-
Podobna zawartość
-
Przez Benzynek
Witam. Mam problem z sipma 224/1 bardzo często zrywa mi śrubę zaznaczoną na zdjęciu i nie wiem gdzie szukać przyczyny. Dodam jeszcze że gdy tłoka dobija to widać jak igły szarpią i ten cały drążek też. Może ktoś miał podobny problem?
-
Przez Balzak
piszcie jaka folie uwazacie za najlepszą i dlaczego a i jeszcze ceny tych foli mozecie podać
-
Przez ursus3600
Dzień dobry. Czy był by tu ktoś z okolicy Krakowa i dał by radę pokazać jak użytkować prasę sipme z 279 z siatka. Chodzi o podawanie siatki i obsługę.
-
Przez Radek_1992
Witam, pod koniec sezonu 2022 ostatnie prasowanie, zaczeła otwierać się samoczynnie klapa. Wygląda to tak, że gdy zaczynają pojawiać się % na wyświetlaczu np. 10% i jednocześnie rozlega się alarm mówiący o otwarciu komory i rzeczywiście wychodzę z ciagnia i widzę że zamki puściły. I tak dzieje się co 3-4 bele. Za każdą belą wychodziłem z ciągnika i sprawdzałem czy po zamknięciu klapy zamki zaskoczyły i zawsze było ok. jednak w trakcie prasowania zamki puszczają. Czy miał ktoś podobny przypadek? Czy zamki w BR 6099 się reguluje?
-