Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

czemu dzieciom mieszkania w miescie kupiles a nie na wsi ?? gdy bedziesz na wozku jezdzil to jak je odwiedzisz ??

Słuchaj- dzieci się uczą, szkoły są w miastach to logiczne że kupiłem mieszkanie w mieście,  100m od szkoły.

Jak widzisz ja w mieście nie mieszkam. Kiedy mieszkałem to mnie strasznie to denerwowało. Dobrze że w zielonej dzielnicy to szło wytrzymać.

Za dzieci i ich wybory odpowiadał nie będę.  Córka pewno wybierze miasto, ale jeśli tak będzie to mam nadzieję że nie będzie pluła na wszystko wkoło bo mieszka w "cywilizacji"

Opublikowano
3 godziny temu, Celownik07 napisał:

tu?

https://wiadomosci.onet.pl/warszawa/jak-sie-zyje-w-warszawskim-hongkongu-jego-mieszkancy-nie-przebieraja-w-slowach/3ttqx2n

codziennie przejezdzam i sie dziwie co ludzie mieli w glowie kupić tam chałupę

Tak dzieje się wszędzie buduje się dwa bloki za kilka lat w środku stawia się kolejny.

Żony siostra tak kupiła przez kilka lat było super ale teraz z jednej strony blok z drugiej centrum handlowe się buduje.

Z jednej strony plusy bo wszędzie blisko (działkę budowlaną też w mieście kupili) a minusy to cywilizacja.

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, jacus napisał:

gdzie ??w pis-owskiej polsce ?nie moze byc... pare ulic dalej 18 -latkowi maczeta reke ucieli..lezy kolo babki mojej zony.

Ręka czy maczeta leży koło babki? Ty jesteś normalnie Rysiek Petru tego forum 🤣

Edytowane przez tmk1974
  • Like 1
Opublikowano

on juz 6,49 zanim rozsialem nawoz to zmienili cene...

7 godzin temu, slawek74 napisał:

jacuś twój śmiwch to przez łzy... a linki to się naucz otwierać... 😛

naucz sie dodawac-na laptopie dopiero gdy go zacytuje to sie otwiera.

2 godziny temu, tmk1974 napisał:

Ręka czy maczeta leży koło babki? Ty jesteś normalnie Rysiek Petru tego forum 🤣

madrej glowei dosc dwie slowie..to taka madrosc ludoowa u was chyba nie znana.

wam treba jak krowie[w sumie nic dziwnego ] na rowie.

ucieli chlopakowi maczeta reke w ramieniu, smierc na miejscu, jest pochowany-gdybys nie wiedzial to znaczy ze go zakopali martwego,- pare grobow od babki moje zony.  

to byly porachunkki kiboli czytal bandytow..

2 godziny temu, Bercik92 napisał:

W małopolsce to norma że z maczetami latają :P 

ostatnego zabili w skawinie ,w lecie tak jakos..teraz to juz rzadkosc.

4 godziny temu, Agrest napisał:

Słuchaj- dzieci się uczą, szkoły są w miastach to logiczne że kupiłem mieszkanie w mieście,  100m od szkoły.

Jak widzisz ja w mieście nie mieszkam. Kiedy mieszkałem to mnie strasznie to denerwowało. Dobrze że w zielonej dzielnicy to szło wytrzymać.

Za dzieci i ich wybory odpowiadał nie będę.  Córka pewno wybierze miasto, ale jeśli tak będzie to mam nadzieję że nie będzie pluła na wszystko wkoło bo mieszka w "cywilizacji"

u nas gdy dzieci ucza sie w miescie to sie kupuje bilet miesieczny.ale co kraj to obyczaj.

nawet na wsi juz sie nie pluje  w kolo..

Opublikowano

No widzisz - Twój luxus  to bilet by chwilę d*pę na siedzeniu posadzić.

Mój luxus to własne M w mieście by móc d*pę posadzić i kawę wypić😁

Wczoraj po trasie najdroższy ON 6,59, najtańszy 6,34

Opublikowano
47 minut temu, jacus napisał:

on juz 6,49 zanim rozsialem nawoz to zmienili cene...

naucz sie dodawac-na laptopie dopiero gdy go zacytuje to sie otwiera.

madrej glowei dosc dwie slowie..to taka madrosc ludoowa u was chyba nie znana.

wam treba jak krowie[w sumie nic dziwnego ] na rowie.

ucieli chlopakowi maczeta reke w ramieniu, smierc na miejscu, jest pochowany-gdybys nie wiedzial to znaczy ze go zakopali martwego,- pare grobow od babki moje zony.  

to byly porachunkki kiboli czytal bandytow..

ostatnego zabili w skawinie ,w lecie tak jakos..teraz to juz rzadkosc.

u nas gdy dzieci ucza sie w miescie to sie kupuje bilet miesieczny.ale co kraj to obyczaj.

nawet na wsi juz sie nie pluje  w kolo..

vega-psy.jpg

Opublikowano
21 godzin temu, jacus napisał:

mi za oknem w pracy przejezdza dziennie ok 20 tys samochodow.. ja nawet tego nie slysze. autobus, tir co minute..siedze na parterze ,jem spie,tv, internet..

Życie ciecia jest wspaniałe😆

• Haha 3
Opublikowano

zamiast babrac sie w gnoju.. siedze sobie i bujam  sie na fotelu..

2 godziny temu, slawek74 napisał:

ciemnyś jak tabaka w rogu.... z telefonu i z aplikacji nie ma problemu a nie będę dla twojego widzimisie nic robił panie ,,nic,,

a z laptopa jest ..nie kazdy jest takim biedakiem jak ty zeby na telefonie tylko siedziec.

Opublikowano
9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Za to na święta Bożego Narodzenia będzie P0 5zł

Tusk obiecał P0 5 zł

🤣😂

image.png.84e90c87eb4eb523dddb9bc78d86063e.png

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Jesteś pewien że mówił czy może ktoś coś napisał że tak mówił bo to zmienia postać rzeczy. 

Opublikowano
42 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

Ii takim oto sposobem wszyscy po sobie jadą 😄

Każdy chce się dowartościować.

Nie ważne co kto robi, ważne aby był szczęśliwym człowiekiem.

Czytając część postów to 70% piszących jest za karę na gospodarstwie.

• Like 2
Opublikowano
jacus napisał:

zamiast babrac sie w gnoju.. siedze sobie i bujam  sie na fotelu..

2 godziny temu, slawek74 napisał:

ciemnyś jak tabaka w rogu.... z telefonu i z aplikacji nie ma problemu a nie będę dla twojego widzimisie nic robił panie ,,nic,,

a z laptopa jest ..nie kazdy jest takim biedakiem jak ty zeby na telefonie tylko siedziec.

to się dalej bujaj.... js tam czekam na to tańsze paliwo...

Opublikowano
Sadek napisał:

42 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

Ii takim oto sposobem wszyscy po sobie jadą 😄

Każdy chce się dowartościować.

Nie ważne co kto robi, ważne aby był szczęśliwym człowiekiem.

Czytając część postów to 70% piszących jest za karę na gospodarstwie.

a ja myślę że więcej...

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Jak w bieżącym 2026 roku w waszych okolicach i u waszych dostawców kształtują się ceny paliw zarówno jeśli chodzi o sprzedaż detaliczną jak i hurtową. 

• Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Dodaj nową pozycję...
v