Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Kacap by ciapnął

Nie będę Twojego psa karmił.🤣

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Nie będę Twojego psa karmił.🤣

Będziesz jedzenie marnował?

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Kurna coś nie się chce, sam nie wiem co....

Może by se kakało zrobić.....🤔

Po sto?

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Będziesz jedzenie marnował?

Po sto?

Deszcz przepłuka to moje zjedzą.

Choć chyba ktoś mi wczoraj szczeniaka podtruł. Poszła łajza z 4x mniejszym na okolicę , dziś smutny i nie je. Albo majstry go folią aluminiową nakarmili.

Jedną z pyska mu wyrwałem

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Sąsiad jakoś w tygodniu przywiózł Gilbert Helios. Ładnie wygląda.

Ja to wychowanek czarna bialostocka-ktorą ojciec kupił za 4 świniaki....🙆

Ale jeździłem z kuzynem (nawet w wasze strony) za jakimś większym dla niego.No i ostatecznie Rolland się trafił 

Opublikowano
10 minut temu, Baks00 napisał:

To nie są blaszaki,masywne sprzety

Kurna wydatki mi się szykują bo pewno mój forszaj poszedł by pod Skarszew a takie coś by się zameldowalo u mnie pod domem 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

FB_IMG_1706373727145.jpg

Aaaa 

Kurna....nie miałem alkoholu w ustach od...sylwestra....

Cholera, jeszcze odwykne.....🙆‍♂️ 

Już se kakało zrobiłem...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Jednak to to . Teraz patrzę w traktorze.

Właśnie między korpusem pompy a tym kruccem się sączy.

Myślisz że wystarczy uszczelnić?

Tak, kup te uszczelki co podałem, tam innego uszczelnienia nie ma, lepiej by było uszczelnić niż wyjmować pompę jak względnie dobrze pracuje, czasami po wizycie u pompiarza jest gorzej niż przed.

• Like 2
Opublikowano
23 minuty temu, Agrest napisał:

Co na kolację wybrać? Może połączyć?🤔

Rysiek, wszystko bez vat🤣

20240127_171936.jpg

Wybrał bym te owoce na kolację, do tego jogurt naturalny chlebek z masełkiem i  mniam 

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Kurna wydatki mi się szykują bo pewno mój forszaj poszedł by pod Skarszew a takie coś by się zameldowalo u mnie pod domem 

🤔 dobrze myślę?

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Wnucek będzie 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Baks00 napisał:

Ja to wychowanek czarna bialostocka-ktorą ojciec kupił za 4 świniaki....🙆

Ale jeździłem z kuzynem (nawet w wasze strony) za jakimś większym dla niego.No i ostatecznie Rolland się trafił 

No Rolland bdb. Maszyna kiedyś taki użytkowałem.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Wybrał bym te owoce na kolację, do tego jogurt naturalny chlebek z masełkiem i  mniam 

Poszły dwa piwka, chlebek z kiełbaską,  dokończyłem truskawki i czereśnie, jagód tyłki 4 łyżki bo cierpkie po czereśniach i dwa kawałki ciasta z wyżej wymienionymi owocami🤭

Na razie leży, i jakby więcej kałdun woła

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Tak, kup te uszczelki co podałem, tam innego uszczelnienia nie ma, lepiej by było uszczelnić niż wyjmować pompę jak względnie dobrze pracuje, czasami po wizycie u pompiarza jest gorzej niż przed.

Względnie, ale podobno słabe ciśnienie daje.

Wyciągam w poniedziałek i do regeneracji razem z wtryskami.

Dzięki za podpowiedzi Szonuś 👍

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Aaaa 

Kurna....nie miałem alkoholu w ustach od...sylwestra....

Cholera, jeszcze odwykne.....🙆‍♂️ 

Już se kakało zrobiłem...

Ja też. Pasowało by odwiedzić dziś dwóch somsiadow ale nie pójdę bo to alkoholowo by się skończyło 

Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

Mylisz się ...robiłeś kiedy pompę wtryskowa ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v