Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam blad wosy ale to nieoznacza ze trzeba dla mnie duzymi literami pisac. ;):D

Widocznie terapia wstrząsowa jest potrzebna... To że masz blond włosy nie oznacza również, że możesz łamać notorycznie Regulamin...

Opublikowano

Nie miało być OT, ale ja już nie ścierpię tego więcej. Koleżanko @banan575 jeszcze jedna uwaga ze strony któregoś moda na to że łamiesz regulamin a osobiście nałożę Ci bana. Regulamin jest po to aby go przestrzegać, a Ty nagminnie go łamiesz tak być nie może.

To tyle z mojej strony. I koniec OT!

@quercus: Jak cos to ja jej dam banana ;)

Opublikowano

Dostałem zaproszenie od dwóch koleżanek z klasy na zakupy , mam im towarzyszyć , ale wiem o co naprawdę im chodzi . Ostatnio pytały mnie , która w naszej klasie ma fajną d*pę i jechały imiona , w tym swoje . Jak im odmówić ?

Opublikowano

No to ja sobie tak myślę, że zawczasu sobie przygotuj jakieś alibi na tą sobotę ale nie mów im o tym wcześniej. Wybierz się z nimi na te zakupy i gdyby szło nie po twojej myśli to zastosować alibi i się dyskretnie zmyć z towarzystwa ;)

Opublikowano

Dokładnie dlatego ja staram się unikac tego jak ognia, cały dzień zmarnowany i te ciągłe przymierzanie, głowa mnie od tego boli, no ale czasami trzeba się poświęcic ;)

Opublikowano

to zalezy jaka kobieta, ale jak cos kupisz to ona sie niepogniewa.

Pamietam jak koles przyszedl do baru a tam siedziala laska i ten chcial jej drinka kupic to ona sie zgodzila, to koles sie zapytal jakiego? to ona ze najdrozszego jakiego maja w tym barze to ten koles zamawia a barman sie zapytal czy wie co robi, on powiedzial ze tak i prosil o drinka to barman zrobil i zawolal od niego ponad 100zl.

Opublikowano

no to chyba po tym drinku miał ochotę tę laskę udusić.

ja myślę że powinieneś iść z tymi koleżankami.jeszcze zależy jakie one są bo ja miałem podobny przypadek tylko te dziewczyny lubiły robić sobie jaja to wiedziałem że to nie jest poważnie.ale jak one na poważnie to ci zaproponowały to bym się nawet nie zastanawiał.

Opublikowano

to nie ma tylko kasy ale też wyobraźnie.nie wiem co za sens tak daleko na dyskę jechać.przecież Rzeszów to także duże miasto i na pewno lasek tam nie brakuje.chyba że może po prostu chciał masę kasy na paliwo wydać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v