Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

forumowi kryptogeje sie uaktywnili -nic dziwnego to temat dla nich.. moze w koncu znajda prawdziwe szczescie we dwoje...

7 godzin temu, Desperado napisał:

No jak insynuuję? to powiedz na co liczyłeś głosując, czy pomagając w dostaniu się do władzy ludzi którzy mają takie poglądy? że co że nie będą promować w telewizji LGBT?

chyba tylko takich jak ty gadka o lgbt moze doprowadzic do erekcji 🤣

7 godzin temu, bratrolnika napisał:

A mi się wydaje że póki co wieś jest na tyle konserwatywna, że każdy który by się zgłosił i powiedział że jest odmiennej orientacji, to byłby z tej wsi wyklęty, i naznaczony na całe życie

Także teraz trochę będzie burzy, pisania w mediach, a w programie będzie po staremu 

chyba u was.. u nas niewielu robi z tego tajemnice. dzisiaj  rozmiawialem z takim co mieszka z blondyna pod wasem . nigdy sie nie ukrywal.

pracuje z taka para- jakos mnie to nie rajcuje jak was..

7 godzin temu, Desperado napisał:

Już nie, może gdzieś coś , ale ogólnie na wsiach też mają już łby zryte, po czym to widać? ano coraz mniej ludzi chodzi do kościoła i w nic nie wierzy, a to rodzi zaraz patologię wszelaką.

a co w twoim pisaniu jest z nauki jehosui ??? 

rozumiesz cokolwiek z dobrej nowiny czy tylko zdrowaski umiesz klepac i przed oltarzem klekac ,.

przez takich jak ty kosciol umarl..

• Haha 1
Opublikowano
56 minut temu, jacus napisał:

forumowi kryptogeje sie uaktywnili -nic dziwnego to temat dla nich.. moze w koncu znajda prawdziwe szczescie we dwoje...

chyba tylko takich jak ty gadka o lgbt moze doprowadzic do erekcji 🤣

Wytępiłeś już pchły?

Opublikowano
10 godzin temu, Desperado napisał:

Już nie, może gdzieś coś , ale ogólnie na wsiach też mają już łby zryte, po czym to widać? ano coraz mniej ludzi chodzi do kościoła i w nic nie wierzy, a to rodzi zaraz patologię wszelaką.

Tylko co jest większym zryciem łba?

Opublikowano

Najlepiej to chodzić do kościoła i pedofilom i pedałom się spowiadać 😲 

U nas w parfi kolęda spóźniona bo doszło do bójki na plebani 😉😉😉😁🤣🤣🤣🤣🤣😁😁🤣

Policja była 🫣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Kto z kim walczył? Wikary z Proboszczem?   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

Najlepiej to chodzić do kościoła i pedofilom i pedałom się spowiadać 😲 

Policja była 🫣

i nie zamknęli cię 🤔

12Pafnucy napisał:

Pewno o kasę się pobili księża 😆.

tam odrazu o kasę....

• Haha 1
Opublikowano

ktoren juz sie zglosil ???

13 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

A jak., ponoć stary proboszcz wszystko sobie brał ...a na emeryturze jest i niby tylko przebywa ...🤣

u nas bylo podobnie- stary proboszcz na urzedzie ze 40 lat albo i wiecej ,jego poprzednik dlugo byl niedolezny.. na parafii 2 lata od swiecen.

tez chcial rzadzic-ale nowy sie nie dal, chcial starego wyrzucic na wikarowke , wiec ten sie spakowal i wrocil na ojcowizne, byl jedynakiem ale ojcowizne trzymal i rodizna sie tym zajmowala.

nawet grobowiec  ma na nowym cmentarzu zrobiony, podpisane flakony 🤣

13 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Ma dzieci to potrzeby są 🤣

nasz tez mial corke z moja dawna sasiadka. ojciec przestal do kosciola chodzic. gdy zobaczyl co tam sie wyprawialo. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v