Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesio widze że się podjarałeś na te panne okrutnie to i ona musi to widzieć a że nic se z tego nie robi tylko gzi się z jakimś pajacem to se odpuścić jom musisz albo opracować inną strategie działania tzn przejść do czynności albo dostaniesz w pysk albo to co chcesz :D bo widze że przeceniasz te panne a dokładniej w swoim mniemaniu czujesz sie jakiś gorszy od niej czy nie godny jej czy że biedniejszy czy że żeś gospodarke umiłował a ona nie, musz uwieżyć w siebie i poczuć sie że jesteś Gość zajebiaszcze panisko i wcale nie tzreba mieć do tego wypasionej fury, tylko zachowywać się jak byś miał te fure czy pukał te czy inne lale,

Opublikowano

@kuki19 ona też umilowala orlnictwo ale nie mnie, jest po prostu, plastikowa lalką, wiecej nie pisze bo to slynna Anka od JD z AF jeszcze tu zajrzy i dostane po pysku od jej adoratora :D a jego to sie boje jak muchy w pokoju. @ybollek2 nie bije dzieci bez kasku, jak skakał do kumpla, dostał w pysk i z tatusiem przyleciał. @Domin902 Staram sie byc taki jak mówisz tylko i tak jak jest jakas pożadna to ma juz swojego pozadnego a jak jakaś taka mniej poządna, to zwraca uwage na to że ją po d** klepią, a ja tak nie chce bo to do nieczego nie dąży, jedynie związek 2 dniowy, ja bym wolal miesięcznym chociaż :D nie wiem, zostala mi jeszcze jedna koleżanka spróbuje, rolnik z rolnikiem powienien sie dogadać, bo akurat nie ma ona powodzenia a pożądna jest więc, może mi sie uda :)

Opublikowano
Trzeba być takim jakim jest się na codzień.Laski letą na zdecydowanych i zabawnych.Przynajmniej ja tak zauważyłem.

Tu kolega ma 100% rację że trzeba być sobą bo jak dziewczyna zobaczy że z nią jesteśmy inni niż np z kumplami to wtedy będzie lipa :) więc dziewczyna musi nas za akceptować takimi jakimi jesteśmy :) Powodzenia dla wszystkich szukających :):)

Opublikowano
Podobnie jak ja :) NIe chce sie mi jeździć po imprezowniach, a potem ledwo żywa z bólem głowy i zapachem fajek na ubraniach wracać do domu :) to nie na moje nerwy... Wole sobie w domu posiedzieć i pooglądać dobrych filmów :)

@kluch369 masz racje co do tych co na dyskoteki chodzą, to same desperatki które szukaja naiwniaka co postawi im drinka i może coś jeszcze... :)

Oj Martinko tu się z Tobą nie zgodzę!!!Ja swoją żonkę poznałem właśnie na dyskotece jakieś 10 lat temu.Jesteśmy małżeństwem już prawie 7 lat mamy wspaniałego 4 letnigo synka.Życzę wszystkim,żeby Wasze małżeństwa były tak udane jak to nasze,którego początek miał miejsce właśnie na dyskotece :)

Opublikowano
wiem że na kurki :) szkoda czasu, trzeba powoli niegdzie nie śpiesząc się zdobywać ja, tylko jak tu zacząć

Podejdź i powiedz chodź gdzieś tak Ci sakwę przetrzepie ,że żaden grosik nie zostanie ...... :):)

Opublikowano
Oj Martinko tu się z Tobą nie zgodzę!!!Ja swoją żonkę poznałem właśnie na dyskotece jakieś 10 lat temu.Jesteśmy małżeństwem już prawie 7 lat mamy wspaniałego 4 letnigo synka.Życzę wszystkim,żeby Wasze małżeństwa były tak udane jak to nasze,którego początek miał miejsce właśnie na dyskotece :)

No to gratuluje udanego związku. Mnie dyskoteki nie ciągną a nawet źle się tam czyje....

Opublikowano
Ja unikam dyskotek . narkotyki , papierosy i alkohol to świństwo .

To że idziesz na dyskoteke nie oznacza że od razu musisz sie naćpać i spić. To zależy tylko od Ciebie, chyba że jesteś podatny na presję otoczenia. Generalnie nie chodze już na dyskoteki, stary jestem :)

Alkohol jest dobry nawet dla zdrowia ale w małych ilościach!!!! Niestety niektórzy chcą się chyba przeliczyć ...

Alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach :) A poważnie, dużo lepiej głuszy sie dzielatki na oriencie, ewentualnie na lekkim rauszu, nigdy na bani bo konfrontacja dwóch płci pod wpływem kończy sie traumą o poranku, a tak jest fajnie, pełna kontrola :) ale ja już nie chodze na dyskoteki :)

Gość Profil usunięty
Opublikowano
To że idziesz na dyskoteke nie oznacza że od razu musisz sie naćpać i spić. To zależy tylko od Ciebie, chyba że jesteś podatny na presję otoczenia. Generalnie nie chodze już na dyskoteki, stary jestem :)

Oczywiście, że nie musisz ale jak na takiej dyskotece połowa ludzi jest na % a druga połowa naćpana to praktycznie na takiej imprezie nie masz czego szukać. Własnie dlatego też nie chodzę na dyskoteki. I w pełni popieram kolegę @13091993.

Opublikowano

a ja na razie stopuje z dziewczynami właśnie mnie jedna wykiwała "dzi..." jedna. niedawno z nią rozmawiałem i weszło na temat miłości no i zapytałem czy byłaby jakaś szansa żebyśmy byli razem a ona odpowiada ze pewnie no i się zaczęło smsiki itd zwareczki rozmowy w szkole a wczoraj napisała przez sms ze mam jej zwarek nie puszczać to się zdziwiłem. dziś wchodzę na nk i patrze ze wiadomość czytam jakieś groźby to pytam jej kto to jest ten kolo a ona odpowiada ze jej chłopak normalnie mnie zcieło ach te kobiety potrafią tak zakręcić ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v