19seba

Okablowanie dachu John Deere 6m

Polecane posty

19seba    8

Witam , wie ktoś od czego są te przewody ? Gdzie one powinny być połączone ? Rozebrałem dach i szły z boku dachu ale są ucięte 

IMG_20230603_140041.jpg

U mnie w 6620 też one idą są wciśnięte w wzdłuż krawędzi dachu w tym czarnym plastiku dolnym ale po co one są to nie mam pojęcia   

Wiadomość z agroFakt.pl

19seba    8
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

które?

Są dwa , chodzi mi o ten co ta pianka na nim jest , tam gdzie jest ta długa pianka to jest koniec kabla są tak jak by ucięte  i są puszczone wzdłuż boku dachu jeden w strone przodu traktora a drugi tyłu , tak jak kolega przybyslawice5211 pisze.  Oba wychodzą z tego plastiku obok naklejki ale z niczym sie nie łączą

24 minuty temu, przybyslawice5211 napisał:

U mnie w 6620 też one idą są wciśnięte w wzdłuż krawędzi dachu w tym czarnym plastiku dolnym ale po co one są to nie mam pojęcia   

Tzn że pewnie nie są bardzo potrzebne , myslałem że tylko u mnie są takie odcięte

Matmen    31

Z tego co kojarzę to są kable do postojowek lub też kierunkowskazów już nie pamiętam , na rynek amerykański w eu tego poprostu nie montują 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Agroostrow
      Witam Panowie
      mam problem z ciągnikiem John deere 5090r ,mianowicie  po wrzuceniu jakiegokolwiek biegu i wrzuceniu rewersu zarówno w przód jak i w tył ciągnik nie chce jechać , dodam ze skrzynia jak wcześniej świeciła tzn. Drążek , teraz nie swieci mial ktoś coś podobnego ? 
      Ciągnik rocznik 2010
    • Przez Agroostrow
      Witam
      mam problem z moim John deere 5090r 
      po odpaleniu ciągnika wszystko jest okej przez jakąś minutę, po czym zaczyna świrować tzn. Kontrolki główne 1,2,3 zaczynaja się świecić i kontrolka nr 1 od góry , obroty spadają do zera oraz nie da się jechać , co chwilę się resetuje i da się jechać ale po przejechaniu 1m znowu to samo  ma ktoś pomysł od czego zacząć?

załączam zdjęcie 

• Przez hunter871
      Witam zakupiłem nowego 5m coś mi się wydaje ze silnik dziwnie chodzi proszę o poradę czy silniki serii 5 m tak dziwnie pracują jakiś dziwny odgłos z przodu silnika od strony chłodnicy nie mam z czym porównać posiadam 6125m i tam silnik równiej pracuje 
    • Przez Kamilos2521
      Pojawia sie kod błędu ECU 2630.15 pozniej 2630.16 i pozniej zapala sie stop 2630.00. Model ciągnika 6210R. Jak rozwiązać problem? Mial ktoś coś podobnego?
    • Przez Agroostrow
      Witam , posiada ktoś może schemat elektryczny do jd 5090r? , dałby Radę ktoś podesłać ?

• Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj