Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja tez jestem za  choć jak by jej niebyło to jak handlarze narkotyków sprzedawali narkotyki.,

Napewano jak by gotówki nie było tylko z konta na konto to zaraz ludzie by płacić musieli rozmaite podatki bo by to wszystko było udokumentowane, teraz nie muszą bo z ręki do ręki i podatek omijają.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
10 minut temu, 6465 napisał(a):

Rysiek są tacy co go chwalą. Też prezenty gmina daje jak i kaczor. 

Ja tam nie mam nic 

Nawet złamanej złotówki

Wniosej na Czyste P0wietrze zatwierdzony ale nie wydają decyzji bo piniędzy ni ma. 

Zara będzie aneks 2 raz do umowy bo z sierpnia przenieśli na 7 październik wymianę pieca a Zara koniec października 

Firma się wk***ią mają terminy a robić nie mogą

Taka to tuska uśmiechnięta robota

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Ja tam nie mam nic 

Nawet złamanej złotówki

Wniosej na Czyste P0wietrze zatwierdzony ale nie wydają decyzji bo piniędzy ni ma. 

Idź i sobie zarób na kocioł, ocieplenie itp a nie łapę wyciągasz ... Na takie rzeczy się pieniądze zarabia, a nie pierdzieć i czekać aż dadzą ... Tyle podobno zarobiłeś na koszeniu a biznesmena nie stać na ocieplenie chałupy ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
7 minut temu, wojtal24 napisał(a):

jak zdrowie 

Zyje. Po tej kalkulacji trochę mi słabo się zrobiło. Tam gdzie najwięcej strat najmniej %policzyli. Czy od tego można się odwoływać?

Na jakieś 20 wniosków które wypełniałam nikt nie ma więcej jak 22😑%

5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Idź i sobie zarób na kocioł, ocieplenie itp a nie łapę wyciągasz ... Na takie rzeczy się pieniądze zarabia, a nie pierdzieć i czekać aż dadzą ... Tyle podobno zarobiłeś na koszeniu a biznesmena nie stać na ocieplenie chałupy ...

Ile można jebać?!? Ciągle mało bo ceny wszystkiego do góry poszły bo biedaki na papierze mają czyste powietrze bony energetyczne itp a do legalnej roboty nawet nie mają chęci i zamiaru iść.

• Like 3
Opublikowano
6 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Ja tam nie mam nic 

Nawet złamanej złotówki

Zara będzie aneks 2 raz do umowy bo z sierpnia przenieśli na 7 październik wymianę pieca a Zara koniec października 

Może on czyta co ty tu wypisujesz i uja ci dadzą 😷a i nie szczypany to z jakiej racji ci się należy😆

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał(a):

Niech żyje nam Tusk 100 lat sialalala 🥳

Niech żyje... W pierdlu... niech żyje🤣🤣🤣

Opublikowano
9 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Ja tam nie mam nic 

Nawet złamanej złotówki

Jak skladalam dla różnych dziadków te bony energetyczne to teraz decyzję przychodzą o odroczce do listopada bo kasy nie maja w gopsach

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wymyślili wymogi to niech dają

Mam dobry piec tylko im nie pasuje

To niech płacą albo dajă palić dalej w nim

A chałupy ocieplać nie musowo i nie trzeba okna dobre 

Ale to im nie pasuje 

Mi to ne P0trzebne nic z tego programu. 

Chciałbym tylko sP0kojnie żyć a nie na widzimisię czyjeś robić

Mi to nie P0trzebne. 

• Like 4
Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał(a):

Zyje. Po tej kalkulacji trochę mi słabo się zrobiło. Tam gdzie najwięcej strat najmniej %policzyli. Czy od tego można się odwoływać?

Na jakieś 20 wniosków które wypełniałam nikt nie ma więcej jak 22😑%

a tak faktycznie była w ogóle susza?

Opublikowano (edytowane)

Przyszedł Tusk do wrozki i opowiada. "Co noc śnią mi się ziemniaki co to może znaczyć" a wróżka na to. " Dobrze to to nie wygląda, albo cię na jesieni wykopią, albo wiosną posądza"😆😆

Edytowane przez 6465
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Wymyślili wymogi to niech dają

Mam dobry piec tylko im nie pasuje

To niech płacą albo dajă palić dalej w nim

A chałupy ocieplać nie musowo i nie trzeba okna dobre 

Ale to im nie pasuje 

Mi to ne P0trzebne nic z tego programu. 

Chciałbym tylko sP0kojnie żyć a nie na widzimisię czyjeś robić

Mi to nie P0trzebne. 

Ale to twój ukochany PiS wymyślił te wymogi to dlaczego teraz Tusk ma te wymogi opłacać ?? xD  Niech Ci teraz Jarek zapłaci xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
5 minut temu, malaczarna napisał(a):

Odechce się. Byki 12 a świnie na czarnym rynku tez po 12.

To dobre ceny

Niech nie beczą

Teraz, marulekk napisał(a):

Poprawiłem jedno zdanie twoje

Bez sobie P0 radzę tylko niech nie rzucają kłód P0d nogi

Tak jak i bez żadnych programów na gosP0darstwo

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Bez sobie P0 radzę tylko niech nie rzucają kłód P0d nogi

Tak jak i bez żadnych programów na gosP0darstwo

No tu to napisałeś coś mądrego 👍

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał(a):

Przyszedł Tusk do wrozki i opowiada. "Co moc śnią mi się ziemniaki co topze znaczyć" a wróżka na to. " Dobrze to to nie wygląda, albo cię na jesieni wykopią, albo wiosna posądza"😆😆

I niech to będzie proroczy sen dla Polski, a mokry cla Niemiec 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v