Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Nom.

A już przełączyłem to

Coś równie głupiego chyba kiedyś było już.

No drugi sezon to jest

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Nie pomoże dobry opis jak zdjęcia robione w ciemnym chlewie 

Ale widzę koniki masz ładne, tyle że ja się na tym nie znam, co tu opisać nawet nie wiem

Z tym że 80% ludzi nie dotrwa do 3 zdania opisu... 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Żebym wiedział że ci się przyda to bym ci dorzucił do maski... 

U mnie już swoje odleżało, i zastosowania nie znalazło

Czyli mam już coś co może iść na wymianę za baterie Boscha, a przynajmniej jakąś część 

jak maskę uda się naprawić tylko dzięki wymianie baterii a bateria od boscha okaże się sprawna to powiedzmy że bateria pójdzie za maskę i zasilacz bo nowsze te z diodami od poziomu naładowania używane na olx po 60zł a moja starsza 

jak sprawdze gdzieś w jakiejś wypożyczalni elektronarzędzi co boscha ma czy to działa to się odezwe ale nie w tym tygodniu bo na nocki robie

no i ciekawe czy będzie pasować, u ciebie srubki z boku i pewnie czerwony spód

u mnie czarny i śrubki od spodu 

Edytowane przez konteno
  • Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Bo się nie znosz🤭...to nie jest ursus ciężkiej serii...to taki trochę mf255🤭

Kyrje elejson

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

A w sumie to to i to...ech...

Telewizora nie bo i ciekawego zbytnio nic tam nie ma. Na jaki rzutnik trzeba dofinansowanie wyłudzić 🤔

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Telewizora nie bo i ciekawego zbytnio nic tam nie ma. Na jaki rzutnik trzeba dofinansowanie wyłudzić 🤔

No ale...no jak zasnąć bez grającego telewizora???🙆‍♂️

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Bo się nie znosz🤭...to nie jest ursus ciężkiej serii...to taki trochę mf255🤭

Czyli do niczego 🤭

5 minut temu, konteno napisał:

jak maskę uda się naprawić tylko dzięki wymianie baterii a bateria od boscha okaże się sprawna to powiedzmy że bateria pójdzie za maskę i zasilacz bo nowsze te z diodami od poziomu naładowania używane na olx po 60zł a moja starsza 

jak sprawdze gdzieś w jakiejś wypożyczalni elektronarzędzi co boscha ma czy to działa to się odezwe ale nie w tym tygodniu bo na nocki robie

Marnujesz się...

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

A do poduchy to włączam sobie jakiś audiobook albo drewniaka. Ale to 5 minut nie wysłucham i zasypiam. Jest taka fajna metoda na zasypanie którą stosują żołnierze 

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, wojtal24 napisał:

skąd jesteś ile chcesz za nie ?

Podlaskie. To akurat klaczka 7tys. 

8 minut temu, Qwazi napisał:

Ładna źrebica. I nawet przełupana👍

Tutaj masz ogierka

IMG20231005115638.jpg

IMG20231005115616.jpg

• Like 3
Opublikowano
12Pafnucy napisał:

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

zwłaszczaxw dzień 🤭 dobrze się drzemie 😁🤦

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Myślę że co niektórym to zgłoszenie do programu to ktoś wypełnił bo sami to chyba nie dali rady 

Przewinęły się tam osoby które mieszkały kiedyś na wsi i coś potrafiły,a teraz widzę że nabrali ludzi dla oglądalności,jedna babka jest co ma kurniki w Międzyrzecu podlaskim @tytanowyJanusz @GRZES1545 widzieliście? Jak teraz pokazywali to barberka, fryzjerka,stylistka paznokci,zawodniczka MMA, ciekawe co za chłopy przyjdą

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, superfarmer02 napisał:

Z tym że 80% ludzi nie dotrwa do 3 zdania opisu... 

To też racja... Dlatego i zdjęcia muszą być dobre 

15 minut temu, konteno napisał:

Nie pali się, nie ma pośpiechu 

Moje baterie już ze wskaźnikiem są 

6 minut temu, gregor1284 napisał:

A do poduchy to włączam sobie jakiś audiobook albo drewniaka. Ale to 5 minut nie wysłucham i zasypiam. Jest taka fajna metoda na zasypanie którą stosują żołnierze 

Drewniak jest mega, bardzo fajnie się go słucha 

6 minut temu, artek27 napisał:

Podlaskie. To akurat klaczka 7tys. 

Tutaj masz ogierka

IMG20231005115638.jpg

IMG20231005115616.jpg

Widziałeś, już dwóch chętnych masz, a jeszcze ogłoszenia nie ma 

Tak sobie teraz kminię, ciekawe jakby tak busa z tych wypożyczalni wziął na dobę, i nim zrobił transport konia, albo jakich cielaków, albo prosiaków, ciekawe jaki byłby potem dym przy zwrocie auta

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

To też racja... Dlatego i zdjęcia muszą być dobre 

Nie pali się, nie ma pośpiechu 

Moje baterie już ze wskaźnikiem są 

Drewniak jest mega, bardzo fajnie się go słucha 

Widziałeś, już dwóch chętnych masz, a jeszcze ogłoszenia nie ma 

Tak sobie teraz kminię, ciekawe jakby tak busa z tych wypożyczalni wziął na dobę, i nim zrobił transport konia, albo jakich cielaków, albo prosiaków z ciekawe jaki byłby potem dym przy zwrocie auta

Zerknij foty jak Ci z diozu auto oddali do wypozaczylni. Cielak tak nie nabałagani jak te psy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v