Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Tomek90 napisał:

Dziś po tyle przysłali papiery, dzwoniłem w piątek po 14.

Screenshot_20240122_154932.jpg

To komagra robi jakieś dopłaty za dobre parametry? Mi zawsze dawali cenę stałą a jak się pytałem o dopłaty za zaolejenie, to mi powiedzieli że nigdy nie dopłacali.

Opublikowano
12 minut temu, Huberto89 napisał:

To komagra robi jakieś dopłaty za dobre parametry? Mi zawsze dawali cenę stałą a jak się pytałem o dopłaty za zaolejenie, to mi powiedzieli że nigdy nie dopłacali.

No ja dzisiaj umowę mam podpisac to pisze że cena bez dopłat 

Opublikowano
21 minut temu, malorolny121 napisał:

Popatrzcie co sie dzieje z transportem ropy przez morze czerwone. Chyba zaczynaja sie szykowac zaklady.

Co szykować ?

Opublikowano
19 minut temu, Huberto89 napisał:

Za olej w tamtym roku już nie płacili, tylko za wilgotnośc i zanieczyszczenia. 

Opublikowano

No to może zależy od magazynu, w czerwcu sprzedałem to dostałem za czystość bo przez separator puszczony i za wilgotnośc dopłatę. 

23 minuty temu, mike2145 napisał:

Nigdy w Komagrze dopłat nie dostałem. Jak to załatwić bo rzepak 46 zaolejenie

Chlopie czytaj co jest napisane, NIE DOPŁACAJĄ ZA OLEJ. 

Opublikowano

A jak dzisiaj podpisałem kontrakt a pisze bez dopłat ,to nie dostanę za wilgotność i za czystość ?

3 minuty temu, Tomek90 napisał:

Jak nie potrzebna kasa to na kontrakt w termin miałbyś 20zl drożej do tony. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v