Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, PAN88 napisał(a):

To się nie podaje nie sprawdzonych informacji. Chyba że z własnego podwórka wiesz że miał najlepsze dzi*ki

Z kim by tęczowy Rafałek w drugiej turze nie startował to idę na jego kontrkandydata głosować 

ch*j woe co będzie nawet jak wygra kandydat nierzadowy to i tak będą kombinować, Donald dostał od szwabów wytuczne by za wszelką cenę nie oddać władzy i domknąc system jak to powiedział Schetyna

Opublikowano
22 minuty temu, galan99 napisał(a):

klepanie w internecie ma większą siłę przebicia jak wyjście na Ulicę , zaraz okrzykną że to faszyści wyszli .

Chyba sobie żarty z tym stroisz. Klepanie w internecie to nic nie daje. Chyba że masz na myśli narzekanie na złe rządy i na to jak jest źle wogólę. Nieraz obserwuje na grupach ze ludzie narzekają jedni drugich wyzywają , jednych mówiących prawdę się bo blokuje. 

I co to daje wielkie nic. Ale wychodzenie na ulicę też nie daje nic jeśli nie masz przebicia. Od razu że Faszyści tylko zobacz do czego Duce doszedł choć tragicznie skoczył ale to inna para kaloszy 

Opublikowano
Godzinę temu, galan99 napisał(a):

Nie powiadaj tak o Trzaskowskim bo ci oczy wydłubią .

Trzaskowski ma wielkie poparcie w Wawie ale on tylko potrafi płakać nad rozlanym mlekiem. Ale jeśli chodzi o robienie czegoś dobrze to już inna para kaloszy. Jeśli miał zostać Polskim prezydentem będzie trzeba szybko nogi za pas i uciekać. Bo Polskę zostawi w ruinie. 

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał(a):

Chiba schab był gdzieś w promocji 🤭

IMG_20241124_133017.jpg

Wasz może w promocji sklepowej. U mnie będzie ze świni swojskiej bo w tamten piątek kupiłem połówkę rąbanki 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

U mnie dziś gęś ale ja nie zjem 🤷 nie zarobiłem 🤣

Trza było jak ja...pozwolić się... obudzić 😉🤭

3 minuty temu, 6465 napisał(a):

Chiba schab był gdzieś w promocji 🤭

IMG_20241124_133017.jpg

Smacznego

• Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, MonteChristo napisał(a):

ch*j woe co będzie nawet jak wygra kandydat nierzadowy to i tak będą kombinować, Donald dostał od szwabów wytuczne by za wszelką cenę nie oddać władzy i domknąc system jak to powiedział Schetyna

Przecież na tik toku już jest wypowiedź płaczka hujowni. Tylko że tik tokowi nie wiara 

Opublikowano

Bobkowi chyba chodzi o to że Nawrocki trenował boks i że przez rok czy dwa pracował jako ochroniarz w hotelu jak był na studiach. Za bardzo nie mają się do czego przyczepić to tworzą zaraz jakieś historie. Może Rafał "dupiarz" Trzaskowski też korzystał z dziwek co tam w hotelu były?

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Bobkowi chyba chodzi o to że Nawrocki trenował boks i że przez rok czy dwa pracował jako ochroniarz w hotelu jak był na studiach. Za bardzo nie mają się do czego przyczepić to tworzą zaraz jakieś historie. Może Rafał "dupiarz" Trzaskowski też korzystał z dziwek co tam w hotelu były?

Rafał to żeby z Robertem B się nie zadawał prędzej 🤣

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v