Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No to może podzielisz się z nami Twoimi poglądami.

niestety nie...po pierwsze dlatego że nie chcę przynudzać jak katechetka z liceum (chociaż pewnie w wielu kwestiach bym się z nią nie zgodziła) a po drugie dlatego że nie chodzi o to na tym forum żeby pokazywać kto ma rację skacząc ze skrajności w skrajność...a taka formę zaczęło to przybierać

PS. jeśli ktoś uważa że dziewice nie istnieją to niech będzie ostrożny bo żyje w jurassic parku

Opublikowano
Czy dobrze jest na piewsze spotkanie z dziewczyna jest podbić z jakimś kwiatkiem???, czy lepiej nie aby ''nie spalić gruntu pod nogami''?

bardzo dobrze to ująłeś...nie radzę...ale potem :)

Opublikowano

sory Anula niechciałem cie urazic ale jesli tak zrobiłem to przepraszam :)

Opublikowano

bo w HP posty się nie liczą ;p

A co do twojej odp to jesli jest na poważnie to się z nią nie zgadzam. Dlaczego?? dlatego ze trzeba dopasować się pod każdym względem żeby wstąpić w związek małżeński. No chyba ze planuję się szybki rozwód to co innego...

Opublikowano

jest całkowicie na poważnie...czyli jeśli nie 'dopasujecie' się w tej kwestii to nici ze ślubu...hmm...to dobrze bo co to za życie w małżeństwie bez miłości? a w takim podejściu do sprawy nie ma jej nawet odrobiny

• Root Admin
Opublikowano

Baska, kto ci pozwolił zaglądać nam publicznie do rozporków? ja wiem, ze człowiek siedzi z tymi pastuchami na północy no ale jakich tu się rzeczy można dowiedziec, to ufff

a ostatnio sprawdzałem ten temat bedac na lotnisku w Oulu i było grzecznie a teraz z domku?

eh, durne pastuchy - zgubili mi znowu bagaż, co za syf w tych Helsinkach :) wrrrr jutro z rana musze leciec po galoty i po skarpety do sklepu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v