Bogdan0077 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Tak jak w tytule, potrzebuje tunelu do tego ciągnika. Obdzwoniłem chyba wszystkich handlarzy na OLX i cisza.
wojtal24 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 może z jakiegoś df albo hurligana bo to podobne konstrukcje
adam2812 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Jak nie znajdziesz to jak masz trochę zdolności manualnych to wystarczy ż blachy dorobić (może być po obrysie chłodnicy). Ważne aby sięgał lekko za wentylator i będzie działał bardzo podobnie jak oryginał dopasowany do śmigieł
Bogdan0077 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2023 19 godzin temu, wojtal24 napisał: może z jakiegoś df albo hurligana bo to podobne konstrukcje No właśnie obdzwoniłem każdego handlarza na olx pytając o każdy z tych ciągników no i nikt nie ma. Nie wiem, może to tylko w komplecie z chłodnicą sprzedają czy coś. 18 godzin temu, adam2812 napisał: Jak nie znajdziesz to jak masz trochę zdolności manualnych to wystarczy ż blachy dorobić (może być po obrysie chłodnicy). Ważne aby sięgał lekko za wentylator i będzie działał bardzo podobnie jak oryginał dopasowany do śmigieł W sensie prostokąt zamiast okręgu wokół wentylatora?
wojtal24 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Bogdan0077 napisał: 19 godzin temu, wojtal24 napisał: może z jakiegoś df albo hurligana bo to podobne konstrukcje No właśnie obdzwoniłem każdego handlarza na olx pytając o każdy z tych ciągników no i nikt nie ma. Nie wiem, może to tylko w komplecie z chłodnicą sprzedają czy coś. 18 godzin temu, adam2812 napisał: Jak nie znajdziesz to jak masz trochę zdolności manualnych to wystarczy ż blachy dorobić (może być po obrysie chłodnicy). Ważne aby sięgał lekko za wentylator i będzie działał bardzo podobnie jak oryginał dopasowany do śmigieł W sensie prostokąt zamiast okręgu wokół wentylatora? spróbuj dobrać od ciężarówki na szrocie zmierz chłodnice zmiesz wentylator i coś dobierzesz a może od ursusa ciężkiej serii trzeba kombinowacalbobod jakiegoś kombajnu zachodniego
adam2812 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 12 minut temu, Bogdan0077 napisał: No właśnie obdzwoniłem każdego handlarza na olx pytając o każdy z tych ciągników no i nikt nie ma. Nie wiem, może to tylko w komplecie z chłodnicą sprzedają czy coś. W sensie prostokąt zamiast okręgu wokół wentylatora? Tak prostokąt zamiast okręgu, będzie działał lekko gorzej ale na pewno będzie duża różnica w porównaniu do całkowitego braku tunelu
raven18 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Od bizona może będzie pasowała tylko trochę przerobić
Rekomendowane odpowiedzi
kupie ładowacz czołowy mx do mccormick mc/case mx c
Same explorer 3 85 Dt