MFargo

Dofinansowanie

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
MFargo    0

Witam chciałbym się dowiedzieć czy mogę dostać jakieś dofinansowanie na prasę np Massey Ferguson 4160v

Jeśli nie mam działalności gospodarczej.

• Confused 1

suffeks    184

tak można wysłać wniosek do bajdena jest dzisiaj w Polsce

• Haha 1

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Benzynek
      Witam. Mam problem z sipma 224/1 bardzo często zrywa mi śrubę zaznaczoną na zdjęciu i nie wiem gdzie szukać przyczyny. Dodam jeszcze że gdy tłoka dobija to widać jak igły szarpią i ten cały drążek też. Może ktoś miał podobny problem?

• Przez Balzak
      piszcie jaka folie uwazacie za najlepszą i dlaczego a i jeszcze ceny tych foli mozecie podać
    • Przez ursus3600
      Dzień dobry. Czy był by tu ktoś z okolicy Krakowa i dał by radę pokazać jak użytkować prasę sipme z 279 z siatka. Chodzi o podawanie siatki i obsługę. 
    • Przez sylwek20034330
      jaką kupić prasę rolującą do siana budżet to 15tyś,
    • Przez Radek_1992
      Witam, pod koniec sezonu 2022 ostatnie prasowanie,  zaczeła otwierać  się samoczynnie klapa. Wygląda to tak, że gdy zaczynają pojawiać się % na wyświetlaczu np. 10% i jednocześnie rozlega się alarm mówiący o otwarciu komory i rzeczywiście wychodzę z ciagnia i widzę że zamki puściły. I tak dzieje się co 3-4 bele. Za każdą belą wychodziłem z ciągnika i sprawdzałem czy po zamknięciu klapy zamki zaskoczyły i zawsze było ok.  jednak w trakcie prasowania zamki puszczają. Czy miał ktoś podobny przypadek? Czy zamki w BR 6099 się reguluje?
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj