Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, radekz200 napisał(a):

szkoda że do mnie nie masz 😂😂 a qwazi to się patrzę odnalazł jak wśród swoich 😂😂😛

Byś się trochę wykazał elokwencją i dołączył, bo zabawa przednia...to nie Fify i farmingi🤷...

Opublikowano
Godzinę temu, radekz200 napisał(a):

kurła ale zasmiecilsta ten temat 😱

to by 4k stron nie byłoby do tej pory , spamu nie czytam ale widze że porządniejsi sie nie naprodukują tyle co w poprzednich latach , mi to lotto kto i co pisze i ile będzie na koniec roku ale już widzę że jest gorzej jak w zeszłym roku o tej porze

@yacenty masz nowe moce obliczeniowe i ogarniętych informatyków ,może by dało się po prostu zrobić okienko i opcję na górze i dole przy liczniku stron pt. ukryj posty od i wybór użytkowników których posty nie byłyby wyświetlane na urządzeniu przy wyświetlaniu strony danego tematu

Opublikowano
5 godzin temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Czemu się mam dziwić? Jacuś ma do mnie ze 40km i jemu się dziwię a nie wam kilkaset kilometrów ode mnie...

a po co sie spieszyc . klimat sie zmienil. do tego mam inne zajecia..

5 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jacus czasu nie ma w polu robić ...dyskoteki, dansingi, wycieczki....a jeszcze gotuje i pierze....no to kiedy w polu jak obrabia 40 ha czarnoziemów nadrzecznych....no nie wyrabia....heeeelooo....

nadrzeczne czarnoziemy ?? gdzie takie sa ?? chyba na ukrainie.

5 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

no zdawał co się bo żadnej ręki tam nie było 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣...te z lodem łapki w smarach na FB to pewnie moje ...trzeba mieć zryty beret żeby takie coś wstawać ...ale co się dziwić kierownikowi złomowiska 🤣🤣🤣...człowieczku jesteś 3 lata młodszy a wyglądasz jak  spierdzialy  dziad ...🤪

jak trzeba byc zalosnym przegrywem zeby kogos sledzic po internetach..

pokaz zdjecia jak ty wygladasz..byle nie lodow z parobkiem bo ja obrzydliwy jestem 😂

na fb mam tyle zdjec co tutaj ,czyli jedno .. z jakim lodem ?? to biale myszki sa. wszedzie je widzisz ??

5 godzin temu, Kowalsky30 napisał(a):

Czyje to paszporty mi się wyświetliły przez chwilę?

IMG_20230223_164602.jpg.12c2c60d524f8286dd96d1726d5bb8d1.jpg

to nie to zdjecie.

mial inne dawno temu-  garsc w brudnej lapie..

4 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie...

Wszystko prawda...

Piję od rana do nocy, rozwiedziony jestem, nic nie robię, a moja rozwiedziona ze mną żona mnie utrzymuje....

Cza się już przyznać...😭

urzekla mnie twoja historia.

Opublikowano
2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Widocznie innej nie zna więc robi jak umie. 

Nie liczyłem od początku, ale to👆 będzie już chyba czwarte...zagranie techniczne 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał(a):

to by 4k stron nie byłoby do tej pory , spamu nie czytam ale widze że porządniejsi sie nie naprodukują tyle co w poprzednich latach , mi to lotto kto i co pisze i ile będzie na koniec roku ale już widzę że jest gorzej jak w zeszłym roku o tej porze

@yacenty masz nowe moce obliczeniowe i ogarniętych informatyków ,może by dało się po prostu zrobić okienko i opcję na górze i dole przy liczniku stron pt. ukryj posty od i wybór użytkowników których posty nie byłyby wyświetlane na urządzeniu przy wyświetlaniu strony danego tematu

poproś jeszcze żeby foty z kibla ukrywał z atomatu 🤣

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał(a):

a po co sie spieszyc . klimat sie zmienil. do tego mam inne zajecia..

nadrzeczne czarnoziemy ?? gdzie takie sa ?? chyba na ukrainie.

jak trzeba byc zalosnym przegrywem zeby kogos sledzic po internetach..

pokaz zdjecia jak ty wygladasz..byle nie lodow z parobkiem bo ja obrzydliwy jestem 😂

na fb mam tyle zdjec co tutaj ,czyli jedno .. z jakim lodem ?? to biale myszki sa. wszedzie je widzisz ??

to nie to zdjecie.

mial inne dawno temu-  garsc w brudnej lapie..

urzekla mnie twoja historia.

🤣🤣🤣🤣🤣....tylko tyle o jej jaki ty malutki ...moje fotki ma barani bobek wstawiałem z kilka razy ...poproś to ci podrzuci spasionym knurku 🤣🤣🤣  FB twojej "laski " tyż ma 🤣🤣🤣🤣..nie tylko on 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣...widzisz ta Monika cię zdradziła ,za dużo się przechwalałes 🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

poproś jeszcze żeby foty z kibla ukrywał z atomatu 🤣

i ze strit viu 

jako autor tematu mam prawo zniżyć się do poziomu każdego z użytkowników

również twojego

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał(a):

Ale o czym chciałbyś tu poczytać że tak z ciekawości zapytam? jak cały temat o pierdołach z d*py wziętej.

O samej pogodzie? za mokro, za sucho, za zimno, za ciepło?

Opublikowano
4 minuty temu, konteno napisał(a):

i ze strit viu 

jako autor tematu mam prawo zniżyć się do poziomu każdego z użytkowników

również twojego

nikt nigdy nie zniżył się tu do twojego  poziomu 

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał(a):

To jak będziesz potrzebował, to wisz😉...

Łe tam, wolę swoje skromne dziadowskie życie prowadzić niż gadać przez tel

9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

To tylko streszczenie...😆

Pasata znalazłeś może?

Jeszcze nie jestem zarobasem 😒

8 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

🤣🤣🤣🤣🤣....tylko tyle o jej jaki ty malutki ...moje fotki ma barani bobek wstawiałem z kilka razy ...poproś to ci podrzuci spasionym knurku 🤣🤣🤣  FB twojej "laski " tyż ma 🤣🤣🤣🤣..nie tylko on 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣...widzisz ta Monika cię zdradziła ,za dużo się przechwalałes 🤣🤣🤣

Zdrowa jaka samica?

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, jacus napisał(a):

podlasiaki nie idzcie do tego samego szpitala co ogarek-tam jakies lekarstwa daja dziwne, po nich zwidy i urojenia sa wieksze niz w czasie choroby..

fajna ta focia na basenie/w wodzie  ...to z serii tych "obrzydliwych " ??????

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
35 minut temu, Qwazi napisał(a):

Nie liczyłem od początku, ale to👆 będzie już chyba czwarte...zagranie techniczne 

Może jest tak że po prostu niekomfortowo się czuję w tematach które są poruszane. I robi tak zwany unik.

A czy ludzie pracujący w służbie nie robią tak samo z podejrzanymi? 🤔 Aby ich zmylić ? 

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Łe tam, wolę swoje skromne dziadowskie życie prowadzić niż gadać przez tel

A to Ty masz...telefon🤔🤭...niegodne dziada 😉🤭

12 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Może jest tak że po prostu niekomfortowo się czuję w tematach które są poruszane. I robi tak zwany unik.

A czy ludzie pracujący w służbie nie robią tak samo z podejrzanymi? 🤔 Aby ich zmylić ? 

No no🫣...kreujesz zacnie💪

Ja tam się nie znam na służbach, ja tylko troszeczkę Erystyki przeczytałem🤷

Edytowane przez Qwazi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v