Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
A co to za różnica czy ty pojedziesz na duża dyskotekę, czy jak to ty ująłeś sztachety party. Ważne aby tylko mieć ekipę z którą dobrze sie czujesz,bawisz. Bo także można jechać na największą dyskotekę i stać podpierać ścianę jak kołek albo napić mordę.

Rożnica taka, że na większej imprezie masz bardziej profesjonalną ochronę i nie musisz bać się o własne zęby, albo życie.

W zeszłą sobotę właśnie z jednej "wiejskiej" imprezy nie wrócił 17 letni chłopak, został pobity porzucony na skraju lasu. Nie jestem przeciwnikiem wiejskich zabaw, bardzo je lubię, ale po takim zdarzeniu to strach z domu wyjść, nie znam dokładnych szczegółów tej sprawy, ale ta tragiczna historia wydarzyła się 30km ode mnie.

http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-re.../wideo/05022009

Opublikowano

Pawel20 powiem tak jak masz dostać to dostaniesz nie ważne czy to będzie na dyskotece gdzie jest pełno ochroniarzy czy na takiej gdzie jest jeden, mogą cie złapać w 5 po zabawie nie raz tak było że trzeba było kumplowi pomóc lub on mnie ale jakoś na razie nie jest źle. A z tym chłopakiem to naprawdę przykra sprawa nie życzę tego nikomu sam wiem jak to jest :/

• Root Admin
Opublikowano

dziewczyna bezalkoholowa to taka która Ci wpadnie w oko kiedy jestes na trzezwo.

2 piwna to taka która wpadnie w oko dopiero po dopiciu 2 browarka, a reszta ...

Opublikowano
a ja jaka jestem???

@banan575, ja odpowiem, bo widzę, że koniecznie chcesz wiedziec.

Zdjęcie jest trochę za małe, aby to dokładnie ocenic, ale myślę, że wedługo podziału Yacentego, to albo bezaklkoholowa albo 2 piwna.

Czyli powinnaś byc zadowolona :)

• Root Admin
Opublikowano

banan575 ja Ci nie moge tu powiedziec jaka jestes bo najnormalniej w swiecie cie nie widzialem, ale za banowanie lodówki to myślę ze 4 piwna :)

joke!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v