Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale śta mnie zaciekawili,aż w galerię jacusiowi zajrzałem.

Kurna,  ewolucji coś nie wyszło. Albo owulacji?🤷‍♂️🤣😁

Opublikowano
4 godziny temu, wojtal24 napisał:

I narzekają ze źle w Kraju jak po 3 telewizory maja w domu ludzią się w głowach poprzewracało

mam 3 ale wszystkie małe 32' ale z tego  2 ze śmietnika byli za darmo

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Ale śta mnie zaciekawili,aż w galerię jacusiowi zajrzałem.

Kurna,  ewolucji coś nie wyszło. Albo owulacji?🤷‍♂️🤣😁

Czemuś tam żadnego zdania nie sklecił nawet🤔🤭...

Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

Czemuś tam żadnego zdania nie sklecił nawet🤔🤭...

Jam nie godzien komentować. Nie znam się na świńskich stosunkach międzyrasowych😁

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Jam nie godzien komentować. Nie znam się na świńskich stosunkach międzyrasowych😁

To byś chociaż napisał "tu byłem"...wiem, że to nie łatwe...sam miałem problem, żeby w klawisze trafiać 🤭

Opublikowano

sklep zony okradli gdzies w grudniu chyba- tydzien temu zlapali gosci ,w limanowej ..jednak monitoring miejski cos daje..

1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Wiem co inni mi odpowiedzą. Chce usłyszeć twoją odpowiedź. 

Matko bosko... Mariuszowi czasem nie pokazuj. 😅

a skad wiesz ?? moze cos sie poduczyli ??

1 godzinę temu, Leszy napisał:

Gdzie ty mieszkasz? Koło Krakowa? Tam taka wielka migracja? Do Warszawy chyba więcej się pakuje. 

Południowa jeszcze dziwniejsza jak poczytać forum.Tylko u niektórych to się przejawia w pozytywny sposób, a u niektórych nie.... 

i ta za duza.. kurna niedlugo nawet w rzakach nie bedzie sie gdzie wysrac bo wszystkie zabuduja..

gdzie konczy sie jedna wies a zaczyna druga to po znakach mozna poznac.

co te ludzie tu szukaja- taka bid ai zacofanie a od swojego bogactwa uciekaja..

50 minut temu, Qwazi napisał:

Jacuś ja naprawdę staram się czytać Twoje posty z zainteresowaniem, ale coraz ciężej mi to przychodzi. Jak widzę te Twoje próby wywyższania się poprzez obelgi, to zaczynam myśleć, że Małopolska to nazwa pochodząca od małych ludzi. Nie w sensie, że małych wzrostem. Proszę Cię nie pozwól, żeby to "zaczynanie" się rozwijało...

Co do wydajności, to ja jestem przeciwnikiem tego, żeby wydajność stawiać na pierwszym miejscu. Na tym miejscu powinna się znajdować zdrowotność i dobrostan. Jeśli jesteś ciekaw, to miałem krowy z wydajnością 3,5 tys. Teraz mam 6 tys. I wyższej nie zamierzam mieć ...

Za późno 🤷🤦...

nazywanie glupka glupkiem to stwierdzenie faktu...

da sie na tym zarobic przy takiej wydajnosci ?? masz krzyzowki czy hf ??

48 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nadal się chwalisz cudzymi osiągnięciami.

Może czymś swoim?

Nie pochwalisz się, bo nie masz absolutnie czym.

oczywiscie ze nie mam .. nie to co ty..

43 minuty temu, HF86 napisał:

W Krakowie, nawet chlanie jest zdrowsze od oddychania 😁

przy piwie za 20 zl to na pewno..

41 minut temu, Leszy napisał:

Ty, ale z Krakowa przecież ten pochodzi. :D 

Prezydent namawiania do biegania. Sprawdź, ile wydasz na strój Andrzeja Dudy ?

w glowe mu sie zrobilo gdy do priwislanskeigo kraju sie wyprowadzil..

38 minut temu, slawek74 napisał:

a dajcie spokój z tym typkiem rozmowa z nim do niczego nie prowadzi ... to takie ,,nic,, 🤦🙋‍♂️

jak ma doczegos prowadzic ?? -wy jestescie wyborcami pis-u wiec wasz swiat jest ciasny jak wasz umysl . 

33 minuty temu, Łolek napisał:

A skąd ty kurna możesz wiedzieć gdzie byłem co robiłem czy co widziałem i z jakimi ludźmi, mówiłem że jesteś żałosny i stwierdzasz nas w tym przekonaniu 

Krowy w PGR, a czy ty wogóle miałeś coś swojego czy robiłeś u siebie szkoda z tobą dyskutować 

I odpuść sobie docinki i złośliwości bo to do niczego nie prowadzi 

przy krowach to gdzie mogles byc i ile lat temu ?? 

ale mozesz napisac-pogadamy o polsce i europie.. 

gdy jestes chory to ma cie ktos  zastapic ??

na razie bez odbioru..jutro tez wolne 😂

moderator mi usunal zdjecie z tortem z 50 urodzin.. 

poszukajcie fb albo insta  moje starej --a moze lepiej nie, bo gul za duzy wam skoczy..

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

Gdybym się chwalił, to byś się zdziwił.... trochę...

Jacus, nie atakuj.

Pokaż swoje dokonania.

5 minut temu, jacus napisał:

poszukajcie fb albo insta  moje starej --a moze lepiej nie, bo gul za duzy wam skoczy..

Znowu nie twoj zasługi.

Nadal nic. Absolutnie nic 

• Like 1
Opublikowano
13 godzin temu, Qwazi napisał:

Alfons. To imię nie brzmi dobrze. Na sąsiedniej wsi jest chłop 70+ o tym imieniu. Sympatyczny człowiek, ale zawsze kiedy go widzę, to się zastanawiam, jak można dziecku nadać takie imię 

architekt co dom dziadków projektował też tak miał na imię 

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

i ta za duza.. kurna niedlugo nawet w rzakach nie bedzie sie gdzie wysrac bo wszystkie zabuduja..

gdzie konczy sie jedna wies a zaczyna druga to po znakach mozna poznac.

co te ludzie tu szukaja- taka bid ai zacofanie a od swojego bogactwa uciekaja..

Pytałeś nowych sąsiadów skąd przybyli? Domy zazwyczaj stawiają Ci co już mają kasę. Więc nie imigranci zarobkowi. Ci szukają gdzieś mieszkania na wynajem.  

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

Po co ten dodatek 🤔

7 minut temu, jacus napisał:

w glowe mu sie zrobilo gdy do priwislanskeigo kraju sie wyprowadzil..

A Wisła to przypadkiem nie płynie przez Kraków 🤔...

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, jacus napisał:

Wkleiłem w wyszukiwarkę zdjęcie z twojej galeri, no i nic lepszego nie wyskoczyło 🤣

Jedynie takie twoje chyba z młodości ??

Screenshot_2024-02-13-22-30-43-966_com.android.chrome.jpg

• Haha 1
Opublikowano

Ja znam. Oj. Nie jednego...  

27 minut temu, Qwazi napisał:

A Wisła to przypadkiem nie płynie przez Kraków 🤔...

Płynie ale szybko. 😉 Czym dalej na północ to wolniej. Południe zaś chce opuścić jak najszybciej 😅

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v