Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, malaczarna napisał:

też mogę pożyczyć nawet na te 10%

te darmowe remonty z czystego powietrza tak wywindowały ceny. mój plan na remont ciągle się w czasie odkłada. Mąż jak diabeł wody święconej unika tego tematu

Chyba żaden facet nie cierpi remontów. Ja to powiedziałem rób w chałupie co potrzeba tak żeby z 20 lat tego nie ruszać. Chciałem mieć to jak najszybciej za sobą i nie jeździć i oglądać tych rzeczy. To i księżyc nad kanapa stworzyli 🙆

Edytowane przez 6465
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

podpuść dziecko żeby co poniszczyło i był pretekst 🤭

moje dziecko żyje w komitywie z tatusiem

1 minutę temu, 6465 napisał:

Chyba żaden facet nie cierpi remontów. Ja to powiedziałem rób w chałupie co potrzeba tak żeby z 20 lat tego nie ruszać. Chciałem mieć to jak najszybciej za sobą i nie jeździć i oglądać tych rzeczy.

ja nie mogę się zdecydować

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Takiś? Czekaj... @HF86 wiem że się brzydzisz też ale może mniej niż ja, ogarniaj jakąś ukropkę. Wrobiem Pjotra w alimenty

u mnie sporo Białorusinek , całkiem fajne i красивые девчонки może nawet i w jego typie 

Opublikowano
9 minut temu, malaczarna napisał:

będziecie robić testy DNA?

Niech sobie robią i tak nic nie znajdą... 

10 minut temu, malaczarna napisał:

zatyrają się w tych ziemniakach

Niech robią, a jak nie chcą to niech szukają innego co im pożyczy.

Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

To może tak

Ale to nie P0winien mieć homologacji i nie być dopuszczony do ruchu

Większych niech narobią i helikopterem przewożą na P0la

Pozwolenia od zarządcy drogi wystarcza 

Opublikowano
4 minuty temu, konteno napisał:

u mnie sporo Białorusinek , całkiem fajne i красивые девчонки może nawet i w jego typie 

nie boicie się chorób przenoszonych drogą płciowa?

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Niech sobie robią i tak nic nie znajdą... 

Niech robią, a jak nie chcą to niech szukają innego co im pożyczy.

jak to tak?

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

nie boicie się chorób przenoszonych drogą płciowa?

Bez gumy ani rusz

Opublikowano
2 godziny temu, robi57362 napisał:

Jako że sporo osób tu zagląda zapytam tu,jakiej firmy wybrać opony 16.9 r34 ? skłaniał bym się ku polskiemu kabatowi ale czy to rozsądny wybór? muszą być radialki bo ciagnik dużo pracuje

Bkt lub alliance, kabata nie polecam 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, malaczarna napisał:

nie boicie się chorób przenoszonych drogą płciowa

Toć od przyglądania się na jakieś kobiety niczym się nie zarazi...😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
12Pafnucy napisał:

Się tu zapytam, bo nie w tym temacie jakoś napisałem.. 

Polecił by mi kto jaką dobra głowice do kosy ?

Gwint dycha . 

mam chińska szybkoobslugowa juz drugi rok kosztowala coś około 30 zł, nic lepszego nie trzeba,aby dobra kwadratowa żyłka i idzie ino gwizd

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

Przed chwilą, robi57362 napisał:

mam chińska szybkoobslugowa

Link?

https://allegro.pl/oferta/glowica-zylkowa-do-kosy-wzmocniona-nac-demon-kosa-9443668185z wyglądu taka sama,a czy to samo to nie wiem bo ja kupiłem lokalnie w sklepie

• Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał:

Mój mąż zraził się do IO

Screenshot_2024-08-03-11-08-53-934_com.android.chrome.jpg

Toż to jest eurowizja tylko sportowa, gówno polityczne od lat

Opublikowano
11 minut temu, malaczarna napisał:

Mój mąż zraził się do IO

Screenshot_2024-08-03-11-08-53-934_com.android.chrome.jpg

steru nie widział😆

22 minuty temu, robi57362 napisał:

aby dobra kwadratowa żyłka

czemu kwadratowa ? okrągłą lżej przeciągać przez okrągły otwór w szpuli 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v