Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
15 minut temu, Agrest napisał:

Ta przyczepa blisko miesiąc stoi.

Jeśli nie miałaby wady, stałaby 1 dzień

Wykluczyć tego też nie można. Jakby się Marcin zainteresował, to mogę się tam kopnąć i będziemy wiedzieć. Tylko zaznaczam @Nieustraszony1044 nie pojadę dla fanaberii a jedynie, jeśli poważnie chcesz kupić 🤷

Opublikowano
17 minut temu, wojtal24 napisał:

też ja obserwuje dziwię się ze żaden handlarz się nie skusił może to cena netto po za tym większość osób kupuje oczami a ona nie przykuwa wzroku

Mi się wydaje, że ona jest dla handlarza za droga, a dla rolnika za brzydko wygląda. Gdyby ją puścił za 20 tys to by handlarze wzięli, a on nie chce, bo tam taka moda. Ustalił se cenę w miarę rozsądną i się trzyma. Możliwe też, że se założył, że handlarzowi nie sprzeda 

• Like 1
Opublikowano
37 minut temu, Qwazi napisał:

Mi się wydaje, że ona jest dla handlarza za droga, a dla rolnika za brzydko wygląda. Gdyby ją puścił za 20 tys to by handlarze wzięli, a on nie chce, bo tam taka moda. Ustalił se cenę w miarę rozsądną i się trzyma. Możliwe też, że se założył, że handlarzowi nie sprzeda 

Handlarz jak nie ma pewnego zarobku to nie kupi. Na przyczepie przecież nie będzie miał 10k przebitki.  A i widać że ceny lecą po ogłoszeniach. Obserwuję jedną taką 16t to w przeciągu półtora miesiąca cenę obniżył o 2k. Drugą taką jednoośkę 6t ala tył z auta chciał 7,5k a początku września, teraz wystawił za 5k.

Opublikowano

Rynek uzywek się rozpada. Jak biorą mali to strucle za 6 do 10 tysięcy i też te parę taczek dowiozą. 

Kto wacik i i jeszcze dofinansowania to i na plac po nową pójdzie i wyjdzie go jeszcze taniej jak ta wysłużona. 

Screenshot_20241016_062816_OLXpl.jpg

Opublikowano
8 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

tusek tusek 

Co Ty odpier🔨alasz

Już uchodźcy dla P0lski piłkę kopią

Zara nic P0 P0lsce nie zostanie

Wun do niemiec

Te chłopaki pewnie mówią lepiej po polsku od ciebie 

Cześć 🤝 

Szron na trawach 

bez wiatru 

9 godzin temu, Qwazi napisał:

Właśnie się zastanawiam czy mu zazdraszczać🤔

Też dostałem 🙆kurła żeby oo 50ce takie rzeczy no no 

• Haha 1
Opublikowano
wojtal24 napisał:

Agrest napisał: 5 minut temu, wojtal24 napisał: @agrest @radekz200 a propo Pronarki https://www.olx.pl/d/oferta/przyczepa-pronar-t653-2-CID757-ID127o35.html To już stare, jak Radek pisze, Marcin już numer telefonu pobrał i niebawem będzie dzwonił🤣 powiedz czy przyczepa za 25tys czy za 50tys inaszej będzie wozić przez tydzień zboże w żniwa? do tej z linku dokładasz z 2 tys I wygląda lepiej niż Radka

mało dwa...

Opublikowano

Siwo. Trzeba byczkom dać I jechać po tarcze i dalej balkon piłować. 

Urwa, za komuny między relki 5 cm naleli i nikt nie spadł, a teraz kurła naleją, a później weź to rozwal kulturalnie. 

Jeszcze drutów nikt nie zapomniał nawtykać 🙉

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał:

A po co komu taka przyczepa? Do zboża są tandemy, do bel platformy. Co raz mniej ich schodzi 

Ja wiem takie do kukurydzy wygodne czepiasz dwie po 14ton zajeżdżasz na plac i kierujesz na bok dwie bez rozczepiania, jedną dużą 28t też dobrze ale jak by na polu siadła to problem 2 można rozczepić.

A tak to te skorupy lepsze bardziej wytrzymałe bo i do  ziemi czy gnoju czy ziarna

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
HF86 napisał:

Rynek uzywek się rozpada. Jak biorą mali to strucle za 6 do 10 tysięcy i też te parę taczek dowiozą. 

Kto wacik i i jeszcze dofinansowania to i na plac po nową pójdzie i wyjdzie go jeszcze taniej jak ta wysłużona. 

Screenshot_20241016_062816_OLXpl.jpg

Raczej kwitnie maszyny nie nadarzają przychodzić z zachodu...

Opublikowano

A u mnie na termometrze zero.

I uprzedzam Cię Rysiu, nie mam zdjęcia Tuska na nim🤭🤣

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Jeden na pewno, mówi normalnie po polsku, a drugi nie wiem.

Pewno gorzej bo bo wychowany w Anglii,ale matka Polka obywatelstwo ma chce grać dla Polski to czemu nie, chociaż tak średnio mu poszło 

Dla mnie nie kolor skóry jest problemem 

Edytowane przez Łolek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v