Przyczepa samozbierajaca KRONE HSD 5002T
Przez
gadzet, w Przyczepy samozbierające
-
Podobna zawartość
-
Przez Młody_mich
Witam, zastanawiam się nad zakupem naczepy (typowej pod tira) do ciągnika (podłączanie przez wózek dolly). I mam pytanie jak wygląda rejestracja, czy da się zmienić z ciężarowej na rolniczą (poprzez zmianę opon itp) ? Komuś się w ogóle udało i w jaki sposób
Z góry dziękuje za odpowiedzi
-
Przez Bartys12
Witam jaka przyczepe polecicie chodzi o transport kukurydzy na pryzmy moze byc przyczepa objetosciowa lecz takich w polsce jest malo dlatego predzej wybiore samozbierajaca ale glownie chodzi tylko o transport kukurydzy rotor i podbierqcz nie maja dlamnie znaczenia tylko i wylacznie szybki rozladunek moje wymogi to minimum 32m3 oraz cena max 30tys netto co byscie polecili ?
-
Przez kubatedi
Witam
Mam pewien problem mianowicie w przyczepie autosan d44b kazde koło podczas jazdy chodzi sobie lewo prawo zamiast toczyc sie prosto cczym to moze byc spodowdowane? Szpilki wszystkie sa dociagniete, oraz nie ma luzu na kołach.
Proszę o porady
-
Przez xzy
Witam , czy ktos wie jaki jest numer kozyska stozkowe piasty przyczepy d 50 . Chodzi o to mniejsze i wieksze bo niestety nie jestem wstanie odczytac na starych . Za odpowiedz z gory dziekuje
-
Przez komura85
Witam.
Proszę o pomoc nabyłem prasę kr 160 z szerokim podbierakiem.
Ma tylko owijanie siatką i może pytanie brzmi jak się uruchamia proces i kończy? Proszę o pomoc.
-