Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi też sie do ojcostwa niue spieszy, nigdy w życiu, trza skończyć gimnazjum, potem rolniczą szkołe, dostać gospodarstwo, kupic traktor, potem poszukam sobie dziewczyny na stałe no i dzieci też bedą w swoim czasie

Opublikowano
Mi też sie do ojcostwa niue spieszy, nigdy w życiu, trza skończyć gimnazjum, potem rolniczą szkołe, dostać gospodarstwo, kupic traktor, potem poszukam sobie dziewczyny na stałe no i dzieci też bedą w swoim czasie

czesio masz juz wszystko zaplanowane :D , a pomysl jak byś wpadł z "bogatą" panną to by ci tesciu traktor kupił :) ziemie miał byś na żonę to ci i szkoła rolnicza nie potrzebna a jakby był chłopak to zaraz by ci w polu pomagał ;):D

Opublikowano

weźcie nie gadajcie o ojcostwie.ja mam 19 lat i masę koleżanek i kolegów ma już dzieci.i myślę że macierzyństwo w tak młodym wieku to zniszczenie sobie życia.przynajmniej dla osób które zamierzają się dalej kształcić.

Opublikowano
czesio masz juz wszystko zaplanowane :) , a pomysl jak byś wpadł z "bogatą" panną to by ci tesciu traktor kupił :D ziemie miał byś na żonę to ci i szkoła rolnicza nie potrzebna a jakby był chłopak to zaraz by ci w polu pomagał :):)

Kuki19 to co opisaleś to jest bardzo podobne do tych wydarzeń co ja miałem no prawie że dokładnie powiedziane :D bogata panna teściu z niezlym hadziajstwem traktory to on sprzedaje i kupuje, handel ziemia, tylko wpadki nie bylo a tak to po prosty, jakis prorok jesteś czy co??? :) :) :)

No wlasnie @bana575 co zrobić, jak hpormony szlaeją i koleżanki przed usługą nie zabezpieczą swoich klientow efekt, 2 z brzuchem ;)

Opublikowano

Moja koleżanka ożeniła się w wieku 17 lat bo wpadła.Narazie są razem jakoś im się układa jej mąż dobrze zarabia dziecko ma i jakoś leci.Ale ja bym niechciał tak szybko wpadnąć i się ożenić staży bye mnie z domu wywalili hehe ;)

Opublikowano

najważniejsze to się zabezpieczać jak już się wytrzymać nie może.w większości przypadków zabezpieczenia są skuteczne.a 100% sposób żeby dzieci nie mieć to nie mieć partnera.ja od roku nie mam dziewczyny i powoli przyzwyczajam się.

ale jak poderwę jakąś laskę to chyba przez tydzień z łóżka nie wypuszczę ;)

Opublikowano
Moja koleżanka ożeniła się w wieku 17 lat bo wpadła.Narazie są razem jakoś im się układa jej mąż dobrze zarabia dziecko ma i jakoś leci.Ale ja bym niechciał tak szybko wpadnąć i się ożenić staży bye mnie z domu wywalili hehe :D

mojego brata kjolega z klasy z lo w wieku 18stu lat wpadł z laską o ile można tak poweidzieć :) która miała 41lat a jej córka była tylkorok młodsza od niego :) , po pijaku zmienia mu się gust ;)

mój kolega w wieku 17stu lat wpadł z laską która miała 20 lat jak tylko skończył 18stke orzenił się żeby w wieku 19stu lat być już rozwodnikiem i płacić alimenty :D

Opublikowano

moja kolezanka z podstawowki (teraz by to byla druga klasa gimnazjum)wpadla w wieku 14 lat teraz ma juz osmioletnia coreczke:)

a jest jeszcze jedna na wiosce co ma juz piate dziecko z piatym gosciem ojciec pierwszego siedzi w wiezieniu a czworka dzieci jest w domu dziecka,a ona zostala z ostatnim dzieckiem. hehehe teraz pytanie czy ona gosci uwiedla czy goscie ja???? dziewczyna ma 26lat

Opublikowano

To już naprawdę żal takich ludzi!! Takich typiar i kolesi!! Te dzieci co ona urodziła mają prawo do normalnego życia, chcą mieć mame i tate... Szkoda takich dzieci pokrzywdzonych przez nie odpowiedzialnych ludzi.

Opublikowano
u mie w szkole jest kilka takich w 1-2-3 liceum i niektóre jak już zajdą to rzucają szkołę

To ile razy podchodziła żeby zajść? :D

Panowie 16 lat hehe u mnie w 1-2 klasie gimnazjum to była plaga. :D

Nie wiem czy nie myśleli o jakiś następstwach czy chociaż zabezpieczeniu... jak dla mnie no brak słów...

No może macie i rację ale przez takie typiary przynajmniej przyrost naturalny w Polsce wreszcie jest dodatni ;)

Opublikowano

hehe To juz zaczyna byc normalka. Kiedys tak niebylo (tak mi sie zdaje)

Kto by widzial ze chlop z chlopem albo baba z baba i powoli to wchodzi do naszego kraju. poczekajmy jeszcze z 15lat.

@Dawid cala wies sie smieje z niej,kiedys byla w domu dziecka to ja ciotka wziela i zyla z nami mieszkancami a potem zaczela sie piep......c z kim popadlo a teraz chodzi i kradnie. Policja ja zna. nawet kiedys lezala zasrana i zarzyg...a kolo szkoly.

Dostala szanse od ciotki to wybrala alkohol,seks i kradzieze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v