Zaloguj się, aby obserwować  
Kurwer21

Bizon Z056 Kolor Ral

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Kurwer21    6

Cześć, przychodzę tutaj z zapytaniem, mianowicie, wie ktoś jaki numer ral miał kolor miodowy bizona z 1982? I dodatkowo spytam, czy sieczkarnia na zoltych bizonach była oryginalnie koloru czerwonego?

andrzej78    409

Prawdopodobnie : czerwony- RAL2002, , wiśniowy RAL 3009, miodowy RAL 8001.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

• Podobna zawartość

• Przez sebastiano10
      Witam jestem posiadaczem bizona 5056 już od 8lat i jest problem na obudowie wialni pod podsiewaczem gromadzi sie zboże wie ktoś dlaczego ?
    • Przez Kurwer21
      Witam, mam pytanie do użytkowników kabiny naglaka w bizonie, jak to wygląda z miejscem w kabinie i widocznością hederu? Sam mam +185 cm wzrostu i pod daszkiem się nie wyprostuje, a co do widoczności to zazwyczaj patrzę między koło a heder jak wysoko kosze, nie wiem jak to wygląda w kabinie
    • Przez ursusikc330m
      Mam problem z tym że dzisiaj podczas koszenia pszenżyta zaczoł tłuc ziarno opuściłem trochę klepiska i dalej to samo,co może być przyczyną?
    • Przez BoNes
      Cześć jestem tu nowy.
      Wujek niedawno kupił Bizona Z056 z rozwalona cala instalacja elektryczna, niema w ogóle świateł i żadne czujniki nie działają,
      szukałem w internecie schematu instalacji elektrycznej ale znalazłem tylko do Bizona Z058 i z stad moje pytanie , czy ten schemat rożni się bardzo od modeli Z056 ? jeśli tak to w jakich miejscach, i czy warto robić nowa instalacje czy kupić gotowa ?
      Pozdrawiam.
      Słyszałem ze można zrobić ja na podstawie ursusa serii C-3xx, próbował ktoś ?
    • Przez Pawe123
      Mam problem w Bizonie. Koła nie skrecaja w lewo. W prawo skrecaja dobrze, a w lewo tylko do prostych kół. Wymieniłem siłownik, orbitrol ale nic nie pomogło. Ktoś ma jakieś pomysły albo się z takim czymś spotkał?
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj