Claas sprint 4000s
Przez
Valtra8150, w Przyczepy samozbierające
-
Podobna zawartość
-
Przez ŻakowskiSławomir
witam, ma ktoś taką przyczepę lub był oglądać tą z ogłoszenia? jak się sprawują te przyczepy? jak z dostępnością części? na co uważać przy zakupie? jaki jest koszt wymiany podłogi w takiej przyczepie? pozdrawiam https://www.olx.pl/d/oferta/przyczepa-samozbierajaca-CID757-IDV3Hv3.html?isPreviewActive=0&reason=observed_ad&sliderIndex=2
-
Przez sebastian1224
Witam mam problem z posuwem w swojej przyczepie Claas sprint 445s
Mianowicie chodzi o to że nie mogę cofnąć taśmy
Chodzi tylko do przodu i to tylko z jednego guzika a z guzika który jest do cofania nie chodzi
Ktoś miał z was taki przypadek i wie na czym polega usterka?
-
Przez Morela15
Witam
Czy ktoś posiada taką przyczepę? Warta uwagi? Można prosić opinie? Czy ktoś wie jak wygląda cenowo?
-
Przez Adrian11090
Witam, zakupiłem przyczepe krone titan i mam problem z hydrauliką. Posiada ona 3 węże w tym jeden od powrotu z wtyczką do wolnego spływu. Sprawa jest tego typu, gdy pompa podaje olej podbieracz, noże czy dyszel unoszą się ale chcąc opuścić działa to dopiero gdy wyłączę obieg oleju. Czy to powinno tak wyglądać? W instrukcji jest zapisane, że można zmieniać jej ustawienia do obiegow zamkniętych lub normalnych ustawieniem śrubki lub tych śrubek S2-S6 wykręcając je aby opadły, jednak na to nie reaguje a wręcz zaczęła przy próbach podnosić sama dyszel pomalutku. Ciagnik to ursus 1614, mam dołożony dodatkowy rozdzielacz 3 sekcyjny lecz połączony jest z plecakiem przez tuleje ciśnieniową. Chcę to rozwikłać aby ani nie gotować oleju ani nie przełączać wajchami i dopiero sterownikiem i nie wydaje mi się aby to działało poprawnie. Poprosiłbym o jakieś uwagi lub rady
-
Przez Valtra8150
Witam zakupiłem przyczepe samozbierającą claas sprint 4000s. Mam pytanie jak podciąga się w niej łańcuchy. Ogólnie prosze o opinie o tej maszynie. Z góry dziękuję
-