Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale wiadomo że inaczej się gada np. przez gg a w realu <_< Bo po pierwsze niewidzisz jej i tylko czytasz to sie inaczej gada bo mozna najpierw coś palnąc a potem coraz to śmielej a w realu to sie przyjmuje ze mowi się bardziej serio ........ Prawie każdy troche w realu wstydzi

Opublikowano

noo my sie chyba troche nie zrozumielismy bo wam chodzi o rozmowe z kims waznym w waszym zyciu a mi o kogos kogo pierwszy raz spotykam czy tez o zwykła kolezanke..

no postów jest tyle co odcinków mody na sukces <_<

Opublikowano
noo my sie chyba troche nie zrozumielismy bo wam chodzi o rozmowe z kims waznym w waszym zyciu a mi o kogos kogo pierwszy raz spotykam czy tez o zwykła kolezanke..

no postów jest tyle co odcinków mody na sukces :lol:

Na początek takiej zwykłej znajomości wystarczy parę minut, nie musi być od razu cały dzień:D Stopniowo a kolejne tematy będą się same przyłączać.<_<

Opublikowano

ja próbowałem to wszystko od poczatku ogarnac i doszedłem do 23 strony i dałem sobie spokuj <_<

ale mi chodzi o odcinki ktore zobaczyły swiatło dzienne bo moda na sukces to jest nie konczaca sie opowiesc

Opublikowano

a tak poza tematem to pewnie jak puszcza wszystkie odcinki mody na sukces to zrobia w kinach polroczny seans non stop mody na sukces <_<

Opublikowano

Ja nie jestem takim chojrakiem i nawet nie próbowałem tego czytać. Czytam ciągle od 180 podstrony i się udzielam czasami. Mody na sukces pewnie w USA jest pewnie kolo 6 tys odcinków. W Polsce leci coś koło 4300 odcinek który był nakręcony chyba w 2004 roku.

Opublikowano

w teren? <_<

no ja swojej nie namowie bo niemam-a szkoda

Opublikowano
Moze ktos siostre namowi mojej niema w domu poszla w teren <_<

moja siora nie da sie namówic bo twierdzi ze na forach, czatach itp nie ma normalnych facetów tylko siedzą sami napaleńcy... :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v