Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, misio3p napisał:

Ja po dwóch browarach śpiewam bardziej czysto niż Ewka która ma aspiracje do bycia piosenkarką

Mi trzeba by było tak z pięć browarów i różową marynarkę 😁

4 minuty temu, slawek74 napisał:

Rysiek z Klanu 🤭

A ten go przestraszył tym polowaniem 😄

12 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Dopiero pierwszy raz patrzę i ten Waldek to chyba na łeb upadł, że myśli aby taka Ewka go chciała.

Może i by go chciała... On głupio gada "Ładnie byśmy razem wyglądali..." i tak pare razy o tym. Chłop ma swoje lata, a myśli główką a nie głową.

• Like 1
Opublikowano

Na razie musisz zadowolić się owieczkami .....😁

2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

My też będziemy kiedyś ładnie razem wyglądać  z moimi 5 i jej 50 hektarami 😛

Może jak przytyje i urośnie jej wąsy to kto wie może i będziesz miał szansę 😁

Opublikowano

Ewa pewnie jedno o czym marzy  to  żeby dotrwać do końca zdjęć bez strat wizerunkowych , ta starzejąca się już powoli pannica dopracowała się wizerunkowo w salonie kosmetycznym i moim zdaniem przyszła do programu dla własnej promocji  ale teraz musi się mieć na baczności  bo znajomość z Waldim  może jej się czkawką  odbijać jeszcze długo .Ten  gościu w krajowej spółce cukrowej  jak nic zostałby  burakiem roku .

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Nie będę oglądał bo to wszystko tylko pod oglądalność nikt i tak tam się nie ożeni. 🤔

Opublikowano

Ja nie będę oglądał a wy jak chcecie w sumie uj mi do tego. 

Opublikowano
8 godzin temu, tytanowyJanusz napisał:

Jestem odmiennego zdania. Pamiętaj że jednak pare małżeństw powstało dzięki temu programowi

Nie parę a kilka małżeństw, bo praktycznie z każdej edycji dało conajmniej jedno małżeństwo a bywało że dwa lub więcej. A przy okazji kilkoro dzieci też przyszło na świat.

Opublikowano
10 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Ponoć po programie pojechał do nie , wyleciał z hukiem szybciej niż wjechał 🙆‍♂️

Wcale mnie to nie dziwi 🙂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v