Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

O i to jest myśl. 🤔

Zaraz i ja sobie siorpnę co nieco. 🤤

16773529395014300207197320957020.jpg

ludziowie!   POST jest....!

Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

Jeszcze nikt nie kupił za 28zł? 🤣

Jak się zapewne domyślasz, to cena za m2

3 minuty temu, PRIMO napisał:

O i to jest myśl. 🤔

Zaraz i ja sobie siorpnę co nieco. 🤤

16773529395014300207197320957020.jpg

Dołączę się z browarkiem, jeśli koledzy pozwolą 

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Łolek napisał:

Może to tylko mobbing A zresztą po nim to się wszystkiego można spodziewać 

@gregor1284in kłos zaznaczył że dużo białka z nasion jest

Nie wiem czy jeszcze jeden kieliszek więcej wypić bo złośliwy się robię 

Marek w poście nie powinieneś pić 

Opublikowano
28 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Co Sławuś tak pys krzywisz 😛 wiem Ty możesz tylko pomarzyć o takiej ilości zboża 

A Ty zdajesz sobie sprawę, czemu on się krzywi 🤔🤦

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Nie ma problemu tylko browarek to trochę słabawo. 😩

Opublikowano

Ogólnie ogłoszenie do moderacji. Może jakby na allegro wystawił jako kup teraz bez podania szczegółów to nauczyłby się pisać na przyszłość🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek w poście nie powinieneś pić 

A to jest tłuste że nie wolno w poście?🤨

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Przed chwilą, DANDYS napisał:

sprzedam rozrzutnik 2tys

Ty odwrotnie niż na marketplace. Cenę podałeś ale danych co to i w jakim stanie już nie 

a jaki można się spodziewać, dwu osiowy, dwa wałki ,ale bez jednego 😄

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

A Ty zdajesz sobie sprawę, czemu on się krzywi 🤔🤦

No czemu 🤔

Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

Raz jak jedna pisała ogłoszenie to wyszło za dwa ha 

Pojechalim po polach polatalim i daje 17 żeby nie przesadzić 

Ziemia tyle co do dopłat a ten z mordą że to za hektar tyle i że za 42 sprzeda 

Oj dobrze że byłem z ojcem i bratem, jeden trzymał mnie za rękę drugi drzwi 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tak. Stare to dla krów, wtedy trzeba białka dokładać co tanie nie jest 

O krowach to już się edukował nie będę, raczej mi się to nie przyda... Przytaszczyłem dziś "basenik" dla drobiu pływającego od somsiada za cały czteropak. To będzie wybieg jak się patrzy.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Usunięcia 

Myśle ze te Twoje brzózki usunęli by w zamian za zrebke 😛 a drewno z 1 ha dobrego sosnowego lasu jest warte 60- 90 tys 

Edytowane przez radekz200
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

To będzie wybieg jak się patrzy

a nie pływalnia? 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

O krowach to już się edukował nie będę, raczej mi się to nie przyda... Przytaszczyłem dziś "basenik" dla drobiu pływającego od somsiada za cały czteropak. To będzie wybieg jak się patrzy.

Ano i Merlin może coś z tego bydła dziobatego pływającego będzie miała 

Bierzecie udział w loteri grupy azoty?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v