Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

@gregor1284 te z solidarności to jednak debile że ja pi...🤦🤦🤦

Jak te bałwany są od iluśtam lat w polityce to czego od nich oczekiwać

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

8 minut temu, 6465 napisał:

Bez przesady. Godzinę to się jedzie z Sochaczewa a to na połowę drogi. 

Z Centrum Warszawy do Sochaczewa w godzinę nie ma szans ... Do Konotopy jak nie ma jakiś wypadków to z 40min, ale nigdy A2 na tym odcinku nie pojedziesz tempem 140km/h, a i wypadki są często, ale gdzie jeszcze do Centrum Warszawy, trzeba z 30 min dołożyć, Sochaczew-Pałac Kultury jak zrobisz w 1h20min to masz dobry czas ...

Z tego wnioskując z Pałacu Kultury w godzinę do Baranowa się będzie jechać przy średnich warunkach, może jak pusto zejdziesz do 50min, ale w godzinach szczytu 1,5h może być dobrym wynikiem.

a to wszyscy fo cpk by jechali z Warszawy 🤔 tak patrząc to zawsze komuś jakaś lokalizacjia by nie leżała ...

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

To ok. Fajnie się z nim gada. Mówił że bydlaki mu zachorowały i ciągle coś. A nazwisko to ma takie egzotyczne, pierwszy raz słyszę takie.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Z tym łysym jak się złapałem z 3 tygodnie temu to o panie 😁

Teraz blokowanie stolicy to już nic nie da tylko blokować ulice w całej Polsce w poniedziałek jak ludzie chcą jechać do pracy i wtedy Tusk się przestraszy....🤦🤦

Opublikowano
2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Teraz blokowanie stolicy to już nic nie da tylko blokować ulice w całej Polsce w poniedziałek jak ludzie chcą jechać do pracy i wtedy Tusk się przestraszy....🤦🤦

Ciekawe gdzie on mieszka

Opublikowano
superfarmer02 napisał:

Z tym łysym jak się złapałem z 3 tygodnie temu to o panie 😁

głupiś.... a jak byś musiał z którymś z rodziców jeździć do lekarza albo jakieś inne ważne sprawy załatwić gdzieś dojechać 🤔🤔🤔 ludzi nie trzeba 100% zablokować bo cię znienawidzą....

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

To ok. Fajnie się z nim gada. Mówił że bydlaki mu zachorowały i ciągle coś. A nazwisko to ma takie egzotyczne, pierwszy raz słyszę takie.

Bo tam egzotyczna Kraina i nazwisko też egzotyczne 😁

Opublikowano
4 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Nie ma sensu blokowanie 

Opublikowano

Dzwonili żeby kukurydzę odbierać, trzeba złapać się jutro za kieszeń i jechać. Zamawiał ktoś z was z superplony? Doliczają za wysyłkę?

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Bo tam wysiedleńcy z pół Globu 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, MonteChristo napisał:

Ciekawe gdzie on mieszka

Sieradzki 

2 minuty temu, slawek74 napisał:

głupiś.... a jak byś musiał z którymś z rodziców jeździć do lekarza albo jakieś inne ważne sprawy załatwić gdzieś dojechać 🤔🤔🤔 ludzi nie trzeba 100% zablokować bo cię znienawidzą....

Toć ja wiem. Ci z solidarności tak sądzą...

Nie ma sensu blokowanie 

Od początku tak mówiłem...

Opublikowano
6 minut temu, superfarmer02 napisał:

Bzdura, chcesz ludzi niezwiązanych z rolnictwem mieć przeciw rolnikom?

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, 6465 napisał:

Były sąsiad @szymon09875🤣

Edytowane przez soltys48
Opublikowano
soltys48 napisał:

5 minut temu, stempos1980 napisał:

Sam żeś egzotyczny 

nie zwracaj na niego uwagi on dzisiaj marudny od samego rana 🤭 jak stara panna 🤪😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v