Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
43 minuty temu, Agrest napisał(a):

Też mam głęboko w poważaniu zapasy paliwa. Nie warto.

A nawozy lubię zmagazynować.

Od poniedziałku podwyżki.

A nie od wczoraj 50zl/t na tonie. O rsm32 mówił mi znajomy 

Opublikowano

Ja dziś pościągałem zamówiony towar na halę. Jeszcze sól  dojedzie i na sezon 2025  zatowarowane

Opublikowano
53 minuty temu, Agrest napisał(a):

Też mam głęboko w poważaniu zapasy paliwa. Nie warto.

A nawozy lubię zmagazynować.

Od poniedziałku podwyżki.

A ja jakoś najbardziej nie nawidzę ich kupować do gospodarstwa.

A paliwo od 1 listopada mówił mi sprzedawca ze zimowe ale ogólnie w internecie piszą ze od 16

Opublikowano

A tu w poprzednich latach mówili że nawet po tej dacie nie idzie zimowe , a przejściowe, bo mrozów nie  widzą .

Opublikowano
49 minut temu, jaco512 napisał(a):

Śmiać trzeba się z tych "wyznaffcóf i obrońców" którzy wybielają i tłumaczą idola..

Nie tylko tej ale i poprzedniej władzy. Każda władza ma swoich zwolenników i przeciwników 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

W Polsce ON średnia cena to niewiele ponad 6 zł,w Niemczech to 6,90 zł. Przed 13 grudnia 2023 u nas było 6zł w Niemczech 8zł . Czyli co koalicja obnizyła ceny za granicą na Orlenach a w Polsce nie? O czyj interes walczą oni?

🙂

Edytowane przez Marcinrolnik2022
Opublikowano
15 minut temu, Marcinrolnik2022 napisał(a):

W Polsce ON średnia cena to niewiele ponad 6 zł,w Niemczech to 6,90 zł. Przed 13 grudnia 2023 u nas było 6zł w Niemczech 8zł . Czyli co koalicja obnizyła ceny za granicą na Orlenach a w Polsce nie? O czyj interes walczą oni?

Tak tak tak, niech obecna władza steruje cena jak obajtek przed wyborami. Niech sztucznie obniżą ceny przed przyszłymi wyborami prezydenckimi żeby @Marcinrolnik2022 mógł kupić taniej. A nie czekaj nie kupi bo znowu zablokują hurt a na stacjach będą "awarie dystrybutorów". 

B0-5,73 

Opublikowano
8 godzin temu, kibix napisał(a):

Tak tak tak, niech obecna władza ... @Marcinrolnik2022

Uwierz mi że nie wiesz o czym piszesz. Polski przemysł staje bo mamy nierząd w rządzie.Trzeba dotować energię ile wlezie wtedy będziemy konkurencyjni,wszyscy tak robią.itd. A narazie uśmiechamy się, uśmiechamy. Bo niedługo medale będą rozdawać w Berlinie za zarzynanie polskiej gospodarki.

Opublikowano
2 godziny temu, danielhaker napisał(a):

Wczoraj zamówione B0 w Olbenzie po 5,79

Dobre paliwo mają?

2 godziny temu, marulekk napisał(a):

Ja na zimę nie robię zapasów

Ja coś w styczniu albo lutym zamówię zimowego, teraz mało idzie . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v