-
Podobna zawartość
-
Przez Agroostrow
Witam Panowie
mam problem z ciągnikiem John deere 5090r ,mianowicie po wrzuceniu jakiegokolwiek biegu i wrzuceniu rewersu zarówno w przód jak i w tył ciągnik nie chce jechać , dodam ze skrzynia jak wcześniej świeciła tzn. Drążek , teraz nie swieci mial ktoś coś podobnego ?
Ciągnik rocznik 2010
-
Przez Agroostrow
Witam
mam problem z moim John deere 5090r
po odpaleniu ciągnika wszystko jest okej przez jakąś minutę, po czym zaczyna świrować tzn. Kontrolki główne 1,2,3 zaczynaja się świecić i kontrolka nr 1 od góry , obroty spadają do zera oraz nie da się jechać , co chwilę się resetuje i da się jechać ale po przejechaniu 1m znowu to samo ma ktoś pomysł od czego zacząć?
załączam zdjęcie
-
Przez hunter871
Witam zakupiłem nowego 5m coś mi się wydaje ze silnik dziwnie chodzi proszę o poradę czy silniki serii 5 m tak dziwnie pracują jakiś dziwny odgłos z przodu silnika od strony chłodnicy nie mam z czym porównać posiadam 6125m i tam silnik równiej pracuje
-
Przez Kamilos2521
Pojawia sie kod błędu ECU 2630.15 pozniej 2630.16 i pozniej zapala sie stop 2630.00. Model ciągnika 6210R. Jak rozwiązać problem? Mial ktoś coś podobnego?
-
Przez Agroostrow
Witam , posiada ktoś może schemat elektryczny do jd 5090r? , dałby Radę ktoś podesłać ?
-