Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coś takiego, nie była by jakoś przciążana, warto dać te 200 zł, czy coś lepszego lepiej

Opublikowano (edytowane)

Mam polską niby Tarczyn  prawie 500 na alle  tylko tej ceny nie warta.  za 200 to ok 

Profile papier, spawy posmarkane migomatem, niedomalowana a elektronika to i tak chińczyk 

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Przynajmniej na nudę nie można narzekać, jest okazja kalorie spalić, same plusy 😉

O właśnie. Święta prawda. Weź byś tak na szybko podjechał to byś miał okazję trochę więcej kalorii spalić i jeszcze mniej się nudzić a ja bym ponadzorowal 

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

coś takiego, nie była by jakoś przciążana, warto dać te 200 zł, czy coś lepszego lepiej

Też mam taką już kilka lat. Używaną często. Nic się z nią nie dzieje 

Opublikowano
36 minut temu, radekz200 napisał:

niestety taki mamy zawód, chociaż jak wczoraj namieszałem paszowoz to dzisiaj pracuje tylko 3 godz 

W niedzielę trzeba będzie kręcić. 😉

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

O właśnie. Święta prawda. Weź byś tak na szybko podjechał to byś miał okazję trochę więcej kalorii spalić i jeszcze mniej się nudzić a ja bym ponadzorowal 

Wysyłaj pinezke pale fiata i ruszam 

Uprzedź Merylin o mojej wizycie 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Przynajmniej na nudę nie można narzekać, jest okazja kalorie spalić, same plusy 😉

Tak to trzeba by było jakieś ćwiczenia robić czy na jakąś siłownie się zapisać, a tu mamy za darmo codzienny trening. 😁

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Toć miałeś ją wyręczyć 

Nie pisałeś o tym, myślałem że ciebie mam zastąpić, to zawracam kurna znowu garaż otwierać i zamykać 

1 minutę temu, Leszy napisał:

Tak to trzeba by było jakieś ćwiczenia robić czy na jakąś siłownie się zapisać, a tu mamy za darmo codzienny trening. 😁

Z upływem czasu coraz bardziej nie chce mi się trenować😉

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Czemu odrzuciłeś moją pomoc?

Chciałem pomóc ale to ty fortelem chciałeś mnie skusić 

Niech ci nie będzie przykro musisz być twardy 

Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

Nie pisałeś o tym, myślałem że ciebie mam zastąpić, to zawracam kurna znowu garaż otwierać i zamykać 

I byś tak Mietka wyręczał w jego obecności 🤔...pisał, że by Cię ponadzorował...to tak lewą stroną zalatuje- posługując się Mieciowym językiem 🤷...

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Qwazi napisał:

I byś tak Mietka wyręczał w jego obecności 🤔...pisał, że by Cię ponadzorował...to tak lewą stroną zalatuje- posługując się Mieciowym językiem 🤷...

W porę się opamiętałem 

5 minut temu, gregor1284 napisał:

Ty się Maniek nie wtrącaj jak dwóch przyjaciół rozmawia 

Duże słowa ale dziękuję, 

W sumie byłem w twoich rodzinnych stronach to prawie tak jak bym cię poznał 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Bardzo lekko używasz słowa przyjaciel 🤭 znajome u takich "dziadów"🤣🤣🤣

Uczy się, jeszcze kiedyś do nas przemówi z ekranu jako prezes albo jaki inny rotacyjny 

• Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

W porę się opamiętałem 

Duże słowa ale dziękuję, 

W sumie byłem w twoich rodzinnych stronach to prawie tak jak bym cię poznał 

A właśnie. Od sąsiada mojego brałeś jakieś bydełko. Syn przejął gospo i wszystko chyli się ku upadkowi, kumpel który zabierał od nich mleko mówił że już po 14tysiecy na odbiór nie ma a spadło do 3 tysięcy na odbiór 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v