Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
42 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

wk***ia mnie ten Darek, niedomylec nie wie czego chce. 

kogoś stąd mi przypomina

32 minuty temu, radekz200 napisał:

no coś kombinuje 😛

jak zamoczyć i nie wiązać się 

Opublikowano

Kiedy on chce się wiązać, o pierścionku zaręczynowym mówił.

29 minut temu, Strongman napisał:

Słabo się podobierali w całym programie wszyscy już widać że niema zainteresowania z obojgu stron i wynajdowanie problemów.

Myślę że 3 pary mogą z tego być.

39 minut temu, radekz200 napisał:

😛o tej Ani się udało 😛

Ani dojrzało żenidło 😄 wcześniej była tak zdystansowana rzekł bym że taka żyletka, a teraz zakochana jak koszula w zasranej d*pie

Opublikowano (edytowane)

ani to czaruś 3 dzieci ma wie jak gadać jak słodzić tylko dlaczego rozstał się z żoną zamiast ratować związek dla 3 dzieci,tak jakby miał je gdzieś taki samolub a teraz słodzi innej.

Pójdzie harować do sklarni na alimenty to zmieni zdanie.

Znowu ten hudy też tej blondyny niechce ona się tuli a on nic jakby go jakąś druga z poza programu miała oglondać.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
  • Haha 3
Opublikowano

Nie znasz historj ani człowieka a oceniasz. A skąd wiesz jakie miał kobiety? 

W życiu widać daje sobie radę, biznes swój ma...a błędy w życiu każdy popełnia 🤷 Niech im się tam wiedzie.

• Like 2
Opublikowano
11 minut temu, bratrolnika napisał:

no, gadanie ma dobre, jak taką po przejściach od razu omotał to dobry czaruś jest z niego

ja tam zamiast go do szklarni to bym na jakiego przedstawiciela wysłał żeby zbyt na pomidory załatwiał 😂

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano

Nie o Tobie mowa 😄

9 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Kuba to najprzystojniejszy facet jaki się pojawił w którejkolwiek edycji. Babka jest nim zachwycona

Podczas wizytacji na gosp nie była nim taka wniebowzięta, choć z całej trójki najlepiej mu wychodziła bajera.

Opublikowano
11 godzin temu, radekz200 napisał:

to możesz się brać bo waldka pogoniła 😛

jak myślicie ile kuba zrobi dzieci ani? 

Dobry rozpłodnik z niego

10 godzin temu, konteno napisał:

kogoś stąd mi przypomina

O sobie czy o mnie myślisz ☝️

10 godzin temu, tytanowyJanusz napisał:

Myślę że 3 pary mogą z tego być.

😄

Na FB plotki że nie będzie

Opublikowano
3 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

Nie o Tobie mowa 😄

Podczas wizytacji na gosp nie była nim taka wniebowzięta, choć z całej trójki najlepiej mu wychodziła bajera.

Nie była, bo wiedziała, że nie dla psa kiełbasa i lepiej dla niej aby się trzymała z dala od niego. Baby są głupie więc jeśli zechce to ją wykorzysta. Ale przystojny jest. Babka mówi, że nawet bardziej od dziadka

Opublikowano (edytowane)

Sparzyła się w poprzednim związku, a po to by ustabilizować życie,bierze se chłopa który zostawił żonę i trójkę dzieci....

No całkiem ciekawe...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano

No chyba nie z jedną ma wszystkie

Bardziej dziwne . No ale miłość ślepa jest

12 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Sparzyła się w poprzednim związku, a po to by ustabilizować rzycie,bierze se chłopa który zostawił żonę i trójkę dzieci....

No całkiem ciekawe...

Opublikowano
25 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Sparzyła się w poprzednim związku, a po to by ustabilizować rzycie,bierze se chłopa który zostawił żonę i trójkę dzieci....

No całkiem ciekawe...

przy ustabilizowanych rzyciach 😂 to raczej dzieci nie bedzie. zaczalem ogladac ze stara ale usnalem.. 

Opublikowano
28 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No całkiem ciekawe...

zbyszek chyba sławek ci się wkradł na konto 😛

Opublikowano

wziales juz nowa szczepionke ???

dobrze daje w czajnik ?? odloty bedziesz mai lepsze niz po poprzednich dawkach ??

ja sie przestane smiac gdy u nas w pracy kaza sie szczepic.. pardon uprzejmie poprosza..i co wtedy ???????

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Nie znasz historj ani człowieka a oceniasz. A skąd wiesz jakie miał kobiety? 

W życiu widać daje sobie radę, biznes swój ma...a błędy w życiu każdy popełnia 🤷 Niech im się tam wiedzie.

Ale znam życie. I to nie tak powinno być,coś jest nie tak.

Po zatym szkoda tego waldusia ta lala też kombinuje ze niby mamusia zła i waldi wybierze mamusie a nie ją i że to jego wina,a ja uważam że ona podstępna jest i tak robi aby zwalić na niego winę,ona go niechce.

Najłatwiej na mamusie zwalić winę jak mamusia mieszka razem w jednym domu z rolnikiem. jak się nieć chce drugiej osoby.

Takie coś też w życiu miałem.

Matkę ma się tylko jedno a kobiet puł świata.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
9 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

bierze se chłopa który zostawił żonę i trójkę dzieci....

A w którym odcinku było powiedziane, że to Kuba zostawił żonę i dzieci🤔 

Znam osobiście kilka osób, gdzie to żona przyprawiła mężowi rogi. Faceci płacą alimenty a dzieci widują w weekendy. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Strongman napisał:

Ale znam życie. I to nie tak powinno być,coś jest nie tak.

Po zatym szkoda tego waldusia ta lala też kombinuje ze niby mamusia zła i waldi wybierze mamusie a nie ją i że to jego wina,a ja uważam że ona podstępna jest i tak robi aby zwalić na niego winę,ona go niechce.

Najłatwiej na mamusie zwalić winę jak mamusia mieszka razem w jednym domu z rolnikiem. jak się nieć chce drugiej osoby.

Takie coś też w życiu miałem.

Matkę ma się tylko jedno a kobiet puł świata.

Facet 40 lat i mamusia mu będzie wybierać? widać było gołym okiem że dziadki byli za tą drugą dupiastą.  :P Zresztą sam Walduś przyznał że rodzice krzywo patrzą na Ewę. Do tego pieprzy że czasu nie ma porozmawiać z nimi, a boi się ich i tyle, zresztą już mu pewnie postawili ultimatum bo to on próbuje się delikatnie wymiksować.

Edytowane przez Desperado
  • Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v