyle, bo jeszcze coś by się znalazło, że komuś dziecko zachorzało, któryś się znietrzeźwił, któryś wręcz odwrotnie...no i najważniejsze, że Marcin nas opuścił i poszedł narzekać i kupować sprzęty oraz traktory w cenach bydła🤷...

A poza tym świeta idą powolutku, a w mikołajki do @12Pafnucy ego siwobrody w czerwonej kufajce nie zawitał, nawet rózgi nie dostarczył, widać Zbigniew ani nie był grzeczny ani niegrzeczny, że pominięty został...

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
  • Haha 8
  • Confused 1
Opublikowano
50 minut temu, Qwazi napisał(a):

A idź Ty mnie z tymi HF-ami...dzisiaj się dowiedziałem, że jeden mleczarz stado zaczął wyprzedawać. Jałówki po matkach o wydajności 11 tys ceni po 8🤷...

Nie świadomy człowiek....

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Jaką giętarkę? 

13 netto za dwie hf to raczej przeciętna cena. 

I ja żem kupił mikser dla Merlin.. 

A taką normalną samorobioną...tylko ciekawe, co jego małżonka powie, jak już Marek...przegnie🤔

Ja to bym nawet za 3 tyle nie dał 🤷🤭

To Cię teraz Merlin wymiksuje...z tego dziadostwa 🤷...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
29 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Jaką giętarkę? 

13 netto za dwie hf to raczej przeciętna cena. 

I ja żem kupił mikser dla Merlin.. 

20241207_115706.jpg

termomix kurpiowski  😆😆😆

ładne auto

• Haha 1
Opublikowano

Pojeździliśmy dziś z kolegą taty po okolicznych sprzedawcach ciągników.

Szkoda było paliwa i czasu, taniej wyjdzie sprowadzić z zagranicy w ciemno niż tu coś kupić. Oczywiście u lubelakow stan najgorszy.

Czterocylindrowe jeszcze w miarę ok, ale 6 to do przetopienia się tylko nadają.

Opublikowano
32 minuty temu, Qwazi napisał(a):

A taką normalną samorobioną...tylko ciekawe, co jego małżonka powie, jak już Marek...przegnie🤔

Ja to bym nawet za 3 tyle nie dał 🤷🤭

To Cię teraz Merlin wymiksuje...z tego dziadostwa 🤷...

Ale ze do blachy czy ze do rur 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v