Skocz do zawartości

Problem wspomagania Farmtrac 675DT

Artur_

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Witam, wiem ze powinienem zglosic sie z tym do mechanika lecz jest na chorobowym, wiec oto pytanie. Mam farmtraca 675DT ktory wylozyl sie na pryzmie, wymienione zostaly oba przewody wspomagania (Tylko jeden silownik) i wlany nowy plyn, wszystko chodzilo dobrze az no przestalo, zaczelo sie pieklo, zmienilem orbitrol, pompe wspomagania wyczyscilem zbiornik i filtr a mimo to wspomaganie bardzo ciezko chodzi, nawet z osia w gorze jest strasznie ciezko skrecac, prosze o szybka pomoc z gory dziekuje. Ciagnik jest z 2007 roku 4.5L pojemnosci

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Bartek1994
      Chcę kupić Farmtraca 675 DT.Chciałbym aby właściciele tego ciągnika podzielili się swoją opinia o nim.Z góry dziekuję.
    • Przez huard
      Witam panowie mam takie pytanie za co odpowiedzialny jest taki zawór(kostka) w turze?

• Przez Ursusc385
      Wszystko na temat ciagnikow rodziny "Farmtrac"
    • Przez Lukaszgorecki779
      Witam.Spotkal mnie dość dziwny i uciążliwy problem posiadam od dwoch lat ciągnik jakim jest famtrac 675dtn i spotkal mnie dosc uciążliwy problemm otóż gdy ciągnik ma ciężko to szarpie w taki sposób jak by rozłączało i zaraz załączało przedni napęd.Dodam że gdy traktorek ma lekko ten problem nie występuje ale czym ciężej tym mocniej i częściej wyrzuca.Dodam jeszcze że występowało to praktycznie od nowości tyle że delikatniej i rzadziej,teraz występuje bardzo często np. Podczas orki co 100m.Z góry dziękuję za podpowiedzi 
    • Przez Jacek6804
      Witam, jakim olejem zalać układ kierowniczy w tym ciągniku?
  • Dodaj nową pozycję...
v